Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Po wielkich przemyśleniach, stwierdziłem że.. to musi wyjść na światło dzienne. Przepraszam,

że Was tutaj opuściłem ale jestem z powrotem! Powracam na naszą kochaną sieć Katujemy.eu z ważnymi wyjaśnieniami.

Mianowicie chciałem Wam opowiedzieć dlaczego to zrobiłem, ale też dlaczego powracam.

Zacznę od samego początku.

Byłem zwykłym szarakiem który sobie na Arenie 1v1 #1 po cichutku „adminował”, jako iż Michał zwany Meow, miał chyba wszędzie permisje do serwerów. Właśnie na Arence poznałem Michała, wszedłem na TS3 i szybko nawiązałem z nim dobry kontakt. Michał dawaj mi wrażenie osoby która może dużo na tej sieci, opowiadał mi jak to on Adminów kasuje jak mu podpadną. Myślałem, że warto trzymać się takiego osobnika... Szybko zaczęła nasza znajomość kwitnąć, zapraszał mnie na jego TS'a aby zagrać w LoL'a czy też jakieś MM'y, w tamtym momencie myślałem sobie, że ta osoba jest warta zaufania i że jak będę się go trzymał to być może mnie tutaj gdzieś ustawi, po części tak było.

Poznałem kilku jego znajomych, osobiście do nich nic nie mam.. przynajmniej nie do wszystkich.

Wszystko w sumie wyglądało tak, jak sobie to wyobrażałem i jak chciałem aby to wyglądało. Graliśmy, siedzieliśmy nocami i dniami.. w sumie zachowywał się jak przyjaciel. Po krótkim czasie, zachciało mi się trochę władzy nad innymi serwerami, dlatego poprosiłem Michała aby pogadał z NeQ i Erwinem czy Salvatorem abym mógł się wykazać na Mirage #2. Tam właśnie zostałem przyjęty i to była moja druga ranga na sieci. W podziękowaniu, że Michał był dla mnie taki miły i pomógł mi osiągnąć tą range, zakupiłem mu grę (ETS2), bez interesownie.. chciałem, kupiłem w podziękowaniu.... mniejsza. Widziałem jak się cieszył z tego prezentu dlatego kupiłem mu jeszcze skina do lola, było to prawdopodobnie następnego dnia, widać było że w jego oczach dużo na tym zyskałem. Następnie zauważyłem, że rekrutacja na redaktora była otwarta.. tam sobie wszystko sam napisałem i załatwiłem bez udziału Michała. Gdy już miałem te 3 rangi jakie chciałem, dalej chciałem władzy.. zbierałem te rangi niczym pokemony. Było podanie na Opiekuna nowego serwera Erwina, dlatego stwierdziłem że kolejne drzwi mi się otworzyły to dlaczego by nie spróbować. Napisałem podanie, zaraz po czym napisałem też do Michała to kupie mu skina.. Michał chyba wziął to do siebie, i zobaczył że może zarobić dlatego pisał do Erwina że jestem dobra morda, że mnie zna i że dobrze się będę pewnie sprawował.. z jednej strony poprosiłem go aby napisał do Erwina... Lecz nie spodziewałem się, że można być takim materialistą i zaraz po tym jak napisał do Erwina powiedział mi, że on chce skina bo on swoją robotę wykonał... cóż. Końcowo mu nic nie kupiłem, bo nie doszliśmy do tego zakupu ze względu na naszą kłótnie. Powiedziałem Michałowi prawdę, że nikt mu nie dowali, nie zwyzywa i nie będzie do niego chamski, bo każdy się go boi.. takie były moje odczucia, mniejsza o to.. jego ego po prostu nie przyjęło tego na spokojnie.

Dostałem się na tego opiekuna nowego serwera Erwina, i podziękowałem mu za to. Chciałem już mu kupić tego skina dla świętego spokoju bo co chwila o nim mówił, że miałem mu kupić. Dlatego te 50zł na razie odłożyłem, bo chciał jakąś grę czy coś. Wpadłem na pomysł aby otworzyć nowy serwer, Meow mówił że on ma gotowe paczki i że wystarczy dać pieniądze na serwer i będzie gotowe... okazało się szybko że paczkę pluginów to on dopiero tworzył. Wykupiłem tam 17 slotów chyba bodajże dałem 57zł i było dobrze, następni zażyczył sobie na reklamę serwera, w pewnym momencie musiałem czekać na pieniądze od rodziców, dlatego nie miałem możliwości wpłacenia na reklamę, Michał pisząc do mnie cały czas o tą reklamę, nie rozumiejąc że nie mam na razie tych pieniędzy.. dalej nalegał w końcu dałem mu te 20zł lecz następnego dnia znów ode mnie chciał 80zł na reklamę... Mówił że się do tego zobowiązałem i że muszę te pieniądze dać na ten serwer, bo ja sam go chciałem. W międzyczasie moja dziewczyna zauważyła całą tą sytuacje i stwierdziła, że nie będzie mi pozwalała wydawać pieniędzy w komputer, tym bardziej takiemu zarozumiałemu człowiekowi. Serwer już stał, było dużo osób co na nim grali... w pewnym momencie Michał napisał mi na fb, że muszę zrezygnować opiekuna na sieci Erwina bo musimy dać focus na naszych serwerach. Powiedziałem mu, że skoro ja mam zrezygnować z Erwina serwera to ja chce na jego serwerze opiekuna (Retake Only Pistol) zgodził się, ja zrezygnowałem a on Haiko szybko na forum zaakceptował moje podanie na opiekuna. Było dobrze, lecz gdy upominałem się o permisje na serwerze, to cały czas mówił mi że ja tylko permisje chce a żadnych pieniędzy na serwer (nowy) nie daję. Dało mi to dużo do myślenia, lecz nadal byłem wszystkim zaślepiony. Po upływie dwóch dni bodajże Michał woła mnie na serwer TS3 z propozycją przejścia na inną sieć. Pomyślałem, że jak oni chcą przejść to co ja mam zrobić, kupiłem serwer.. zrezygnowałem ze swojego opiekuna u Erwina więc muszę chyba przejść z nimi.. więc powiedziałem mu że dobrze... może napisać w moim imieniu rezygnację z rang. Jak przeszliśmy, Michał znów wołał ode mnie pieniądze że musimy nowe forum kupić za 200zł.. reklamę też trzeba kupić na Gosetti chyba to było, znów 80zł.

