Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Witajcie kochani serdecznie,

w tym pięknym okresie, zakończenia tego zje****** roku, chciałem wam wszystkim życzyć szczęścia, dużo pieniędzy, nawiązania kontaktów, małej ilości godzin spędzonych przed komputerem, jest tyle rzeczy do roboty poza tym cholernym komputerem.

I tak, potrafię się również zachowywać jak normalny człowiek, wiem że 95% tej sieci, uważam mnie za niezłego poj***, ale mam klasę i potrafię być dżentelmeński i szarmancki.

Tak jak napisałem, życzę wszystkim udanego sylwestra i nowe roku, lecz mam również specjalne podziękowania, dla pewnej gromadki osób z którymi mam tutaj największy kontakt.

@ Weak'uś. ♡serduszko.gif Dzięki ci wielkie bracie za cały rok, to ty wyciągnąłeś do mnie na początku pomocną dłoń. Pokazałeś mi jak się opanowuję wszystko od podstaw + poznałeś z resztą tej chorej psychicznie gromadki, tak mówię o was wariaty @ martini @ Skiper @ Dudnes @ Elpablo @ Ptychu @ Awika. @`happy @ Petrektt @ mayor oczywiście słowa "chorej psychicznie gromadki" napisałem w celu humorystycznym ;)

@ BlaDy* Nic dodać nic ująć, człowiek z którym tutaj znam się najdłużej, aż z 1.6. Tobie również dzięki.

@ Dudnes Za zaufanie i świetne mmy, tak poje****** mmów jeszcze nie grałem w moim życiu :serduszko:

@ Ptychu Mordko moja kochana, dzięki za miłe teksty typu "zamknij te *****" itp. Bez ciebie ten TS byłby za nudny :serduszko:

@ martini Za facebooka pitego :D to były świetne partie na koniec dnia.

@ Skiper Tak poukładanego chłopaka jak na ten wiek jeszcze nie spotkałem :pijemy2:

@ Petrektt Oaza spokoju, ostatnio się dosyć rozbrykał, ale to dobrze, bo się otworzył do nas i jest jeszcze bardziej przyjacielski :serduszko:

@ mayor Człowiek z którym w przeszłość miałem największą spinę na forum, okazał się tak super ziomkiem, że aż sam jestem w szoku, pomocny, zabawny i poukładany chłopak :serduszko:

@ Elpablo Co tu dużo mówić, gangster z Krakowa, typowy łysy kibol, ale z zajeb**** sercem :serduszko:

@ Awika. Na maksa pokręcona dziewczyna :cryingg: Oczywiście w pełni pozytywnym znaczeniu tego słowa :serduszko:

@`happy Za niesamowicie emocjonujące mecze :cryingg:

Specjalne również życzenia i podziękowania dla mojej ekipy, którą w jakiejś części ja również budowałem i jestem z niej mega zadowolony.

Oczywiście chodzi o ekipę Only Mirage, Panie i Panowie, świetna robota w tym roku +1

@ EXTREMAAAAA @ Kinga ™ @ Metnoselele @ rudy :D @ kubzzhehe @ MulusikPL @ Dejv @ Kwiatu @ ESL @ ✪ Rutek ✪ (Ochhhh ten twój nick.....)

I Specjalne podziękowania dla mego przyjaciela @ ligos2 :serduszko: Brat :serduszko:

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 11
Opublikowano

Próbowałbyś napisać, że nie jesteś z nas zadowolony, to bym Ci spier*olił 2019 rok xDDDDDDD

A tak poważniej mówiąc, to wzajemnie Karolu, trzymaj taki sam poziom w 2019 i będzie w porządku :pijemy2:

Liczę na parę mmów :cryingg: :serduszko:

• Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Jak ja szanuje gracza <3 całuje i chyba zabujałem się w tobie <3 HAPPY NEW YEAR BRO, friends forever XD

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Popieram pana Extreme'a !!!

A tak naprawdę dzięki tak naprawdę za kilka dni w waszym gronie.Myślę,że zostanę mile zaakceptowany :)

Szczęśliwego Nowego Roku życzę !! :)

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Karcuś mój ty kochany, jestem już całkowicie pijany, więc pisze całkowicie szczerze. Życzę wszystkiego co najlepsze. Bez ciebie nasza ekipka nie istnieje, nikt nie zastąpi perszinga z takimi biceosami. Pozdrawiam cieplutko, słyszymy się jutro. :serduszko:

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano
1 minutę temu, Petrektt napisał:

Karcuś mój ty kochany, jestem już całkowicie pijany, więc pisze całkowicie szczerze. Życzę wszystkiego co najlepsze. Bez ciebie nasza ekipka nie istnieje, nikt nie zastąpi perszinga z takimi biceosami. Pozdrawiam cieplutko, słyszymy się jutro. :serduszko:

To się nazywa mieć powodzenie w łóżku :cry:

Opublikowano

Oczywiście w imieniu całej ekipy Only Mirage, również chcemy podziękować @ Karcok za miniony roczek 2k18, jest nam niezmiernie miło, że możemy współpracować z osobą, która wprowadza bardzo miłą atmosferę w naszej pracy. Podziękowania lecą także do wspaniałch właścicieli - @ Weak'uś. ♡serduszko.gif @ BlaDy* Oby tak dalej! 

Rok 2k19 to okres zadumy nad tym co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro! 

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANI! :serduszko:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 6
Opublikowano

Miło, miło, oczywiście dziękujemy Ci za wspaniałe życzenia i Tobie także życzymy samych serdeczności!

^szczęśliwego nowego roku! :serduszko:

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Aż się ciepło na serduchu zrobiło haha , dziekuję i wzajemnie <3

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.