Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Witam wszystkich. 

Dzisiaj, dnia 14.02 jednocześnie w święto zakochanych, obchodzi swoje 21 urodziny jeden z członków moderacji forum - @ EXTREMAAAAA. Złóżmy mu najserdeczniejsze życzenia!

Mati.. Ja życzę Tobie dużo zdrówka, powodzenia w życiu, cierpliwości, szczęścia, pieniążków, perełek i spełnienia wszystkich marzeń! Sto lat! 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Wszystkiego najlepszego Mati!!! 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Najlepszego, szczęścia i słodyczy kaktus Tobie życzy.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Mateuszku, Mateuszku. Twój barman o Tobie zapomnieć nie mógł. Spełnienia marzeń, szczęścia w życiu prywatnym jak i zawodowym oraz przede wszystkim zdrowia życzy ci mały Olafek z redakcji :D :pijemy2:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Wszystkiego Najlepszego w dniu urodzin, dużo zdrówka, szczęścia, uśmiechu na twarzy i spełnienia marzeń! Baw się dobrze dzisiaj :3 :pijemy2:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Wszystkiego co Najlepsze, zdrowia, szczęścia i zadowolenia w zyciu☺️

Fajnie Ci tak w takim dniu heh 😃

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Wszystkiego najlepszego, ale przede wszystkim zdrówka, bo bez tego ani rusz

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Najlepszego :pijemy2:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Oj bracie, bracie, nie wiem czy jest druga taka osoba na forum do której mam tak duży szacunek jak do ciebie. Zaczynaliśmy razem na Mirku, teraz razem pchamy to forum w górę, nic tylko gratulować ciężkiej i sumiennej pracy, chociaż u ciebie nie sama praca robi robotę, lecz sama dojrzałość i podejmowanie decyzji, to zawsze imponowało mi u Ciebie.

Generalnie życzę Ci z całego serduszka, zdrowia przede wszystkim, z racji wiadomych przyczyn prywatnych, mam nadzieję, że wszystko się tak doskonale ułoży i trzymam kciuki. Reszta w dupie, pieniądze czy coś, szczęścia Ci nie dadzą ;)

8bc9f8f1625efab4a751ebd5b28fb402.png

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.