Więc się mu sprzeciwiłem, poszedłem o poradę do pewnej osoby, powiedziała mi to jak wygląda to z perspektywy osoby trzeciej... Chce serwer płacę za niego, ale dostępu do Plików FTP już nie dostanę, a Meow spotykając ludzi na serwerze przypinał się do serwera mówiąc „To jest mój drugi serwer”... no bez przesady, powiedziała mnie że nie mogę dać się tak wykorzystywać i muszę coś z tym zrobić. Posłuchałem jej, i powiedziałem Michałowi że nie będę już płacił, i że czuję się wykorzystywany, po czym powiedziałem aby zabrał rangi bo odchodzę. Bez bólu serca, wziął powiedział że rangi zabrane i że jak będę chciał je z powrotem to mam przyjść na TS'a i przeprosić.

Wyśmiałem i zakończyłem z nim jakąkolwiek znajomość.

Przesiadując z nimi na TS'ie, słyszałem naprawdę wiele.. wyzywali na nim osoby które Michałowi pomagali chociażby z tą zbiórką na leczenie. Mowa o Erwinie, na grupce na fb wysyłali zdjęcia NeQ czy Erwina śmiejąc się i wyzywając ich.. Michał w szczególności powinien czuć wstyd.. bo to Erwin starał się i pisał po czerwonych aby wpłacali jakieś pieniążki. Wymyślali na TS'ie jakieś wierszyki, obrażające Erwina i NeQ, strasznie obrzydliwe zachowanie. Ja wysłałem kilka SS'ów Erwinowi w postaci dowodów na to, że nie wyssałem sobie tego z palca. Była podobno jedna osoba która wynosiła z naszej grupy, doszło prawdopodobnie coś do Erwina dlatego zapytał Erwin Michała czy mówi Michał coś na jego temat. Michał chyba się przestraszył tym wszystkim, dlatego pisał do wszystkich z naszej grupy, że ktoś wynosi i oskarżył nawet mnie o to. Ja mogę sobie dać rękę uciąć, że nie powiedziałem złego słowa na nikogo! Jestem osobą sprawiedliwą i prawdomówną dlatego uważam że należą Wam się wyjaśnienia. W każdym razie, na tamtym TS'ie było strasznie toksycznie, nie raz słyszałem od przyjaciela Michała, że moja mama jest Kur***, że mam zdechnąć i iść się zabić... zagazować mnie czy coś w tym stylu, Michał taki przyjacielski był, że powiedział mi że on się nie miesza... Śmieszniejsze jest to, że ja nawet do tego jego przyjaciela słowem się nie odezwałem, a już wyzwiska leciały w moją stronę tego typu. A jak jedna osoba zacznie to wiadomo że każdy z tej grupki zacznie to robić... były chyba dwa wyjątki tego, mogłem z dwoma osobami normalnie rozmawiać. Ja wychodziłem z TS'a jak słyszałem te wyzwiska, lecz Michał nalegał cały czas abym wrócił itd. Ja będąc głupim wchodziłem z powrotem... Brak mi słów do tego.

Napisałem to wszystko nie dlatego, bo chcę aby ktoś wyciągnął do mnie rękę... tylko dlatego, bo należą Wam się wyjaśnienia... Przepraszam że jest tego tak dużo, ale dla wytrwałych gratuluję że dotarli do końca. Zdaję sobie sprawę z tego, że nadużywam słowa „że” :D jest pewnie mnóstwo błędów, ale co mi tam... Piszę co myślę, nie piszę książki!

Z góry dziękuję za wyrozumiałość, cieszę się że przejrzałem teraz na oczy a nie później.

@ clixxu. @ Erwin Dotrzymałem słowa, dzięki Wam tutaj to wszystko napisałem. Dziękuję <3

EDIT:  Nie spodziewam sie innej reakcji z tej całej fałszywej grupy. Będzie że kłamie, mówię nie prawdę itd. Jasne, to logiczne... każdy z Was będzie się krył, bo przecież tworzycie "rodzinkę" 

@ k3rNie wiem co ty możesz mieć do powiedzenia, jak ja na tym ts'ie spotkałem Ciebie 2/3 razy. Właśnie dlatego wnioskuję, że każdy się tam kryć będzie... mam kilka dowód na to wszystko, w kilku postaciach ale to już dla 

ludzi którzy będą chcieli się bardziej zagłębić. 

