Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabawa polega na tym żeby napisać skąd wziął się wasz nick/ksywka.

BlantomaN - kiedyś kolega do mnie uwaga Blantoman idzie i tak już zostało :P 

Jeśli ci się podoba zostaw coś po sobie :P 

Jeśli zabawa się przyjmie to lecimy z kolejną :P 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

"Las" - od nazwiska, a "sisch" - cóż, wpadłem na pomysł, by mój nick był niemiecko brzmiący i wyszło Lassisch.

Podobnie jak klassisch (klasyczny).

Btw. Dobry pomysł na temat. 

• Zasłużony
Opublikowano

Pewnie wielu się zdziwi, ale to prawda, z palenia. Cloud = chmura. Zawsze byłem ulubieńcem tzw. "chmur" z elektrycznych pałek XDDDD

A "n" dodałem, żeby nick odróżniał się jakoś od teamu e-sportowego XD

• Haha 5
  • Wow 1
  • Przykro mi 2
Opublikowano

Szczerze??? xD

Easy peasy lemon squeezy

• Lubię to! 1
  • Haha 5
  • Zasłużony
Opublikowano

@ Awika.nareszcie się dowiesz :p

Ogólnie to dawno, dawno temu wpadłem na ten pomysł - od razu wiadomo, że ten nick nie był na serio. Ale był w dłuższej formie... Ci którzy grali ze mną w Lola wiedzą jaki, bo tam jest jeszcze pierwotna wersja. Ekhem @ DarkAng3l!

Ale do sedna... Wzięło się od piosenki, o której tak naprawdę bym zapomniał gdyby nie nick xD

A więc mały Olaf wziął pomysł na nick od piosenki,a potem go skrócił, bo mało kto potrafił go przeczytać...

W sumie to chyba nikomu jeszcze do tym nie mówiłem :D

Sama inicjatywa genialna

• Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Ewolucja nicku, od zawsze zawsze zawierał w sobie "EXTREME/A" tylko w różnej formie, pisowni i oznaczeniu.

Eksztrema sie nie zmienia.

Opublikowano

hsmonst3r, wcześniej było A. xMonster i wzięło się to z tego jak kiedyś nitrozyniak na steamie miał nick nitromonster. Z początku dodałem A. - skrót od jeszcze poprzedniego nicku (Apacze), a później zacząłem grać w cs:go i w latach swojej świetności całkiem spory % miałem HS'ów i wyszło "hs" od headshotów, a monster od zyniaka. Trochę głupie, ale no cóż, przyjelo sie XD

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Nick wziął się od nazwiska. Znajomi to wymyślili i się przyjęło, tylko dla urozmaicenia dodałem wielką i małą literę na zmianę.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Pierwotna wersja tego nicku to: Wesoły Ziemniak. Później przeszedł on ewolucję, pomysł zapodał mi pewien człowiek którego nicku nie pamiętam. Skoro ziemniak to w sumie taka Pyrka, to będzie Pyriusz i Pyriusz Black wyszło i elo.

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)

Melisaman, ponieważ gdyzostaje w clutch'u w cs'sie to zawsze mam zimną krew i podejmuje dobre decyzje :D Czasami używam nicku Pinguu, bo bardzo lubię pingwiny oraz kiedy byłem mały, to oglądałem taką bajkę "Pingu" ;) 

Edytowane przez Melisaman
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Końcówka nazwiska no i dużo osób wołało na mnie czak jeszcze zanim w ogóle wpadłem na pomysł ustawienia tego nicku (jakoś okres szkoła średnia).

Oto słowo Boże.

• Lubię to! 1
  • Sponsor
Opublikowano

W metinie szukałem jakiegoś nicku i znajomy mówi ustaw sobie herbatnik, zajęte... to Mateuszek wpadł na pomysł, że ustawi sobie z błędem i tak oto powstał CHerbatniK. :default_biggrin:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W pewnej grze były Mulusy i Zulusy.  Tak wyszło Mulusik, ALE... że niektórzy są ślepi to wychodziło im MAlusik czy Minusik... Potem ustawiłem sobie Mulus by było czytelniej, ale @ Karcokbez okularów czytał Muluś.

Także oto jest i SzMulu.

• Haha 1
Opublikowano

Moja nauczycielka z angielskiego tak zaczęła do mnie mówić i nie mam pojęcia czemu, fajna rura z niej była to pomyślałem ok, niech tak zostanie 😃😂

• 3 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

W sumie ten nick  to z neta wziąłem :D bo mój tutaj zajęty  :( 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.