boomer_ Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 Przedstawiam moje odpowiedzi na wasze pytanka: Pytania @ Pontoniec. 1. Kiedy dropniesz kolejną kosę? - oj byczku nie wiem, ten grubasek gabe newell chyba już mnie nie kocha 2. Ulubiona pizza? - neapolitańska 3. Ulubiony kolor? - niebieski. 4. Ulubione jedzonko? - ciężko powiedzieć, wszystko zależy od humoru i zachcianki xd 5. Ulubiony film? - Cała seria filmów Harry Potter. 6. Ulubiony serial? - breaking bad, wszystko inne jest bez podjazdu. 7. Czy będziesz mieć jeszcze właściciela na którymś z serwerów? - Nie wiem, tak naprawdę nie zależy to do końca ode mnie, zobaczymy co przyniesie przyszłość oraz jakie plany będą mieć @ Dudnes oraz @ Erwin . 8. Czemu tyle palisz? :c - powiem tak, wolę w wieku 25 lat mieć głos trochę bardziej jak Michael Buffer niż syrenka ariel 9. Lubisz swoją pracę? - praca jest znośna, za to mogę powiedzieć że kocham współpracowników oraz system wynagrodzenia, dzięki temu dążenie do lepszych wyników przekłada się na zarobki. 10. Ulubiona marka piwa? - wiadomo że perełka, patriotyzm regionalny! Nie pogardzę również ciemnym piwkiem 11. Ulubiona marka samochodowa? - odkąd zobaczyłem tego doge, jestem zakochany w muscle carach. 12. Ulubiona marka butów? - raczej vansy. 13. Dresy czy Jeansy? - częściej noszę skinny jeansy żeby podkreślić swoje pedalstwo ale oczywiście posiadam odświętny dres w 3 paski. 14. Chcesz mieć tatuaż na twarzy? - raczej nie, niestety nasze społeczeństwo nie jest tolerancyjne, myślę że taka dziara mogła by utrudnić mi życie. 15. Jakie mięsko do kebaba? - baraninka 16. Ile w pasie? - tyle co w kut**** razy kilka 17. Cola czy pepsi? - cola zero 18. McD czy KFC - padthai z thaiwoka. 19. Kiedy znowu wypijesz 120 ml tabasco? - tabasco to żadne wyzwanie, może niedługo skusze się na kebaba z sosem 1 000 000 SHU 20. Czy cieszysz się z tego że zaciągnąłem cię do administracji dr? - tak, do tej porty jestem wdzięczny tobie, @ Ves , @ roLf , @ Petrektt , @ AdaśGitarka za przyciągnięcie mnie na sieć oraz zaangażowanie mnie w życie forum, lovki dla was Seria pytań co sądzisz o: 21. Co sądzisz o Mnie - trochę toksyczny, podejmujący głupie decyzje, ale bardzo koleżeński i szczery, bez Ciebie prawdopodobnie nie było by mnie tutaj. 22. Co sądzisz o @ Erwin - kolejna osoba której należą się podziękowania, zaufał mi i powierzył opiekę nad codmodem a później kolejnymi serwerami, fajny chłopak który ogarnia stawianie serwerów, pisanie pluginów oraz kontrolowanie tego syfu bardziej niż ktokolwiek inny. 23. Co sądzisz o @ NeQ.- podobnie jak u Erwina, należą się podziękowania ale nie będę się powtarzał, rzadko spotyka się tak ogarniętych młodych ludzi, chłop ma łeb na karku i sporo osiągnie. 24. Co sądzisz o @ DarkAng3l!- Aga, grafik, a teraz właściciel JB. Bardzo przyjazna osoba. 25. Co sądzisz o @ Kinia- Osoba która może zryć psyche każdemu, jest niezmiernie pozytywna. 26. Co sądzisz o @ Bulbuś- bardzo zaangażowany, pokazał mi to przy opiekowaniu się deathmatchem, do tego robi dużo dobrej roboty na forum! 27. Co sądzisz o @ Nati- Natka Pika Pietruszki, bardzo przyjazna pika zakręcona na punkcie pjesków, dodatkowym atutem jest umiejętność robienia kanapek 28. Co sądzisz o @ Jase- Chłop co śpi całe dnie, bardzo ogarnięty, bez niego forum długo by nie wytrzymało, można z nim pogadać o wszystkim, do tego łączy nas wspólna pasja, wyzywanie @ NeQ. Koniec serii pytań co sądzisz o. 29. Kiedy ołpening? - zapewne jakoś niedługo, ale pamiętajcie, lepiej ćpać niż otwierać skrzynki ... 