//

@ k3rMichał pisał mi o 200 na forum jakieś, sam nie wiem o jakie forum chodzi

@ mvnyMożliwe, że nikt nie uwierzy.. lecz taka jest prawa... i to było bezinteresownie... a napisałem i opisałem całą sytuację aby pokazać z jakim osobnikiem Forumowicze mieli do czynienia. Aby wiedzieli do kogo poszły pieniądze na leczenie!

@ hsmonst3r Dam sobię rękę uciąć, że nie wyzywałem nikgoo... to nie jest dla mnie, jestem osobą spokojną... co najwyżej udało mi się odpowiedzieć parę razy na wyzwiska w moja stronę. I nie wybielam się, bo sam napisałem w poście... że faktycznie ja chciałem ten serwer, ale też nie przesadzajmy. Jesteś  jedną z osób którą z Waszej grupki lubię, drugą osobą jest Pyriusz.. Powodzenia Wam życzę, i nie proszę aby ktoś mi tutaj uwierzy, tylko napisałem jak było... aby ludzie wiedzieli o wszystkim.

@ k3r To nie są brudy, tylko powód dlaczego odszedłem i powód dlaczego przyszedłem na sieć. Nie ma co się sprzeczać, temat zamknięty.. gdyby Michał nie miał sobie nic do zarzucenia, nie blokowałby niektórych osób. Rang nie chce, ale chce powrócić na sieć i normalnie funkcjonować jak poprzednio. Takie jest moje zdanie, a co do wybielanie juz wspomniałem milion razy. Chcesz Michałowi wierzyć, to wierz.. ale nie rób niepotrzebnego spamu pod postem. 

• Lubię to! 3
  • Haha 3
  • Wow 1
Opublikowano

Szkoda ze niektórzy ludzie nie potrafią docenić pomocy, zwłaszcza że sporo osób wpłaciło pieniądze na leczenie tego, jak się okazuje zepsutego człowieka (napisał bym więcej, ale odpuszczę sobie tego warna :D) Chciałbym cie ustrzec też, że w większości sytuacji w dorosłym życiu nie ma osób, które co pomogą bezinteresownie, poza rodzina. Zawsze sprowadza się do pieniądzy, albo gorszych rzeczy. Nie bez powodu mówi się żeby nie dawać palca, bo ktoś chwyci całą rękę. Nie znamy się specjalnie, ale witaj z powrotem i przykro mi z powodu twoich straconych pieniędzy i nerwów. Jednak wyniesiesz z tej sytuacji doświadczenie pozwalające uniknąć tych problemów w przyszłości. 

• Lubię to! 7
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

ja tworze jakas rodzinke?? ja jestem z wszystkich adminow chyba najbardziej poboczna osoba mam gdzies na jakim forum bym nie byl adminem robie to dla fanu  wiec nie wiem w jakim celu mialbym sie spoufalac ale bardziej "znam"( mam na mysli to ze z toba troche gadalem tak dla jasnosci) troche ciebie jestes zwyklym dzieciaczkiem bez dystansu ktorego nazwie sie puszystym to odrazu leca teksty "yyy toksyczni" a co do tego wszystkiego to chyba sytuacja wygladala nieco inaczej z tego co wiem, nie wiem czemu klamiesz...

btw jakie 200 zl na forum skoro jestesmy na gotowym mi sie wydaje ze zalozenie forum i utrzymanie nie kosztuje tyle?

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Nie rozumiem czemu opierdal*sz komuś tyłek, pisząc takie rzeczy, skoro tak długo się z nim trzymałeś i wiesz jaki jest, próbujesz teraz udać niewiniątko, kozła ofiarnego a za Twoją maską widnieje drugie dwulicowe oblicze i żądza władzy. Jesteś bananowym chłoptasiem, który myśli, że zawsze chodzi o pieniądze. Mi też opierda*ałeś dupe za plecami, a jak siedzieliśmy razem na ts'ie udawałeś kolegę, pluje na takich osobników jak Ty, i nie wiem kto Ci uwierzy w te brednie. Jak będziesz kiedyś na IEM'ie mam nadzieję, że się spotkamy, i pozdrowienia od Wojtusia ;) Więcej nie napiszę bo nie chce się wkurwi*ć myśląc o Twojej osobie, bo zachowałeś się jak świnia, niepełnosprytna a do tego nie dojrzała.
PS Gdybyś bezinteresownie kupił "ETS'a" to byś tego potem nie wypominał ;)

PS2 To Ty chciałeś ten serwer postawić, a 200 zł To było mówione ' gdybysmy mieli zakladać własne forum, ale z tym i tak jest za duzo pierd*lenia, i nie ma szans na to '
A nie, że Ty masz to płacić, płaczku. Więcej nie napiszę tu nic, bo mam Cię głęboko.  A w ogóle to podobno masz właściciela na innej sieci, to po co prosisz się znowu o katy? pf. Elo.

