Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
BinaR

[466]. Pytanie na dziś

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Hmmm. Myślę że bardziej samotnika. Lubię przebywać sama dużą ilość czasu. Często odtrącam ludzi na potrzeby swojej przestrzeni prywatnej. Czy sam fakt.. Że w zasadzie nie lubię ludzi. :D większość mnie irytuje, drażni i podnosi ciśnienie. Często dlatego wymiguje się z większych wyjść, czy imprez firmowych. XD 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Zdecydowanie jestem typem samotnika. Niby poza rodziną mam jakieś tam towarzystwo, w sieci również, aczkolwiek przez 16 lat mojego życia napotkałem tyłu fałszywych ludzi(którzy kiedyś byli najbliższymi), że naprawdę mała liczba osób z mojego towarzystwa jest przeze mnie uważana za przyjaciół, a nawet i za kolegów. Większość jest po prostu znajomymi. 

• Uwielbiam 5
  • Donator
Opublikowano

Dokładnie tak samo jak @ cloudn.

Z tą różnicą, że u mnie jest jedna osoba z którą zawsze chce spędzać czas ale niestety nie zawsze można.

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Ogólnie to jestem typem samotnika. Jednakże jeżeli poznam lepiej jakąś grupę potrafię się w niej bez problemu odnaleźć. 

Tak samo jak @ xKarciamożna powiedzieć że jestem ambiwertykiem :) 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zdecydowanie towarzyska. Lubię spędzać czas z innymi niż być ciągle sam

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Przeważnie jestem duszą towarzystwa, jednakże tylko wtedy, gdy znam te osoby. Niezbyt dobrze czuję się w licznym gronie obcych ludzi, nie potrafię się odnaleźć.
Na zaznajomienie się z kimś potrzebuję więcej czasu. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

zdecydowanie dusza towarzystwa, nie mogę w domu usiedzieć beż moich serdecznych ziomali, z którymi się znam od dziecka i zawsze byliśmy fajną i zgraną ekipą. Widujemy się praktycznie codziennie i nie wyobrażam sobie ich nie mieć, jestem sam gdy śpię tylko wtedy, może kiedyś jakaś dziewoja będzie obok to już i spać sam nie będę :cry:

Opublikowano

Bardzo dobrze się czuję wśród ludzi, których znam długo. I często gęsto spędzam z nimi dużo czasu. Ale jeszcze lepiej się czuję w swoim towarzystwie :) I się w ten sposób regeneruję. Więc niejednoznacznie typ samotnika

Opublikowano

Może to dziwnie zabrzmieć, ale raczej jestem osobą z typem samotnika. ;d O wiele lepiej czuje się z osobami w małym gronie, którym mogę ufać bez ograniczeń. Owszem, czasami jak jakaś większa impreza raz na pół roku się zdarzy to pójdę, lecz z tym też muszę się nastawić 'psychicznie'. :mn:

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Dusza towarzystwa, jednak by czuć się w pełni swobodnie musi to być moje stałe grono przyjaciół. Wiadomo czasem jak każdy lubię pobyć w samotności, by przemyśleć niektóre sprawy i typowo odpocząć od wszystkich wprawiających mnie w zakłopotanie myśli. :default_ph34r:

Opublikowano

Powiedział bym że samotnik ale nikt  (kto mnie zna)  w to nie uwierzy xd 
Uwielbiam poznawać nowe osoby, szczególnie te z cyckami xd 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.