30. Jak myślisz @ Erwin to kot w te pluginy? - kocur totalny 31. Jak myślisz @ Termit. to leniwiec? - leniwiec którego łatwo zwabić na tabasco 32. Chciałbyś być wyżej niż opiekun/właściciel serwera? - myślę że tak, zaryzykuje publicznie stwierdzenie że jeżeli pojawi się rekrutacja na moda to zobaczycie moje podanko. 33. Czemu razem z @ Czarny. wyzywacie mnie od idiotów? :c - bo lubisz podawać porty i takie o. 34. Ulubiony sos do kebaba/pizzy? - pizze zazwyczaj jem z czosnkowym, kebaba z ostrym. 35. Długie skarpetki czy krótkie? - krótkie, czym krótsze tym lepsze. 36. Kiedy zdajesz prawko? - nie mam terminu więc ciężko odpowiedzieć :/ 37. Czemu @ NeQ. jest taki dobry w tą grę? - bo gra z wyłączonym monitorem. 38. Jak myślisz pan @ Melisaman jest boostowany? - szanowny pan global, oj już supreme hehe 39. Poszedłeś kiedyś boso przez świat? h3h3 - boso może nie, ale bez gatek z chęcią 40. Czemu Valve cię tak lubi i obsypuje cię takimi drogimi skórkami do gry? - mam taśmę z sextape gabe'a, więc jakoś musi się zemną dogadać xd 41. Ulubiona gra? (PC/PS4) - chyba uncharted 4. 42. Kiedy rankup? - nigdy xddd 43. Kiedy no toxic mm? - ja już w poczekalni a ty? 44. Woda gazowana czy niegazowana? - na kaca tylko niegazowana! 45. Kiedy jakiś Only deagle challange na drugich kontach? - tez pytanie! zawsze. 46. Co sądzisz o zmianach na forum? - są te z którymi się zgadzam oraz te które osobiście mi się nie podobają, na pewno trzeba pogratulować awansu @ Jase @ Erwin @ NeQ. @ EXTREMAAAAA @ clixxu. 47. Android Czy IOS? - IOS only 48. Kot czy Pies? - pjesek 49. Jestem Toxyczny? ( XD ) - jeszcze jak byczku! 50. Ostatnie już pytanko. Bonjour? odpowiem obrazkiem- klik Pytania @ Kondziu 1. Why nick boomer ? - wchodząc na serwery społeczności po 2 latach poczułem się jak prawdziwy boomer, jako że mem z ok boomer był popularny postanowiłem użyć takiego nicku. 2. Sprzedasz kose Japonowi ? - raczej nie, mam dla niej inne przeznaczenie, ale o tym raczej się przekonacie 3. Kiedy spadek z rangi ? - nie wiem, ranga nie ma dla mnie znaczenia. 4. Obstawisz wszystko na jackpotcie ? - dążę do najdroższego ekwipunku jak się da, więc raczej nie będę ryzykował. Pytania @ Titania 1. Co najbardziej uwielbiasz robić w wolnym czasie? - spędzać czas z drugą połówką, śmieszkować ze znajomymi czy na tsie. 2. Co aktualnie robisz w życiu? Czym się zajmujesz? Pracuje w dużym korpo z branży telekomunikacyjnej. Moja praca polega na sprzedaży/obsłudze oraz pomocy technicznej. 3. Czy potrzebujesz motywacji do działania? - Zazwyczaj tak, lubię konkurować, staram się wyrobić w sobie chęć konkurowania z samym sobą. 4. Dlaczego ludzie nie potrafią funkcjonować bez telefonu? - Z telefonu można robić wszystko, od spędzania wolnego czasu do spraw biznesowych, osobiście nie pamiętam kiedy ostatni raz płaciłem kartą- płatności dokonuje zawsze telefonem. 5. Skąd pomysł na nick?- chodząc na serwery społeczności po 2 latach poczułem się jak prawdziwy boomer, jako że mem z ok boomer był popularny postanowiłem użyć takiego nicku. 6. Ulubione ciasto - serniczek, bez rodzynek! 7. Potrafisz coś upiec? - nie próbowałem swoich sił w cukiernictwie, ale jakieś mięsko pieczone nie stanowi problemu. 8. Najlepsze naleśniki - pancakes, klasycznie z kosteczką masła na wierzchu, polane syropem klonowym. 9. Kiedy ostatnio byłeś u dentysty? - ok miesiąc temu. 10. Czego się boisz? - najbardziej? samotności. 11. Zdefiniuj szczęście - ciężko o uniwersalną definicje szczęścia, moim zdaniem szczęście to połączenie życia zawodowego oraz relacji z bliskimi tak żeby wszystko się układało. 