1. 89547817_616950872489201_2570854452860813312_n.jpg.d5198bde905377a6091f51a28a0e25c9.jpg
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

@ Sebik0oo Wchodząc na naszego ts'a byłeś pewny, że toksyczność na nim to rzecz normalna. Jeżeli miałbyś trochę swojego rozumu, nie wchodziłbyś na niego. Też nie jesteś święty, mimo że Cię lubię, ale nie możesz się wybielać, bo też trochę za uszami masz. Tak chodzi mi tu o wyzwiska czy coś (czasami Ci się zdarzało). Z tego co dałem rady zauważyć to chciałeś się "przypucować" do Michała płacąc za wszystko. Znaleźliśmy sieć do której też chciałeś dołączyć, więc nikt nie kazał płacić na forum. Mimo, że nie będę urzędować na tych serwerach tylko służę pomocą ludziom w dziale grafika, ale powiedziałem, że wesprę serwery m.in. na reklamę czy rozwój jak zwał tak zwał. Michał nie kazał Ci płacić, bo przykładowo "Przyjedzie i dojedzie". Masz swój rozum to myśl nim, a nie idziesz do kogoś się pytać co w takiej sytuacji robić... Bądźmy dorośli i rozmów prywatnych nie wyrzucamy na światło dzienne (Tym bardziej, że flame'owałeś z nami łeb w łeb niektórych ludzi z tej sieci). Będąc niemalże dorosłą osobą sprzeciwił się jak to nazwałeś przyjacielowi Michała i po prostu powiedział, że Ci to nie leży wyzwiska. Przykładowo "Przyjaciel Michała", bo tak napisałeś w poście, też ile razy mnie wyzywał czy coś, ale to jest internet tutaj niczego się nie bierze na poważnie (Co też mu odpowiadałem wyzwiskami, only 4Fun). 

• Uwielbiam 2
Opublikowano

jejku piszesz takie bzdury i wyciagasz jakies smieszne brudy na wierzch nie wiem po co chcesz sie wybielic aby odzyskac rangi czy co? bo powaznie nie rozumiem o co ci chodzi meow przeciez rozmawial z toba normalnie zapraszal cie na tsa odnosnie servera a ty miales wywalone jaja na blat i mowiles ze chcesz rooty na wszystkim a innym jakies adminy bo ty placisz (nie wspomne o tym co pisales o nas i o tym ze wszystko miales w dupie kiedy junior i legendar zalatwiali mapy a meow i haiko zalatwiali cala reszte) xD no wez ziomek przemysl swoje zachowanie nie mamy 10lat ani nie jestesmy jakimis smiesznymi jutuberami aby robic dramy...

• Uwielbiam 2
Opublikowano

brak mi slow na ciebie gdybys nie wyciagal brudow to bys napisal po prostu ze powracam i elo a ty opowiadasz historie w stylu michal wszystkich wyzywal bla bla michal toxic jego koledzy toxic wyzywali kogos na michala tsie toxic'ki michal mnie ruchal na siano ktore mu proponowalem sam. 

po prostu nie rozumiem twojego zachowania idz moze spac czy cos wypij kawke bo zmeczenie ci seba nie sluzy chyba

• Uwielbiam 2
Opublikowano

leże sobie w łóżeczku skończyłem czytać ten esej, dodam swoje 2 grosze byłem osobą 3 cały czas bo miałem gdzieś admina czy tam jakieś rangi siedziałem tam bo znam Michała z reala. Napisałeś 1 do 1 to za jaką osobę cie miałem chcesz zaistnieć w internecie być kimś bo twoje życie prywatne jest smutne, jesteś mega atencyjnym gościem w życiu nie poznałem takiego gościa by cie nie obrazić już tutaj bo mi usuną ^^, Zacznę może o Michała "władze" ile razy ty go o coś prosiłeś bo ktoś tam bo coś tam ten napisał to linkowałeś tego nie napisałeś ? czemu przecież mówisz prawdę  dobLA ?  czy nie dobLA?. Bawiłeś się dobrze z nami nawet jak kogoś obgadywali (nie znam tu ludzi)/obgadywaliśmy również drwiłeś z rożnych osób, Dla rangi zrobisz wszystko ego tak małe takie to smutne jest... ty nie prosiłeś o te permisje ty skomlałeś co wszedłeś na tsa czemu nie mam opiekuna czemu coś tam non stop, sam wyżej napisałeś rangi rangi rangi ja tobie bym w życiu nie dał bym żadnej rangi dorośnij. Ja jestem tym przyjacielem co wyzywał mu matkę, rozmawiałem z tobą na początku normalnie bo cie nie znałem, zabłysnąłeś niepowtarzalna głupotą + twój irytujący głos po prostu czasem to co mówiłeś nie dało się tego słuchać, i cała ta sprawa z tymi adminami rangami + potem to przejście ty jęczałeś ciągle o te rangi permisje ftp nie masz dostępu dlaczego, po prostu wyszło jaki jesteś i cie wyzywałem bo gorszego pustego człowieka nie widziałem ja gram w grę ty żyjesz tym to są twoje kredki gdzie czujesz się lepiej i zrobisz wszystko by zostać zauważonym mieć respekt być ponad kimś. Wszyscy byli normalni w naszej "ekipce" tylko ty byłeś dziwny, nie było u nas toxic tylko tak się śmieją dorośli (tobie wiele brakuje) i znajomi w towarzystwie jakieś dla śmieszków wyzwiska ty brałeś na serio  (o co mu chodzi Michał ja nic do niego nie mam)  iks de,  no tragedia ogólnie nie żyje tym forum ale moja rada NIE DAWAJCIE ATENCJI ŻADNYCH RANG, daje 1000 zł że pójdzie na inną po nie ^^ taki człowiek, do zobaczenia Seba na IEM 

PS: Wyzywałem cie bo myślałem że psychicznie odpuścisz i już nie wejdziesz nigdy do nas (Michał ci może powiedzieć ile razy się pytałem dlaczego zadaje się z takim przegrywem i żeby cie zbanował w końcu), jestem szczęśliwy że już cie nie ma i mogę w fajnym towarzystwie pogadać i pożartować :]

