Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

wywiad2.png

Na początku chciałbym wszystkich przeprosić, że tak późno wstawiam wywiad, ale dopiero teraz mam czas. 

Zaczynajmy! ;3 

Oznaczenia:

Narks

Kinia

Witamy wszystkich serdecznie! Moim dzisiejszym gościem jest Kinia - szalona kobita, która ostatnio jest bardzo 

aktywna na forum i z każdym znajduje wspólny język. Powiedz nam, jak znajdujesz tyle czasu na siedzenia na forum?   Jak to wszystko łączysz z lekcjami?

Hejka wszystkim! Szalona kobita ? Ciekawe określenie haha. Szczerze to sama nie wiem, jak w ostatnim czasie jestem tak aktywną osobą na forum. A jeżeli chodzi o lekcje to trochę krucho u mnie teraz i chyba będzie trzeba zmniejszyć swoją aktywność.

Czyli można napisać śmiało, że przez ostatni czas lekcje były na ostatnim miejscu? Obawiasz się, że przez zaległości możesz nie zdać w tym roku szkolnym? Czy Ci jest to obojętne ?

Można w sumie tak napisać. Zdać, raczej zdam, więc o to się raczej nie mam co bać. Bardziej z dostaniem się do dobrej szkoły już może być gorzej. Obojętne mi to jednak nie jest, ponieważ tak jak wcześniej wspomniałam, chcę dostać się do jakieś dobrej szkoły, więc teraz z aktywnością na forum może być trochę gorzej.

Trzymam kciuki, aby udało Ci się zaliczyć wszystkie zaległości. Chciałabyś może się pochwalić, jakim zawodem jesteś zainteresowana? Dlaczego akurat ten, a nie inny?

Dziękuje bardzo, i sama mam nadzieję, że uda się podnieść tą średnią na jakiś satysfakcjonujący wynik. Jeżeli chodzi o kierunek w szkole średniej i zawód w przyszłości jestem jeszcze niezdecydowana. Aczkolwiek mam jakieś kierunki czy profile na celowniku, ale jeszcze pewna w 100% nie jestem, więc za dużo tutaj nie powiem.

Jeśli będziesz się uczyła, to na pewno dostaniesz się do wymarzonej szkoły. Niestety przez tego wirusa, macie teraz nauczanie zdalne. Powiedz nam, czy wolisz siedzieć w domu i się uczyć, czy chodzić normalnie do szkoły oraz rozmawiać z przyjaciółmi?

Jak mam być szczera lubię siedzieć w domu, ale jeżeli chodzi, o nauczanie zdalne w moim przypadku jest, to porażka, ponieważ totalnie nie potrafię sobie zorganizować czasu. Także jednak w tym przypadku wolałabym chodzić do szkoły i zaliczyć ten rok normalnie.

Niektórzy dzięki siedzeniu w domu, mają szanse z niedostatecznej oceny zrobić bardzo dobrą, oczywiście w magiczny sposób. Dlatego teraz jest okazja dla tych, którzy się nie uczą i mogą ściągać śmiało z różnych źródeł. Zmieniając temat, czy masz jakieś zainteresowania? Jeżeli tak, to jakie?

To jest akurat prawda, wiele moich znajomych w ten sposób podnosi sobie średnią, moja za to trochę spadła. Tak szczerze to jakoś nie mam rzeczy, które uwielbiam robić oprócz grania haha. Za to kilka lat temu bardzo lubiłam tańczyć.

W ostatnim czasie, jakie gry skradły Twój czas? Czy na pierwszym miejscu jest CS:GO?

Na pierwszym miejscu oczywiście CS:GO. :default_biggrin:

Co Cię zachęciło do złożenia podania na admina arenek?

Znalazłam się tam totalnie przypadkiem, serwer mi się spodobał i zaczęłam tam coraz więcej grać. Poznałam się z innymi adminami i obecnym opiekunem @ sebek18. Po graniu i rozmowach z nimi zapytałam się jednego z nich, czy może by nie napisać podania i potem jakoś tak wyszło, że je napisałam.

Czyli można powiedzieć, że przez granie na serwerze pojawiłaś się na naszej super sieci?

Tak, dokładnie.

Oprócz grania na serwerze, co Cię zachęciło do pozostania na forum? Może atmosfera? Czy masz plany, aby mieć jeszcze inną rangę niż admin?

