Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

WSTEP.png

Witam całą społeczność KATUJEMY.EU

Wraz z @ Awika. postanowiliśmy oddać w Wasze ręce pierwsze wydanie nowej, bardziej rozbudowanej wersji tygodnika. Mamy cichą nadzieję, że przypadnie ona Wam do gustu. Jeżeli okaże się, że któryś „punkt” tygodnika będzie według Was zbędny — usuniemy go, jeśli tygodnik Wam się spodoba to będziemy stale próbowali go upiększać graficznie, jak i tekstowo.

Co nowego w tym wydaniu?

Między innymi zawarliśmy w tygodniku tematy związane z rozrywką. Zależy nam na integracji z czytelnikami, dlatego prosimy o pisanie propozycji co możemy jeszcze zmienić. Myśleliśmy jeszcze nad tym, aby każdy użytkownik mógł pozdrowić wybrane przez siebie osoby w każdym wydaniu tygodnika, poprzez wysyłanie mi bądź @ Awika. wiadomości prywatnej. 

Rzecz jasna wszystko jest na razie w fazie beta, dlatego nie ukrywamy, że te poddziały, które nie wykażą się specjalnym zainteresowaniem z Waszej strony zostaną pominięte w redagowaniu następnego wydania.

A tymczasem życzymy Wam miłej lektury!

degradacje-awanse.png

@ misio-fazi -> został adminem ONLY DD2 (CS 1.6)
@ BeFFu -> został adminem ONLY DD2 (CS 1.6)
@ L3mO -> został adminem 4MAPS (CS 1.6)
@ kubzzhehe -> został adminem ONLY MIRAGE (CS:GO)
@ MulusikPL -> został adminem ONLY MIRAGE (CS:GO)
@ Sh4R3kS -> został adminem MULTI ARENA 1v1 (CS:GO)

@ IMean -> został adminem MULTI ARENA 1v1 (CS:GO)
@ tynoniewiemv2 -> został adminem JAILBREAK (CS:GO)
@ 「zero」-> został adminem 3MAPS (CS:GO) 
@ Elpablo -> został adminem 3MAPS (CS:GO)

@ Dumbass. PGE -> został adminem 3MAPS (CS:GO)

_____________________________________________________________________________________________________________________________

@ Ayako_san -> degradacja z serwera ONLY DD2 (CS 1.6)

@ Jem Majonez -> degradacja z serwera ONLY MIRAGE (CS:GO)

@ Skiper -> rezygnacja z serwera ONLY MIRAGE (CS:GO)

@ Foxu -> degradacja z serwera ONLY MIRAGE (CS:GO) 

@ domen12331 -> degradacja z serwera ONLY MIRAGE (CS:GO)

@ UsE - rezygnacja z serwera ONLY MIRAGE (CS:GO)

@ KubeN -> degradacja z serwera 3MAPS (CS:GO)

@ rudy :D -> rezygnacja z serwera 3MAPS (CS:GO)

@ KubiK12345 -> degradacja z serwera 3MAPS (CS:GO)

@ Tralalax5 -> degradacja z serwera MULTI ARENA 1v1 (CS:GO)

@ BoykaV8T -> rezygnacja z serwera MULTI ARENA 1v1 (CS:GO)

@ S383K -> degradacja z serwera MULTI ARENA 1v1 (CS:GO)

miss-mister.png

Przed Wami zwycięzcy pierwszej edycji MISS & MISTER KATUJEMY.EU za grudzień - marzec.

MISS KATUJEMY.EU - @ Awika.

47489365_2084492948295506_929073839273410560_n.jpg

MISTER KATUJEMY.EU - @ Karcok

20180422_103642.jpg

cytaty-tygodnia.png

„Człowiek upada i się podnosi. Jedni nazywają to gimnastyką, inni sensem życia.”

