Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego:karcok 

Opis sytuacji: no no karcok pokazałeś klasę tutaj, wiec tak łeb rozwalić to możesz koledze nie mi bo kolegami to raczej nie zostaniemy nigdy. Co do tego OVERWATCHA bana to wsm wy*ebane mam co myślicie ale pan @ BoykaV8Tmiał moje konto bo chciał sobie pograć ja tak mając wy*ebane w to co będzie robił to mu je dałem a stało się tak ze dostałem overwatch bana a wy od razu wyzywacie mnie wszyscy @ ROBSONty na pv mnie wyzwalem @ McGajmerto wgl nawet mi na rodzine wjechał @ nuwaypod moja ZGLOS cheatera tez pokazałeś 200 iq i reszta typu @ clixxu.itp.

A tak z ciekawości chuj was to obchodzi ze dostałem smiesznego vaca w giereczce ja mam w to wywalone XD

A co do ciebie @ sad.to jesteś najbardziej inteligenty przez 2 miesiące lezales chujem do góry ale gdy koala spytał się @ Dudnesco z toba bo koala był chętny na opiekuna to nagle ruszyles swoja gruba dupe i wziales się do roboty godziny podliczyles raz gdy miałem okres próbny wiec ostro lizales dupe żeby dostale redaktora i opiekuna. 

Powód:brak

Dowody:brak

Albo mam lepszy pomysł chodzmy na ts'a i wytłumaczmy to sobie :D @ sad.

• Haha 7
  • Przykro mi 4
  • Legenda
Opublikowano

@ Ecko! W dupie to mam czy ty masz 1iq, że pożyczasz konto @ BoykaV8T, według mnie wykazałeś się jeszcze większą głupotą pożyczając mu to konto.

Nie mam zamiaru się tutaj więcej udzielać..... Masz na koncie VAC'a więc dla mnie jak i dla 99% ludzi z tego forum, jesteś już kompletnym zerem i po prostu "frajerem".

@ Weak'uś.@ martini@ Ry! @ Dudnes - Ogarnijcie temat jak możecie.

• Uwielbiam 5
Opublikowano

Zdecyduj się na kogo ta skarga. 

24 godziny na dostarczenie dowodów dotyczących twojej niewinności inaczej temat leci do kosza. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Wyślij wszystkim jak Cię wyzywałem to pośmiejemy się wszyscy. Napisałem jedno zdanie nie pamiętam dokładnie co ale coś w stylu, że trzeba być niedorozwiniętym żeby dostać VACa i poszło delete ze znajo. Nie wiem od kiedy się konta pożycza.. Ja swojego konta nawet najlepszemu kumplowi bym nie dał ale cóż najlepsza wymówka, że kolega kolegi od strony brata grał na moim koncie. ;O

• Haha 1
  • Uwielbiam 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.