Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

@ xKarciabardzo fajnie to napisała. Wszystko zależy od nastroju. Czasem się sobie podobam, czasem myślę że jestem brzydka, bez makijażu to już w ogóle jak jakiś troll :cryingg: co do opinii innych to nie zwracałam na to nigdy za bardzo uwagi, każdy ma tez inny gust, ale nie zdarzyło mi się chyba nigdy, żeby ktoś stwierdził, że jestem brzydka xd 

• UB Team CS 1.6
Opublikowano

Takie mocne 5 będzie. Ale to zależy od skali zdenerwowania na świat.

Ale i tak dla mnie liczy się charakterek, bo nim można przyćmić wygląd :1x:

• Premium
Opublikowano

Ja sobie wystawiam 10. 

Zabrzmi to jak byłabym narcystyczna, ale mam wysoką samoocenę.  

Może inni tego nie dostrzegają, może dostrzegają. To wasze zdanie i je szanuję.

Ale uważam, że wyglądam bardzo dobrze,  nie jestem jakiś idealnym stworzeniem jakie spaceruje po tej ziemi.

Zwykły uśmiech potrafi dodać nam o wiele więcej uroku niż tona tapety na twarzy.

Dlatego stale się uśmiecham.Nawet jak samopoczucie mojego dnia sięga blisko 0 to uśmiech nie znika z mojej twarzy.

To jak my postrzegamy samego siebie, może zostać odebrane przez innych w naszym otoczeniu.

Dlatego staram się być pozytywnie nastawiona do życia i z uśmiechem przeżywać kolejny dzień w moim życiu.

Dlatego właśnie wystawiam sobie tak dużą ocenę.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Każdy da inną cyferkę, każdy ma inny gust, a od tego to zależy. Jeśli chodzi o charakter to 9, a z wyglądu to każdy inaczej na to patrzy. Twarz na zdjęciach -1.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.