Zaczęłam przesiadywać na forum, poznawać ludzi i jakoś tak zostało, że przesiaduje tam dość sporo czasu dziennie. Atmosfera forum też mnie zachęciła. Czy chciałabym być kimś więcej na sieci ? Na razie nie mam tego w planach, ale jak się to dalej potoczy, nie wiadomo.

Miejmy nadzieje, że zostaniesz z nami jak najdłużej! Jesteś gotowa na dość nietypowe pytania? Z miejsca mówię, że lepiej się bój.

Uznajmy, że jestem. 

Gdybyś miała okazję wylecieć do wybranego kraju - zupełnie za darmo, to jaki kraj byś wybrała i dlaczego akurat ten? Co byś tam robiła?

Jedno miejsce? Wydaje mi się, że wybrałabym Stany Zjednoczone. Od jakiegoś czasu bardzo jaram się tamtym miejscem. Chciałabym zwiedzić i poznać kulturę Stanów. Na pewno chciałabym zostać trochę w LA, trochę w Kalifornii i znalazłoby się jeszcze trochę miejsc do zwiedzenia.

Stany zjednoczone, piękny kraj. Może w przyszłości uda Ci się tam zamieszkać! Jeśli byłaby taka chwila, że słońce zabija ludzi, a Tobie udaje się jakoś przetrwać, to co byś wtedy zrobiła, gdybyś została sama na planecie? Żyłabyś jak nigdy? Czy popełniła samobójstwo?

Może kiedyś się uda, kto wie. Ciężkie pytanie... Raczej przytłaczające by było życie samotnie. Raczej wybrałabym drugą opcje.

Niestety byłby to smutny wybór, ale ja pewnie tak samo postąpiłbym. Zbliżamy się już do końca wywiadu, czy chciałabyś kogoś pozdrowić?

Chciałabym pozdrowić naczelną grupę alkoholików :serduszko: @ Karcok @ Nati @ Gosia ?! , adminów z arenki @ sebek18@ Kekens @ Stalker_99 @ Durus @ Hetman99 i całą resztę, Ciebie i całe forum. :serduszko:

Dziękuje za pozdrowienia i za to, że zgodziłaś się na przeprowadzenie wywiadu! Trzymaj się tam cieplutko! :serduszko:

Dziękuję również za wywiad!

linia-ruchomy-obrazek-0557.gif

Dziękuję wszystkim za przeczytanie wywiadu! Mam nadzieję, że wywiad się Wam spodobał!

Jeśli są jakiekolwiek błędy, to z góry chciałbym przeprosić za nie. Nie miałem czasu, aby je poprawić.

Miłej nocy! :ct:

• Lubię to! 12
  • Uwielbiam 10
Opublikowano

Wywiad jest napisany ok, aleeee muszę się do czegoś przyczepić. Jest strasznie krótki, postaraj się nad tym popracować ;p

• Lubię to! 2
Opublikowano

Szkoda, że tak krótko, ale plusik leci!! 

Kinia dzięki za pozdrowionka rybaku! :cat3: 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Przyjemny wywiadzik, Kinia bardzo pozytywna dziewczyna. Leci plusik, pozdrawiam/

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Super wywiadzik, Kinia to super kobitka. Plusk za dobra prace!

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Strasznie krótko, @ kinia jest osobą dosyć rozgadaną - przynajmniej ja odniosłam takie wrażenie - to z pewnością jeszcze czymś by nas zaskoczyła w tym wywiadzie, gdyby tylko był nieco dłuższy. Kolory fajnie dobrane, nie rażą w oczy, pytania również dobrze wyprowadzone ;)

Dziękuję za pozdrowienia! :serduszko:

• Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

Czasami ciężko jest stworzyć dłuższy wywiad bądź nie ma się świadomości o jego rozległości i dopiero po wrzuceniu na forum okazuje się, że jest mały niedosyt i niezadowolenie z wykonanej pracy - być może właśnie to się u Ciebie wkradło. Mimo wszystko wyszło dobrze, a co najważniejsze dowiedzieliśmy się choć trochę o naszej samicy. Jest okej, ale wydaje mi się, że masz większy potencjał.

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Fajny wywiad, ale zawsze jest leciutki niedosyt, bo mógłby być dłuższy. Boli składnia i interpunkcja, no ale nie miałeś czasu na poprawę, więc luz. 

Łap plusa. ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.