Popular Post Rudzia Posted May 28, 2024 Investor Woman Popular Post Share Posted May 28, 2024 Witajcie Katy! Przed Wami kolejna odsłona fu*k & Marry & Kill! W dzisiejszej edycji udział weźmie nasz Opiekun CS2 ARENA - @ Jakub_Tm Seria nie ma na celu nikogo obrazić, jest tworzona wyłącznie w celach humorystycznych! @ Dudnes | @ MLK. | @ Kacper @ MLK. - ostatnio pomagał a niech ma @ Dudnes - niemiec, właściciel,trzeba się jakoś ustawić @ Kacper - po prostu darzę najmniejszą sympatią @ czak | @ salvatore | @ DIESEL @ czak - takie zestawienie, gotowy? @ salvatore - nie miałem okazji poznać, liczę na łut szczęścia @ DIESEL - nie poznałem @ kejmaN. | @ dejmano | @ Nomak @ Nomak - pozytywnie pierdolnięty, ale za ten filmik nie daruję @ dejmano - próbował kierować na fc, może i w życiu wykieruje @ kejmaN. - najmniej kontaktu z trójcy @ Adik | @ WZL | @ Horazon @ Adik - te boskie loczki @ WZL - w sumie to dzięki niemu poznałem sporą część społeczności @ Horazon - chyba najgorszy z tej trójki kontakt mamy :( @ .dERYL | @ Shodi | @ FiFi0753 @ .dERYL - czasem wk***ia, dlatego w sam raz na raz @ FiFi0753 - co tu dużo mówić, bratnia dusza @ Shodi - najkrócej znam @ hudinii | @ walter biały | @ psychopataznozemlata @ hudinii - jak u deryla w sam raz na raz @ psychopataznozemlata - pozytywnie je******y człowiek @ walter biały - brak kontaktu @ PanPukawka | @ Night0oo | @ Paweł. @ Night0oo - niech ma za stare czasy @ PanPukawka - kucharz, wojownik czego chcieć więcej @ Paweł. - nie poznałem może to i lepiej @ Gosia ?! | @ Rudzia | @ Wika @ Gosia ?! - spoko osóbka szkoda, że nie ma dla mnie czasu @ Rudzia - po prostu męża szuka @ Wika - najmniej znam z całej trójki i jeszcze mnie wyzywa :( @ Leek | @ Majstersztyk | @ LAN CIECHOCINEK 2K2 @ LAN CIECHOCINEK 2K2 - worek na głowę i za ojczyznę @ Leek - jedyny z tego zestawienia, którego cos kojarzę @ Majstersztyk - jest nowy, musi zasłużyć @ ElementaR | @ Ejdrien. | @ Keyira @ Ejdrien. - jak można go nie lubić @ ElementaR - stary to stary co tu dużo mówić @ Keyira - niestety jeszcze nie poznałem, widzimy się za 2 tygodnie @ Irytująca | @ julkajestem | @ lilworm @ Irytująca - nie znam @ julkajestem - sportsmanka szkoda, że już ts-a nie odwiedza @ lilworm - rozkład jazdy jest znany @ HeliX | @ Senior_1337 | @ Bigaj @ Bigaj - spoko ziomek @ HeliX - za stare dzieje na ts, Osu, 1.6 sr w naszym sercu @ Senior_1337 - brak jakiekolwiek kontaktu @ LEGENDAR | @ Fifat. | @ visca @ Fifat. - mało gadaliśmy @ visca - spoko ziomek @ LEGENDAR - wy*****ł się na mnie :( @ Łysadilla | @ Titania | @ Emilqa @ Emilqa - tylko prokuratora trzeba zakmnąć w piwnicy @ Titania - w sumie mój typ kobiety @ Łysadilla - takie zestawienie @ sitru | @ Tugeza | @ Fluffy D. Tail @ Tugeza - nie poznałem, ale coś o tobie słyszałem @ sitru - zachwalany opiekun, to chyba znaczy, że jest odpowiedzialny @ Fluffy D. Tail - nie poznałem @ paris | @ CHarnaś | @ SzeptUwU @ CHarnaś - gadaliśmy ze 2 razy @ paris - bije @ Wika GigaChad @ SzeptUwU - chyba nie poznałem @ Namey | @ Karcok | @ Desper! @ Namey - kiedyś rozmawialiśmy na deaglach, wydawał się spoko, ostatnio pomagał @ Karcok - bogaty Niemiec @ Desper! - za rezygnację @ OmumBabe | @ north | @ ramedlaW @ OmumBabe - tak wyszło @ north - jedyny, którego kojarzę @ ramedlaW - nie poznałem @ Hacker13 | @ FIHU | @ nahh. @ nahh. - tak wyszło @ FIHU - spamer i sugarDaddy @ Hacker13 - nie poznałem @ Luiza | @ ally | @ dianka. @ ally - masz za stare czasy kiedy jeszcze było git @ Luiza - trzyma sztywno @ FiFi0753 @ dianka. - nie poznałem Widzimy się w kolejnej odsłonie! 2 3 4 1 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudinii Posted May 28, 2024 Share Posted May 28, 2024 1 minutę temu, Rudzia napisał(a): @ hudinii - jak u deryla w sam raz na raz 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilworm Posted May 28, 2024 Share Posted May 28, 2024 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejdrien. Posted May 28, 2024 Share Posted May 28, 2024 18 minut temu, Rudzia napisał(a): @ Ejdrien. - jak można go nie lubić 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted May 28, 2024 V.I.P Donor Share Posted May 28, 2024 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Adik Posted May 28, 2024 Leading Editor Junior Admin Share Posted May 28, 2024 Godzinę temu, Rudzia napisał(a): @ Adik - te boskie loczki 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIHU Posted May 29, 2024 Share Posted May 29, 2024 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wika Posted May 29, 2024 Share Posted May 29, 2024 W dniu 28.05.2024 o 16:51, Rudzia napisał(a): @ Wika - najmniej znam z całej trójki i jeszcze mnie wyzywa :( Teraz to dopiero będziesz wyzywany 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luiza Posted May 29, 2024 Share Posted May 29, 2024 hahahahah jebłam xd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sitru Posted May 30, 2024 Katowicz V.I.P Donor Keeper CS2 MIRAGE #1 Share Posted May 30, 2024 W dniu 28.05.2024 o 16:51, Rudzia napisał(a): @ sitru - zachwalany opiekun, to chyba znaczy, że jest odpowiedzialny A dziękuję bardzo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts