Jump to content

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam moje odpowiedzi na wasze pytanka: 

Pytania @ Pontoniec.

1. Kiedy dropniesz kolejną kosę? - oj byczku nie wiem, ten grubasek gabe newell chyba już mnie nie kocha :angerycry: 
2. Ulubiona pizza? - neapolitańska :gesslerowa:
3. Ulubiony kolor? - niebieski.
4. Ulubione jedzonko? - ciężko powiedzieć, wszystko zależy od humoru i zachcianki xd
5. Ulubiony film? - Cała seria filmów Harry Potter.
6. Ulubiony serial? - breaking bad, wszystko inne jest bez podjazdu.
7. Czy będziesz mieć jeszcze właściciela na którymś z serwerów? - Nie wiem, tak naprawdę nie zależy to do końca ode mnie, zobaczymy co przyniesie przyszłość oraz jakie plany będą mieć @ Dudnes  oraz @ Erwin .
8. Czemu tyle palisz? :c - powiem tak, wolę w wieku 25 lat mieć głos trochę bardziej jak Michael Buffer niż syrenka ariel :Kappa:
9. Lubisz swoją pracę? - praca jest znośna, za to mogę powiedzieć że kocham współpracowników oraz system wynagrodzenia, dzięki temu dążenie do lepszych wyników przekłada się na zarobki. 
10. Ulubiona marka piwa? - wiadomo że perełka, patriotyzm regionalny! Nie pogardzę również ciemnym piwkiem :cat3: 
11. Ulubiona marka samochodowa? - odkąd zobaczyłem tego doge, jestem zakochany w muscle carach.
12. Ulubiona marka butów? - raczej vansy.
13. Dresy czy Jeansy? - częściej noszę skinny jeansy żeby podkreślić swoje pedalstwo :Kappa:ale oczywiście posiadam odświętny dres w 3 paski.
14. Chcesz mieć tatuaż na twarzy? - raczej nie, niestety nasze społeczeństwo nie jest tolerancyjne, myślę że taka dziara mogła by utrudnić mi życie.
15.  Jakie mięsko do kebaba? - baraninka :pepeLove:
16. Ile w pasie? - tyle co w kut**** razy kilka :200IQByczq:
17. Cola czy pepsi? - cola zero
18. McD czy KFC - padthai z thaiwoka.
19. Kiedy znowu wypijesz 120 ml tabasco? - tabasco to żadne wyzwanie, może niedługo skusze się na kebaba z sosem 1 000 000 SHU :monkahyper:
20. Czy cieszysz się z tego że zaciągnąłem cię do administracji dr? - tak, do tej porty jestem wdzięczny tobie, @ Ves , @ roLf , @ Petrektt , @ AdaśGitarka za przyciągnięcie mnie na sieć oraz zaangażowanie mnie w życie forum, lovki dla was :serduszko:
Seria pytań co sądzisz o:
21. Co sądzisz o Mnie - trochę toksyczny, podejmujący głupie decyzje, ale bardzo koleżeński i szczery, bez Ciebie prawdopodobnie nie było by mnie tutaj. 
22. Co sądzisz o @ Erwin - kolejna osoba której należą się podziękowania, zaufał mi i powierzył opiekę nad codmodem a później kolejnymi serwerami, fajny chłopak który ogarnia stawianie serwerów, pisanie pluginów oraz kontrolowanie tego syfu bardziej niż ktokolwiek inny.
23. Co sądzisz o @ NeQ.- podobnie jak u Erwina, należą się podziękowania ale nie będę się powtarzał, rzadko spotyka się tak ogarniętych młodych ludzi, chłop ma łeb na karku i sporo osiągnie.
24. Co sądzisz o @ DarkAng3l!- Aga, grafik, a teraz właściciel JB. Bardzo przyjazna osoba. 
25. Co sądzisz o @ Kinia- Osoba która może zryć psyche każdemu, jest niezmiernie pozytywna. 
26. Co sądzisz o @ Bulbuś- bardzo zaangażowany, pokazał mi to przy opiekowaniu się deathmatchem, do tego robi dużo dobrej roboty na forum!
27. Co sądzisz o @ Nati- Natka Pika Pietruszki, bardzo przyjazna pika zakręcona na punkcie pjesków, dodatkowym atutem jest umiejętność robienia kanapek :Kappa:
28. Co sądzisz o @ Jase- Chłop co śpi całe dnie, bardzo ogarnięty, bez niego forum długo by nie wytrzymało, można z nim pogadać o wszystkim, do tego łączy nas wspólna pasja, wyzywanie @ NeQ.
Koniec serii pytań co sądzisz o.
29. Kiedy ołpening? - zapewne jakoś niedługo, ale pamiętajcie, lepiej ćpać niż otwierać skrzynki ...
30. Jak myślisz @ Erwin to kot w te pluginy? - kocur totalny
31. Jak myślisz @ Termit. to leniwiec? - leniwiec którego łatwo zwabić na tabasco :gachiBASS:
32. Chciałbyś być wyżej niż opiekun/właściciel serwera? - myślę że tak, zaryzykuje publicznie stwierdzenie że jeżeli pojawi się rekrutacja na moda to zobaczycie moje podanko. 
33. Czemu razem z @ Czarny. wyzywacie mnie od idiotów? :c - bo lubisz podawać porty i takie o.
34. Ulubiony sos do kebaba/pizzy? - pizze zazwyczaj jem z czosnkowym, kebaba z ostrym.
35. Długie skarpetki czy krótkie? - krótkie, czym krótsze tym lepsze.

36. Kiedy zdajesz prawko? - nie mam terminu więc ciężko odpowiedzieć :/
37. Czemu @ NeQ. jest taki dobry w tą grę? -  bo gra z wyłączonym monitorem.
38. Jak myślisz pan @ Melisaman jest boostowany? - szanowny pan global, oj już supreme hehe
39. Poszedłeś kiedyś boso przez świat? h3h3 - boso może nie, ale bez gatek z chęcią :feelspolakman:
40. Czemu Valve cię tak lubi i obsypuje cię takimi drogimi skórkami do gry? - mam taśmę z sextape gabe'a, więc jakoś musi się zemną dogadać xd
41. Ulubiona gra? (PC/PS4) - chyba uncharted 4.
42. Kiedy rankup? - nigdy xddd
43. Kiedy no toxic mm? - ja już w poczekalni a ty? 
44. Woda gazowana czy niegazowana? - na kaca tylko niegazowana! 
45. Kiedy jakiś Only deagle challange na drugich kontach? - tez pytanie! zawsze.
46. Co sądzisz o zmianach na forum? - są te z którymi się zgadzam oraz te które osobiście mi się nie podobają, na pewno trzeba pogratulować awansu @ Jase  @ Erwin  @ NeQ.  @ EXTREMAAAAA  @ clixxu.

47. Android Czy IOS? - IOS only
48. Kot czy Pies? - pjesek
49. Jestem Toxyczny? ( XD ) - jeszcze jak byczku! 
50. Ostatnie już pytanko. Bonjour? odpowiem obrazkiem- klik

Pytania @ Kondziu

1. Why nick boomer ? - wchodząc na serwery społeczności po 2 latach poczułem się jak prawdziwy boomer, jako że mem z ok boomer był popularny postanowiłem użyć takiego nicku.

2. Sprzedasz kose Japonowi ? - raczej nie, mam dla niej inne przeznaczenie, ale o tym raczej się przekonacie :EZZ:

3. Kiedy spadek z rangi ? - nie wiem, ranga nie ma dla mnie znaczenia. 

4. Obstawisz wszystko na jackpotcie ? - dążę do najdroższego ekwipunku jak się da, więc raczej nie będę ryzykował. 

Pytania @ Titania

1. Co najbardziej uwielbiasz robić w wolnym czasie? - spędzać czas z drugą połówką, śmieszkować ze znajomymi czy na tsie.

2. Co aktualnie robisz w życiu? Czym się zajmujesz? Pracuje w dużym korpo z branży telekomunikacyjnej. Moja praca polega na sprzedaży/obsłudze oraz pomocy technicznej. 

3. Czy potrzebujesz motywacji do działania? - Zazwyczaj tak, lubię konkurować, staram się wyrobić w sobie chęć konkurowania z samym sobą. 

4. Dlaczego ludzie nie potrafią funkcjonować bez telefonu? - Z telefonu można robić wszystko, od spędzania wolnego czasu do spraw biznesowych, osobiście nie pamiętam kiedy ostatni raz płaciłem kartą- płatności dokonuje zawsze telefonem. 

5. Skąd pomysł na nick?- chodząc na serwery społeczności po 2 latach poczułem się jak prawdziwy boomer, jako że mem z ok boomer był popularny postanowiłem użyć takiego nicku.

6. Ulubione ciasto - serniczek, bez rodzynek!

7. Potrafisz coś upiec? - nie próbowałem swoich sił w cukiernictwie, ale jakieś mięsko pieczone nie stanowi problemu. 

8. Najlepsze naleśniki - pancakes, klasycznie z kosteczką masła na wierzchu, polane syropem klonowym. 

9. Kiedy ostatnio byłeś u dentysty? - ok miesiąc temu. 

10. Czego się boisz? - najbardziej? samotności. 

11. Zdefiniuj szczęście - ciężko o uniwersalną definicje szczęścia, moim zdaniem szczęście to połączenie życia zawodowego oraz relacji z bliskimi tak żeby wszystko się układało. 

12. Jak wyobrażasz sobie własne dzieci? - na chwilę obecną temat ojcostwa raczej odkładam na dalszy bieg, za to o moich wymarzonych pieskach mogę dniami opowiadać! 

13. Czego nie chciałbyś, aby odziedziczyło Twoje potomstwo? - Genów odpowiedzialnych za łysienie :Kappa:

14. Z czego jesteś dumny? - ze swoich sukcesów, z tego że staram się znaleźć rozwiązanie problemu oraz z tego że jestem słowny. 

15. Ulubiony kolor - niebieski.

16. Co najlepiej potrafisz gotować? - od kurczaka z warzywami i ryżem. śniadania sosy różnych maści, mam rękę do gotowania. 

17. Robisz sam pranie? - czasem tak.

18. Kiedy ostatnio coś zgubiłeś i co to było? - kiedyś zgubiłem godność człowieka pracując w firmie której założeniem było naciąganie ludzi.

19. Ile razy w swoim życiu zaliczyłeś zgona? - nie pamiętam, pijany byłem :Kappa:

20. Co sprawia Ci przykrość? - Przykrość sprawiają mi sytuacje w których osoby mi bliskie zawiodą się na mnie.

Pytania @ Nati

1. Jakiego pjeska chciałbyś mieć? - koniecznie buldożka francuskiego :dogecool:

2. W skali love pjeski, jak bardzo kochasz pjeski? nie ma skali która określi moją miłość do pjesków.

3. Pika, pika or pikaaaa? :UmPikaOla: - pikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

4. Skarpetki w kebaby czy w pizze? - skarpetki w bananki, bananowe życie, tata stawia.

5. Jak nazwałbyś pjeska? Klopsik xd

6. Lubisz się denerwować w tej nowej grze kanter strajk? - od zawsze! 

7. Z kim masz najlepszy kontakt na sieci? - @ Pontoniec. zdecydowanie.

8. Jakie piffffo preferujesz? - perełka albo ciemne piffffko.

9. Dlaczego wysyłasz innym zdjęcia jedzonka by ich zdenerwować?! - "wyśle im zdjęcie, niech zobaczą co stracili!" 

10. Gdybyś miał być pokemonem to jakim? - snorlaxem xd

11. Wbijesz na moją imprezkę? - kiedy i gdzie? Ja już spakowany na drogę. 

12. Małe pjeski czy duże? - wszystkie. 

13. Uważasz, że w szkole powinno być pjeskoznawstwo? - trzeba społeczeństwo edukować od małego!

14. Jaki jest Twój ulubiony słodycz? - lody ben & jerry's peanut butter cup!

15. Co najbardziej lubisz robić? - spędzać czas z drugą połówką, śmieszkować ze znajomymi czy na tsie.

16. Jaki kraj chciałbyś zwiedzić? - USA, Japonia, Emiraty Arabskie, Tajlandia, Indie, RPA, Nowa Zelandia, Australia, za dużo tego. 

17. Gdzie chciałbyś mieszkać? Chodzi o miejsce w Polsce.. - Warszawa/ Kraków/ Wrocław.

18. Też uważasz, że @ Melisamanto cziter? XDDDDD - boostowany chiter xd

19. Dlaczego @ Pontoniec.Cię keri keri in kanter? - bo ja go rzadziej keri keri więc on musi częściej. 

20. Kiedy gramy? - Teraz?

21. Chciałbyś być lektorem? Mmm - może i mam predyspozycje, ale jednak nie czuje że mój głos sprawił by sensację.  

22. Też gdy widzisz słowo "aha" to masz skojarzenie z @ NeQ.? XD - @ NeQ. = aha, aha= @ NeQ.

23. Dokończ zdanie oj tak, tak..? - krówko/byczku w zależności do jakiej płci się zwracamy xd

24. Gdybyś mógł być pjeskiem to jakim? - buldożkiem francuskim.

25. Też uważasz, że @ Erwinpowinien mieć nick Erwinek Słodzinek? Aw - raczej Erwinek Passerati xd

26. Jaki serwer na sieci odwiedzasz najczęściej? - czas spędzony na serwerze nie kłamie, deathrun! 

27. Gdybyś miał pomóc mi wymyślić kreatywny nick to co byś zaproponował? -  mam propozycję, Buldożkofaaa! 

28. Jaką piką jesteś dzisiaj? - confused pika

29. Czy płakałeś kiedyś na filmie, jeśli tak to na jakim? - Kto nie płakał na Królu Lwie ten ch**.

30. Lubisz marchewki? :THICC: - marcheweczki są super :serduszko:

@ Pontoniec. dzięki za nominację! Mam nadzieję że ktoś przeczyta moje wypociny :crz:. Ja nominuję pewnego dużego jegomościa, @ Jase twoja kolej!!

• Like 1
  • Wrr 2
  • I love it 7
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.