Ja osobiście uważam, że ludzkie upadki są sensem życia. Dlaczego? Każdy człowiek upadając, zaczyna rozumieć swoje błędy, dostrzega coś co wcześniej było dla niego mało istotne. Jak to mówią „Człowiek uczy się na błędach”, co racja to racja, jednak nie tylko się on uczy, ale także pokazuje swoją siłę i determinację.
A Wy? Jak uważacie? Jaka jest Wasza opinia na ten temat?

zagadki.png

W sali balowej zrobiło się na chwilę ciemno. Gdy zapaliło się światło, okazało się, że jednej z pań ukradziono drogocenny naszyjnik. W wyniku dochodzenia wyłoniono czterech podejrzanych. Oto co powiedzieli prowadzącemu śledztwo komisarzowi:
     - W chwili gdy zrobiło się ciemno, akurat stałem na drugim końcu sali i rozmawiałem z mecenasem Olszewskim o moich rodzinnych problemach. Mecenas może to potwierdzić - zeznał pan A.
     - Przyznaję, że kiedy to się stało, akurat tańczyłem z poszkodowaną. Ale to naprawdę nie ja ukradłem ten naszyjnik! - zapierał się pan B.
     - Kiedy zgasło światło, byłem zajęty podkładaniem papierka pod jedną z trzech nóg stolika, przy którym siedziałem, bo strasznie się kiwał. Państwo Wróblewscy, którzy ze mną siedzieli, mogą to potwierdzić. - ze spokojem odparł pan C.
     - W tym momencie nie pamiętam, co wtedy robiłem. Prawdopodobnie rozmawiałem z takim grubym jegomościem w zielonej marynarce. Nie znam jego nazwiska, ale myślę, że gdyby go odszukać, potwierdziłby moje alibi - tłumaczył pan D.
             Komisarz już wie, kto z tej czwórki jest najbardziej podejrzany. A Ty?

global-elite.png.c86754e93690aad16abdaeb51982c38b.png (720Ã200)

Global to coś więcej niż agent 0-0-7, mamy nowego agenta 0-0-9. Karcok pokaż się ludziom.

karcok.png

Kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada.

extrema.png

Kiedy myślisz, że nie może być gorzej a tu spotykasz @ Erykos

erykos.png

Ten zawodnik wykonywał challenge razem z Piotrem "Izakiem" Skowyrskim - wygrał.

elpablo.png

nagroda-darwina.png

darwin.png

kacik-smiec1hu.png

- Zbychu, jak noc poślubna? 
- Człowieku... Jazda na maksa. Raz Alina na dole, za chwilę na górze. Od tyłu, z boku. Nogi na pagonach, ręce na zwisie. Kamasutra się chowa! 
- Hehehe, no to kto pierwszy powiedział: "Starczy, już nie mogę!"? 
- Sąsiad zza ściany.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Alkoholik rozmawia z przyjacielem.

- Marzę, by przestać pić.

- To czemu nie przestaniesz?

- Bo czymże jest życie bez marzeń.

Przychodzi baba do lekarza cała w muchach, a lekarz ją pyta.

- Po co pani przyszła?

- Zostałam zmuszona.

zakonczenie.png

Wraz z @ Awika. serdecznie Wam wszystkim dziękujemy za przeczytanie tego tygodnika i dotrwanie do jego końca! Mamy nadzieję, że dowiedzieliście się pewnych rzeczy, które być może zostały przez Was pominięte na forum. Nie martwcie się, następne wydanie ukaże się już za tydzień!

• Lubię to! 7
  • Dzięki 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 7
Opublikowano

Wow, z miłą chęcią przeczytałem wszystko :loffki:

Bardzo podoba mi się taki tygodnik, gdzie wszystkie najważniejsze sprawy są w pigułce. Czekam na następny.

• Lubię to! 2
Opublikowano

No gratuluję! Cieszę się, że mój sukces jak i mojego serdecznego kolegi @ Karcok nikomu nie umknął. :serduszko: 

A i dodam, że rangę wyżej już jestem, więc lada moment i skończy się śmianie z Gold'a.  :cryingg:

Dobra robota, stawiam piwko. :pijemy2::serduszko:

• Uwielbiam 2
Opublikowano
28 minut temu, Karcok napisał:

@ Kot Karcoka Smakowało jedzenie ?

Nie, troszkę zarzygałem Ci łóżko.

A tak ogólnie, to tygodnik jest spoko, a najlepsze są statystyki naszych prosów XD

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.