12. Jak wyobrażasz sobie własne dzieci? - na chwilę obecną temat ojcostwa raczej odkładam na dalszy bieg, za to o moich wymarzonych pieskach mogę dniami opowiadać! 13. Czego nie chciałbyś, aby odziedziczyło Twoje potomstwo? - Genów odpowiedzialnych za łysienie 14. Z czego jesteś dumny? - ze swoich sukcesów, z tego że staram się znaleźć rozwiązanie problemu oraz z tego że jestem słowny. 15. Ulubiony kolor - niebieski. 16. Co najlepiej potrafisz gotować? - od kurczaka z warzywami i ryżem. śniadania sosy różnych maści, mam rękę do gotowania. 17. Robisz sam pranie? - czasem tak. 18. Kiedy ostatnio coś zgubiłeś i co to było? - kiedyś zgubiłem godność człowieka pracując w firmie której założeniem było naciąganie ludzi. 19. Ile razy w swoim życiu zaliczyłeś zgona? - nie pamiętam, pijany byłem 20. Co sprawia Ci przykrość? - Przykrość sprawiają mi sytuacje w których osoby mi bliskie zawiodą się na mnie. Pytania @ Nati 1. Jakiego pjeska chciałbyś mieć? - koniecznie buldożka francuskiego 2. W skali love pjeski, jak bardzo kochasz pjeski? nie ma skali która określi moją miłość do pjesków. 3. Pika, pika or pikaaaa? - pikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. 4. Skarpetki w kebaby czy w pizze? - skarpetki w bananki, bananowe życie, tata stawia. 5. Jak nazwałbyś pjeska? Klopsik xd 6. Lubisz się denerwować w tej nowej grze kanter strajk? - od zawsze! 7. Z kim masz najlepszy kontakt na sieci? - @ Pontoniec. zdecydowanie. 8. Jakie piffffo preferujesz? - perełka albo ciemne piffffko. 9. Dlaczego wysyłasz innym zdjęcia jedzonka by ich zdenerwować?! - "wyśle im zdjęcie, niech zobaczą co stracili!" 10. Gdybyś miał być pokemonem to jakim? - snorlaxem xd 11. Wbijesz na moją imprezkę? - kiedy i gdzie? Ja już spakowany na drogę. 12. Małe pjeski czy duże? - wszystkie. 13. Uważasz, że w szkole powinno być pjeskoznawstwo? - trzeba społeczeństwo edukować od małego! 14. Jaki jest Twój ulubiony słodycz? - lody ben & jerry's peanut butter cup! 15. Co najbardziej lubisz robić? - spędzać czas z drugą połówką, śmieszkować ze znajomymi czy na tsie. 16. Jaki kraj chciałbyś zwiedzić? - USA, Japonia, Emiraty Arabskie, Tajlandia, Indie, RPA, Nowa Zelandia, Australia, za dużo tego. 17. Gdzie chciałbyś mieszkać? Chodzi o miejsce w Polsce.. - Warszawa/ Kraków/ Wrocław. 18. Też uważasz, że @ Melisamanto cziter? XDDDDD - boostowany chiter xd 19. Dlaczego @ Pontoniec.Cię keri keri in kanter? - bo ja go rzadziej keri keri więc on musi częściej. 20. Kiedy gramy? - Teraz? 21. Chciałbyś być lektorem? Mmm - może i mam predyspozycje, ale jednak nie czuje że mój głos sprawił by sensację. 22. Też gdy widzisz słowo "aha" to masz skojarzenie z @ NeQ.? XD - @ NeQ. = aha, aha= @ NeQ. 23. Dokończ zdanie oj tak, tak..? - krówko/byczku w zależności do jakiej płci się zwracamy xd 24. Gdybyś mógł być pjeskiem to jakim? - buldożkiem francuskim. 25. Też uważasz, że @ Erwinpowinien mieć nick Erwinek Słodzinek? Aw - raczej Erwinek Passerati xd 26. Jaki serwer na sieci odwiedzasz najczęściej? - czas spędzony na serwerze nie kłamie, deathrun! 27. Gdybyś miał pomóc mi wymyślić kreatywny nick to co byś zaproponował? - mam propozycję, Buldożkofaaa! 28. Jaką piką jesteś dzisiaj? - confused pika 29. Czy płakałeś kiedyś na filmie, jeśli tak to na jakim? - Kto nie płakał na Królu Lwie ten ch**. 30. Lubisz marchewki? - marcheweczki są super @ Pontoniec. dzięki za nominację! Mam nadzieję że ktoś przeczyta moje wypociny . Ja nominuję pewnego dużego jegomościa, @ Jase twoja kolej!! 1 2 7
Recommended Posts