Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
BinaR

[600] Pytanie na dziś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1948614817_1496994405_pytanienadzi1.png.e18aa8ba429c06ed19837ec993019a44(1).png.83f7ab30e20f2ea3c74362dbdf0bff0c.png

Lubisz podróżować? Jakie miejsca na naszej planecie już odwiedziłeś/aś i które było najciekawsze?

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Nie, 4 razy z rzędu byłem na Kaszubach, przez pierwsze 2 razy było spk ale te kolejne 2 to już nudy ...

Edit. Zapomniałem dodać że w to samo miejsce czyli Wdzydze Kiszewskie ...

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Lubię, aczkolwiek odwiedziłam narazie większość miejsc w Polsce. Za granicą byłam tylko kilka razy. Najciekawsze miejsca jeszcze przede mną :) 

• Lubię to! 3
  • Wow 1
  • Premium
Opublikowano

Uwielbiam

Gracja 3 razy, 2 razy Hiszpania, Dania, Bułgaria, Holandia, Niemcy, Wielka Brytania, Francja, Czechy, Chorwacja, Austria, Szwajcaria i Turcja. Aktualnie byłam w tej skromnej liczbie. 

• Lubię to! 3
  • Wow 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Lubię podróżować, moje "podróże|" po naszym kraju zawsze kończą się lukami w pamięci, te zagraniczne/wakacyjne pamiętam dużo lepiej. Bardzo miło wspominam Szwecję.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Uwielbiam i co roku staram się odwiedzać jakieś nowe miejsca. Najciekawszym z nich była Kanada, okolice Vancouver.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Bardzo lubię ^^ Bułgaria, Chorwacja, Czarnogóra, Czechy, Hiszpania, Francja, Słowacja, Węgry, Rumunia, Serbia. Na chwilę obecną najbardziej podobała mi się Bułgaria.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Podróżować uwielbiam. I spędzać w krajach więcej niż parę dni, żeby wszystko lepiej poznać. Niestety teraz wirus prawdopodobnie pozbawi mnie moich ambitnych planów podboju świata w tym roku :cry: .
Do tej pory odwiedzone kraje to Holandia, Irlandia, Węgry, Bułgaria, Rumunia, Grecja, Rosja, Białoruś. A przejazdem (dosłownie kilka godzin) Niemcy, Dania, Słowacja i Serbia.

W Irlandii z racji pracy spędziłem 6 miesięcy, w Holandii 3 miesiące. Bułgaria z kolei wiązała się z nauką i spędziłem tam 5,5 miesiąca. Więc to raczej takie dłuższe pobyty. Rumunia, Grecja i Węgry to cele takie typowo turystyczne i wypoczynkowe. Rosja i Białoruś to wyjazdy hmm... konferencje i programy międzyuczelniane.

Najlepiej wspominam Irlandię (zachodnią).

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wolę iść spać i wstać jak już jestem na miejscu. Ale do tej pory odwiedziłem Niemcy, Belgię, Bułgarię, Węgry, Rumunię, Anglię, Austrię oraz Hiszpanię.

Hiszpania jest najpiękniejszym miejscem na ziemi..

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Cała Polska poza Zach-Pom. Z zagranicy to: Berlin, Ukraina, Paryż, Budapeszt, Praga <3, Teneryfa, Lanzarote <3, Fuerteventuera, Lanzarote <3, Majorka <3, Rodos, Kreta. Jeszcze planuję Włochy, Dubaj i Malediwy oraz LA.

Najbardziej podoba mi na Lanzarote w Playa Blanca, super klimat i widoki.

Teneryfa super atrakcje, parki wodne oraz safari.

Majorka widoki.

Rodos do zwiedzania super.

Praga do chodzenia super. Pizza jedna z lepszych.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Uwielbiam, a szczególnie bez celu. Najbardziej lubię zwiedzać zamki. Zazwyczaj zwiedzałam najdziwniejsze miejsca Polski, zakamarki, o których nikt nawet nie słyszał, czy często nawet nie wie. Im bardziej nietypowe, tym większa radość, że odnalazło się coś na swój sposób wyjątkowego i zapomnianego. Uwielbiam też, jeżdząc w konkretne miejsce, poznać całą topografię danego miasta/wioski/wyspy, aż do bólu, bym mogła później odtwarzać ją w pamięci, bądź po prostu wracając w to miejsce wiedziała, gdzie co się znajduje. 

• Uwielbiam 1
  • Inwestor
Opublikowano

Niemcy, Belgia, Holandia, Francja, Portugalia, Hiszpania, Włochy, Anglia, Irlandia, Szkocja, Walia i Rosja.

Najciekawiej według mnie było w Szwajcarii cudowne stoki w Alpach a widoki zapierające dech w piersiach:ct:

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Najciekawsze Londyn i lanzarote(wyspy kanaryjskie). Ogólnie turystycznie podróżowałem po całej europie ale głównie kraje śródziemnomorskie.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Lubie podróżować i zwiedzać różne miejsca.Raz byłem za granicą w Czechach a reszta to zwiedzanie Polski :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.