Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Psycholka

Psycholki pożegnania nadszedł czas ! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień Dobry a raczej Dobry Wieczór .
Z dniem dzisiejszym pragnę się pożegnać z siecią katujemy , jak i zrezygnować z pełnionych przeze mnie funkcji admina na dd2*1 . @ Gosia ?!i @ Zawiszak?dziękuję za przyjęcie do grona adminów. Bardzo miło było z wami współpracować na serwerze DD2 #1 atmosfera po wczorajszy dzień była wspaniała ale jak się widzi iż ktoś mający mniejsze
uprawnienia niż właściciel i podejmuje własne decyzje nie konsultując tego z właścicielami serwera nie chce się na to patrzeć. Na serwer poświeciliśmy nie tylko czas czy tez pieniądze
wkładaliśmy w niego serce by było tam dobrze graczom pykać w cs-ka. Wiec taki nadszedł czas by się pożegnać i podziękować całemu dd2#1 za dobra grę jako
ze na ten serwer kilka osób przyszło ze mną tak też myślę ze ruszymy w dalszą drogę razem :) 
@ Twixmax dzięki za te kosy @ Limitowana! tobie też dostarczyliście mi tyle żelaza ze przez kilka lat nie muszę go przyjmować :D
Adminom dziękuję za wspaniałą współpracę na serwerze ,graczom za mnóstwo zabawy kilka  tyś. fragów :P nawet tych przypadkowych i śmiechy na mapkach.
Trzymajcie się ciepło dd2#1 
Nie dajcie się zdominować miejmy nadzieję że nie zawsze mając plecy czy tez znajomości ma się lepszy byt.
                                                                                                                                                                                        Pozdrawiam :* 

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Trzymaj się,i mam nadzieję, że i tobie dam jeszcze pare kos w przyszłości ;D Nie zapominaj o nas ! :) Powodzenia! 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

xdddddd niech kolega poprawi sety,

siema

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem tu od niedawna i dzięki ci  że  przez ten krotki czas mogłem z tobą  pograć trzymaj się 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.