Jump to content
Turniej CS2 1vs1 ×

Recommended Posts

• Investor
Posted

Hiszpańskiego. Uwielbiam, gdy mówią w filmie po hiszpańsku. Jest to jeden z niewielu języków, gdzie nad lektorem przedkładam napisy polskie.

• Like 1
Posted

Hiszpańskiego z racji że mam plan tam zamieszkać.

Trochę już umiem.

• Like 1
Posted

Hiszpański ❤️ jest to piękny język, uwielbiam słuchać, gdy ktoś mówi po hiszpańsku.

A wakacje tylko na wyspach Hiszpanii ❤️

• Like 1
Posted

Rosyjskiego żeby rozmawiać z moimi przyjaciółmi jak gram mma ;D

• Haha 3
  • I love it 1
Posted

Hiszpańskiego oraz Francuskiego, ponieważ uważam, że bardzo ładnie brzmią :default_happy:

• I love it 1
Posted

Języka Angielskiego i Niemieckiego ( nie trawie go ale się przyda ) a Angielskiego temu bo jeżeli znam angielski to w większości krajów się dogadam itp.

• Like 2
Posted

Chciałbym znać język angielski w tak dobrym stopniu jak polski. Do tego może być ten niemiecki, aczkolwiek jak go słyszę i widzę słowa po kilkadziesiąt liter XD to już mnie głowa boli.

• Donor
Posted

Angielski i Rosyjski znam w mowie i piśmie itp.
A w sumie to Arabski były fajnym językiem do nauczenia :0LOL:

• Donor
Posted

Angielski na poziomie c2 i hiszpański :1x: Angielski umiem tylko na poziomie b2 , a jest to język w którym dogadam się praktycznie wszędzie, więc chciałabym umieć go perfekcyjnie. Hiszpański tak o, bo mi się podoba :)

• I love it 1
Posted

Angielki, polski, wloski... Co tu do kolekcji dac.. Zawsze bylam ciekawa japosnkiego, ale sadze, ze bardziej przydalby mi sie ten nieszczesny niemiecki albo rosyjski. 

• Donor
Posted

Francuskiego chciałbym się nauczyć, moja była się go uczyła i strasznie mi się spodobał 

• Administrator
Posted
2 godziny temu, chmiel napisał:

Rosyjskiego żeby rozmawiać z moimi przyjaciółmi jak gram mma ;D

Dokładnie tak. :cry:

• Haha 2
Posted

Angielskiego, bo praktycznie dzięki niemu wszędzie się dogadam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.