Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BYŁO MI MIŁO NIEKTORE OSOBY POZNAC :d zas serwer dd2#2  zepsuł wszystko a raczej jego admini:D głównie admina ktora nie potrafi przyjąć prawdy  na klatę  a banuje calkowicie bez podstaw ;) 

Co jej się podoba a co nie zalezy od jej humorku tzn o Comely humorku ;) 

Moze ja to nikt taki ale myślę że takim podejściem admina  zaczna odchodzić osoby które grały juz tam naprawde dlugo  ;)  niestety   ktos kto  wyżej sra jak dupe ma  ;) daleko nie dojdzie a będzie tkwić w miejscu :))) trzymajcie się!!!!!

• Haha 4
  • Wrr 1
  • Przykro mi 4
Opublikowano

Szkoda, mimo że mafia rządzi to mogłaś użyć opcji na serwerze /mute i mieć wyjebane co do Ciebie ktoś mówi... 

3 maj się pa 

nigga kiss.gif

Opublikowano

Jesteś najpiękniejszą dziewczyną jaką poznałem, bardzo mi przykro z tego powodu:(((...

Będę tęsknić i trzymam Cię gdzieś na dole w serduszku, Ty mój słodziutki grubasku hihi :cat3:

nie no nara.

• Haha 5
  • Przykro mi 2
Opublikowano

Ema. @ clixxu.współczuje :/ jeżeli będziesz chciał pogadać w tych trudnych chwilach możesz na mnie liczyć, nawet użyczę ramienia jak Ci się łezka w oku zakręci... Bądź silny Misiek 

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.