A teraz wracasz tutaj z podkurczonym ogonem bo nie wyszło, bo żałujesz bo za dużo czasu poświeciłeś tutaj na forum i szkoda ci iść gdzieś indziej bo bez rang wątpię że będziesz grał nadal tutaj :]

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Ja to mam bekę z tej sieci jak tu same grupki są zwłaszcza w modach xD każdy każdemu dupe obrabia i słaba znajomość w ubt parodia żal i śmiech na sali zwłaszcza @ clixxu. przecież to rasowy pozer tacy ludzie nie mogą mieć moda XD 

Elo prawda <3

• Lubię to! 2
  • Haha 3
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Oj Sebastianie. Bardzo ładnie sobie wszystko tutaj skoloryzowałeś, tak żeby wyjść na niewiniątko . Obrażałem kogoś ? Być może tak . Kim zatem jestem ? Skurwielem bez serca . Kim Ty w takim razie jesteś ? Skoro jak my wszyscy wypowiadałeś się przy tym i dobrze się bawiłeś. Toxic dotykał Cię tylko wtedy, gdy ktoś skierował punche w Twoja stronę. Bo innych można ale Ciebie już nie. To internet a ja starałem się Ciebie uczyć jak zareagować na takie coś . Nawet sam kazałem Ci żebyś mnie zwyzywał przy wszystkich obecnych na ts, że masz jaja i nie dasz sobą pomiatać. O co mnie nie poprosiłeś to szedłem i rozmawiałem z ludźmi . Za każdym razem wysłałeś jakiś link czy coś . I starałem Ci się pomóc... bo widać że Ci zależało ... Mówisz mi że poczułem pieniądz ? Dobre ... Kupiłeś mi dwie rzeczy bez mojej wiedzy. Nigdy nie prosiłem Cię o nic . Gift na steam czy gift na lolu. Napisałem Ci, że nie chce czegoś takiego bo czuję się jak dziwka za której usługi się płaci .... Co mi odpisałeś? " Przestań ziomuś , kupię Ci . Co odpisałeś ? Że jest to bezinteresowne a ja odpowiedziałem Ci że tak nie jest . I oboje o tym wiemy .. Upierdalanie adminów ? Podpaść mi ? Nie moja wina że grali na czitach. Jebali permy za mutacje czy jakieś inne dziwne rzeczy co do regulaminu miały nici. Kwestia naszego odejścia i serwera który niedawno powstał ? Ty go chciałeś , tylko i wyłącznie Ty . Nikt go nie chciał robić. Siedzieliśmy sobie i graliśmy bo na to nie potrzeba hajsu . Pisałeś mi że chcesz otworzyć serwer by mieć jakąś władze . Że Ty go możesz opłacać i stalker.         https://prnt.sc/rcaxp2        Myślałeś że jestem zły a ja czułem się jak gówno fizycznie i psychicznie . Nie potrafiłeś tego zrozumieć . W końcu za którymś razem jak o tym mówiłeś i sam zaoferowałeś się że będziesz go opłacał i rozkręcał , zrobiliśmy go.Szukałeś jelenia, który Ci go zrobi i nada permisje. a jak coś poszło nie po Twojej myśli to odwdzięczyłeś się własnie takim zachowaniem jak to powyżej... I na tym się skończyło to co mówiłeś . Dlaczego ? Nie wiem . Serwer kupiłem z haiko . Postawiliśmy go i działa nawet spoko . Ty go przedłużyłeś za 53 zł bo przecież sam prosiłeś i namawiałeś do tego bo chcesz poczuć władze i być kimś lepszym jakby rangi były najważniejsze , a nie ludzie . Chcieliśmy dołączyć serwer do katujemy , nie zgodzili się bo GT za małe bo to bo tamto. Po czym został dodany serwer z GT gorszym od naszego. Było przykro . Rozmawialiśmy i zdecydowaliśmy się odejść . Przez kogo ? Przez Ciebie bo Ty za wszelką cenę chciałeś go mieć . Przeszliśmy i zaczęły się schodki. Miałeś problem do głównej administracji, że ma dostęp do serwera. Wytlumaczyłem CI, że na katujemy też tak było, że mieli dostęp. A jednym sposobem, żeby tego uniknąć było założenie swojego forum czyt. swojej sieci NA KTÓRĄ NIE MA PIENIĘDZY I CZASU. Więc nie wiem dlaczego piszesz, że chciałem od Ciebie 200 zł. Chciałem pieniądze na reklamę bo skończyło się na Twoim pisaniu na ten temat...  Chciałeś serwer i władze ale już z tego co mówiłeś że będziesz go opłacał .zostało nic . Ja nie kasy żeby go rozkręcać i płacić za niego a Ty byłeś niechętny .napięta atmosfera ale to przecież my jesteśmy Ci źli. W każdej znajomości doszukujesz się korzyści. Nigdy nie byłeś dla ludzi, byłeś tylko dla rang i władzy. Ile razy pisałeś i narzekałeś na ludzi ze biorę ich z " ulicy " że silver cup , że mvny , że zlamiasszz , że nie Wolno im ufać .. a co zrobiłeś Ty ? Miałeś problemy o to że ktoś ma cały serwer dla siebie a Ty musisz się z kimś dzielić , że to jest chore i nieakceptowalne. Tak jak sam to dobrze mi napisałeś , że " chce dobrze dla każdego , ale to jest źle że chce dobrze dla każdego " bo po prostu musiałeś z kimś dzielić się " władza " . Nie chce mi się pisać co robiłeś nie tak , albo na kogo napierdalałeś bo to nie ma najmniejszego sensu . Stałem za Tobą murem do czasu aż nie zaczęło Ci do końca odbijać . Zwyzywałem kogoś, więc jestem szmata bez zasad i najgorszym skurwielem w tej dolinie . Ale jak już piszesz coś to pisz jak było . I proszę . Nie wypieraj się . Tak samo jak Ty mam nasze prywatne wiadomości. Ale je zostawię dla siebie . Dlaczego ? Bo są prywatne. Wylejcie na mnie kubły gówna i sobie ulżyjcie.  

Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy

Największy skurwiel w tej dolinie  Meow.

:cat2:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

A ja całej sprawy nie znam, ale po części mówi o mnie, to też dam 5 groszy.

Znasz pojęcie hipokryzji, nie?
Pamiętasz, jak graliśmy w LoL'a i mówiłem: Tak i uj. Patrzysz prostolinijnie na coś, bo na szerszy obiektyw w oczach Cię nie stać.
Myślisz tylko o sobie, że grasz jak chcesz i tyle. Fajnie jednak, jak grasz z innymi, żeby każdemu grało się dobrze.
Ja nie znając praktycznie nikogo poza początkowym kontaktem z Meowczyńskim wchodziłem na luzie na TS'a i tyraliśmy się jak dzikie świnie, tak o, dla funu.
Ani Wojtka, ani Pyrki, nikogo nie znałem poza ich nickami na forum. Ty zaś, jak zwróciło Ci się chociaż małą uwagę, zachowywałeś się jak księżniczka, która zażyczyła sobie białego kucyka, a dostała tęczowego. Obrażanie się, jakieś dziecinne mutowanie. Mówisz też, że nikt nie ma jaj postawić się Meow'owi? Tylko po co, jak wchodzisz, możesz go styrać jak burą, wredną sucz, a on zrobi to samo, albo uda ofiarę, udasz, że Ci głupio, udajesz, że przepraszasz i sobie z tego kręcisz zwałe.
Internet nie jest dla ludzi o słabym stanowisku psychicznym, wiem z autopsji. 

A, byłbym zapomniał. Pamiętasz też, jak przychodziłeś do mnie odnośnie sprawy np. z UBT? Meow też Ci dużo rzeczy wtedy mówił.
Albo jeszcze jedno, jak zostałeś redaktorem. Pokazywałeś mi artykuły, jakiś wywiad, który był początkiem i nie było co oceniać.
Chciałeś być we wszystkim najlepszy, dlatego przychodziłeś do tych, co się znali, albo coś mogli.
No niestety. We wszystkim być dobrym nie można.

Dziwię się jeszcze, że od grania w LoL'a i ludzi w niego grających (totalnych randomów) jeszcze stryczka sobie na strychu nie przygotowałeś.
Tam to dopiero festiwal toksyczności i radioaktywnych odpadów, co mają niedowład półkul mózgowych.

Reasumując. 
Nie wiem co się w ostatnich dniach między Wami działo, bo zrobiłem sobie przerwę, ale chyba wiedziałem, kiedy przyjść.
Jak już nadajesz z uszka Tym, co sami strzelają dobrze i są w Tym wykwalifikowani, to może... Zacznij sypać nickami od razu. 
Piszesz tam, że ktoś wynosił, a sam się przed chwilą przyznałeś, że wynosiłeś. Gdzie tu logika, gdzie zysk?

Zastanów się czy internet to miejsce dla Ciebie czy może jakaś klitka w obozie - sami wiecie jakim.

~~

Edit: Zapomniałbym. Nie leżę tutaj po żadnej ze stron, bo to nie w moim geście, ale jak już się o mnie wyrażasz, to chociaż oznacz, żebym nie musiał sam wyszukiwać ukrytych tekstów. Tak na przyszłość. Dziena!

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Tak wlasnie wrocilem do domu po 11h spedzonych w pracy, usiadlem do kompa by sprawdzic co sie dzieje w krainie basni, smokow, samolotow i kopara mi opadla. Przeczytalem wszystko i chyba dostane wiecej siwych wlosow. Zamykam by uniknac spamu.

Opublikowano

Cieszy mnie to, że wróciłeś :) Miło Cię widzieć spowrotem. Jednocześnie odniosę się do wszystkiego tego co zostało w/w. @ Sebik0oo przeczytałem Twoje wyjaśnienia i się zastanawiam gdzie są dowody na to, że @ Meow. chciał w tak karygodny sposód wyciągnąć od Ciebie owe fundusze. Jeżeli już w takim stopniu się kogoś oczernia to warto zamieścić jakieś dowody a w tym momencie to jest słowo przeciw słowu. Piszesz, że zaprzyjaźniłeś się z Michałem ponieważ mogłeś coś zyskać z tej znajomości oraz dzięki niemu wybić się na forum. Sam w tym momencie przyznałeś, że chciałeś czerpać korzyści z tej znajomości. Odnośnie Twojego przejścia z Opiekuna DR na ROP, dostałem wiadomość, że rezygnujesz ze stanowiska Opiekuna DR ponieważ jesteś ciśnięty za swoje błedy i byli właściciele ROP na naszej sieci chcieli Cie wziąć pod skrzydełko i udzielić Ci parę wskazówek oraz doszkolić. Co do Twojego odejścia z tej sieci oraz paru innych osób, na Ts rozmawiałem z @ Meow. wraz z @ Weak. odnośnie serwera, czy podepniemy jego serwer pod Katujemy, moja wypowiedz byla prosta "Jaki serwer, pokaż GT, rozkrecony, wtedy sie zastanowimy" Rozkrecenie serwera nie polega na tym, ze na 12 czy 17 slotowym serwerze beda grali znajomi z TS, czy zaprzyjaznieni Admini ale pozycjonowanie w GT. Serwer został oddalony i nieprzyjety przez co stalo jak sie stalo i Ty @ Sebik0oo wraz z reszta osob postanowiliscie odejsc. Tak wiem, znam temperament @ Meow. i wiem doskonale, że czasami działa impulsywnie. Ale wracajac do tematu, przeszedłeś z Nimi na inna siec i wedle mojej opini gdy nie zaczelo sie ukladac miedzy Wami postanowiles wrocic do miejsca gdzie miales jak u Pana Boga za piecem po czesci liczac na odzyskanie starych stanowisk. (teraz przerwa na papierosa i przemyslenia) Co do wysmiewania/obrazania/ublizania na PW, tak szczerze to mi to lata, bo zapewne tez niejedna osoba jedzie/jechala po mnie, czy po reszcie RED ale jest jedna niepisana zasada ktora zapewne tylko starsi zrozumieja "Nie powiedziales tego w pysk, to nie powiedziales nic" i takie osoby ktore nie maja big cojones by komus powiedziec w twarz co o kims mysla tylko prowokuja i nagabuja innych sa dla mnie zwyklymi przestraszonymi sczurami szukajacymi grupki wzajemnej adoracji. Co do wypowiedzi, ze @ Meow. kasuje Adminow, czy jak ktos mu sie nie spodoba bo ma "dojscia" nie wiem skad to moj drogi wziales, ale kazde dotychczasowe zgloszenie przez @ Meow. bylo udokumentowane oraz jasno i logicznie przedstawione o nieudolnosci owej osoby, badz lataniu na wspomagaczach, czy nie zastosowaniu sie do obowiazujacego regulaminu. Wyjasnilem chyba wszystko odnosnie owczesnej gownoburzy i na koniec tylko dodam pare slow od siebie i do Was. Nikt na tej sieci nie zajmuje wyzszej rangi przez znajomosci, czy wkupienie sie w laski. Od poczatku tej sieci sa pewne wartosci o ktorych niektorzy zapomnieli badz ich nie rozumieja mowa o szacunku, lojalosci, zaufaniu, pracowitosci. Na szacunek zapracuj, badz lojalny, zyskasz zaufanie a na to wszystko potrzeba czasu. Tyle ode mnie. Temat uwazam za zakonczony. 

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Dzięki @ Dudnes za zezwolenie na otwarcie tematu. 

Parę słów.. @ Sebik0oona starcie- wyciągam do Ciebie dłoń wraz z resztą ekipy. Czasami ludzie błądzą i się uczą na swoich błędach. Zacznijmy od meritum błędu- w tym wypadku jest to raczej kontakt z @ Meow.'em, do którego zaraz przejdę. Tak czy siak, mam nadzieję, że teraz podejmować decyzję będziesz za siebie i nie będziesz szedł za grupą- niewartościowych ludzi. Bo jak można określić to w inny sposób? 

@ Meow. słowa, które napisałem na FB są jak najbardziej trafne, a i dziękuję za blok. Dobry kolego? Czy jak to tam nazywałeś mnie.. Ale chyba zapomniałeś o jednym- swoim honorze. Ale czekaj- ty go nie masz i nie miałeś. Żaliłeś się jak to twoi koledzy się od Ciebie odwrócili- sorki.. Ale jesteś fałszywą osobą na tyle, że to głowa mała. Powiedz mi jedno- u kogo płakałeś na TS o pomoc(tego się nie wypomina, ale po czym to zrobił- trzeba)? No właśnie, u mnie i przede wszystkim @ Karcok. A teraz pójdźmy krok dalej- co otrzymałem za to, że za wszelką cenę chciałem Tobie pomóc? Piach w oczy i ch... do dupy. Obgadałeś mi dupę kilkukrotnie, najpierw u @ Aris, którego praktycznie nie znałeś (Osoba 2 dni > osoba z którą się znałeś już z poprzedniej sieci). Potem na ts w śmieszny sposób się broniłeś na pytanie czy cisnąłeś po mnie- "inni też Ciebie obgadywali". Brawo! 200 IQ MICHAŚ. Potem szukałeś osoby co wyciąga info- ale jej nie znalazłeś.. Aris był fajną zmyłką, by zakończyć temat. Potem udałeś jaki to nie jesteś poszkodowany- superancko, mnie na litość nie weźmiesz. Odszedłem z retake, który wybiłem o 180 stopni wraz z resztą. Oddając go w ręce wasze i teraz kolejna sprawa- widziałem ssy jak ciśniesz po mnie i reszcie ekipy, której nie tak dawno lizałeś dupę. Prawda będzie bolała, ale temat nie będzie ukryty. O to się postaram, aby ludzie lekko przejrzeli na oczy. Nie wspomnę o kilku rzeczach innych- bo to nie ma sensu. 

@ Aris teraz do Ciebie kilka słów pustaku, przyszedłeś na sieć mówiąc, że nie masz zamiaru się kłócić itd. Nakręcasz całą ekipę, wysyłając jeszcze moje zdjęcia sprzed 4 lat. Myślisz, że mnie to ruszy? XD Gościu, gościu. Przecież sam je wysłałem. Na poprzedniej sieci każdy na Ciebie srał, a nawet ekipa Ci nie wierzyła mówiąc, że nie sprzedałeś Trzeciego i owszem- nie sprzedałeś go, ale musiałem to potwierdzić. Widocznie tamte osoby widziały jakim jesteś typem człowieka. Pozdro dla Krystka, w twojej ostatecznej skardze nawet i on, któremu tak mocno lizałeś tyłek ładnie wszystko wyjaśnił. 

Co do reszty nie wypowiem się, bo szkoda czasu. 

3726973.jpg.fb-min.jpg.df2f846560aa52837d4788839db8f52b.jpg

Dziękuję. Miłego dnia! 

• Lubię to! 5
  • Wow 2
  • Uwielbiam 9
Opublikowano

Skoro temat otwarty, a to i ja coś wtrącę, ale króciutko.

Nie rozumiem "paki" wyżej, która pożegnała się z siecią, po co są tu komentarze? Odeszliście - więc tego się trzymajcie, nikt z nas nie wchodzi gdzieś tam, gdziekolwiek teraz jesteście i nie robi Wam śmiesznych wyrzutów, czy wyjaśnień. Czy to jakaś forma obrony przed prawdą? Skrzyknęliście się wszyscy, bo jedna osoba się wyłamała, przejrzała na oczy?

A tym bardziej nie rozumiem, jak niektóre osoby mogą tu wchodzić i bez honoru pisać, to co piszą. Po akcji, które miały miejsce, a w zasadzie akcjach, mi honor nie pozwoliłby tu wejść sto lat. Aczkolwiek ja bym się tak nigdy nie zachował, mam zasady. 

Nie będę nikogo rozliczać, @ clixxu. z @ Erwinchyba wszystko reszcie wyjaśnili, ale chciałbym podkreślić jedną, ważną rzecz; to @ Sebik0oowrócił zachowując jakiś ułamek honoru, może nas okłamał, może to wy kłamiecie, nie wnikajmy, ale dość szybko opamiętał się z tego, w co tak radośnie się wpakował. I z całego serca zapewniam, że chłopakowi pomożemy, bo zrozumiał swój błąd i prawdopodobnie zostanie u nas na długi czas. Jego przyszłość na Katach prawdopodobnie znamy, musi zapieprzać i odzyskać szacunek i zaufanie, żeby ktokolwiek go nim obdarzył, ale prędzej to się stanie w jego stronę, niż w stronę waszej "paczuszki", bo chociaż jedna osoba zachowała godność, coś, co w obecnych czasach jest poniewieranie jak dzi.... no właśnie, wiemy o czym mowa. I nikt, kto zna sytuację, nie będzie udawał, że "o stało się, heh, spoko chłopaki" a osoba, która odwaliła tu największą manianę (od prawie moich 2 lat na tej sieci) powinna mieć zaciśnięte zęby i nie powinna pisnąć słowem. Jednak to już moja opinia, uważajcie sobie co chcecie, nikt się tym przejmować nie będzie.

Zatrzymajcie sobie resztki honoru, gdzieś głęboko w kieszeni musi być jego ostatnia cząstka i nie pokazujcie się, naprawdę, serdeczna rada, nie po tym co zrobiły dla was osoby z sieci, jak wam pomogli, jak dostaliście szansę i nie po tym, jak napluliście im prosto w twarz. 

A Ty @ Sebik0oozapieprzaj i pokaż, że faktycznie żałujesz, tego co zrobiłeś, a z pewnością zbierzesz plon swoich działań.

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Zacznijmy od początku @ Meow. nie pamiętam jak się poznaliśmy ale dokładnie pamiętam jak zachowywałeś się po dłuższych rozmowach z tobą. Z każdym chcesz nawiązać kontakt jedynie z góry a bynajmniej próbowałeś.  Przychodziłeś do mnie w wielu sprawach, że jesteś ogarnięty, że nic nie wynosisz i można Ci ufać. Za przeproszeniem jak można być tak fałszywą, wredną i chamską osobą do osób które wyciągały do Ciebie rękę w każdej sprawie. Dobrze wiesz o czym mówię. Nie nauczyłeś się przez jedno duże spięcie kompletnie niczego. Zarzekałeś się, że zmieniłeś się i czegoś takiego więcej nigdy nie odwalisz. Jedynie co potrafisz robić doskonale to mydlić osobom oczy i brać wszystkich na litość. @ Erwini inni w tym do pewnego momentu ja Ci zaufaliśmy. Na tych swoich grupkach najeżdżałeś na każdego kto Ci sie nie podobał a nawet to jest za mało! - Waliłeś na osoby, które Ci pomagały i to dość sporo. 

Dodam jeszcze jedno, bo to Cie może ruszy. @ Karcoki cała społeczność która chciała Ci pomóc wyciągnęła do Ciebie rękę i nie tylko to. Ty po tym wszystkich przez błahostkę postanowiłeś sobie odejść okazując tym osobom kompletny brak szacunku. 

Nie będę Ci tu więcej pisał ale dam Ci na koniec jedno zdanie. - Zacznij chłopie myśleć i być szczery, bo aktualnie to pozostała Ci mała garstka osób z którymi masz jeszcze jakiś kontakt. [I to są internet friends a mimo to nie potrafisz ich uszanować. W realu wiesz jak jest :) 

• Lubię to! 7
  • Uwielbiam 10
  • 3 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.