Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

image.png

Witajcie Katy! :katt:

Przed Wami kolejna odsłona fu*k Marry & Kill

W dzisiejszej edycji udział weźmie Technik Forum - @  Paweł.

-----------

@  Kacper  | @  Dudnes | @  Gosia ?!

image.png @  Dudnes — Płaci za kradzione pluginy, robi 1.6, jest pantoflem :pandafikolek: (Ale nie myśl sobie, dalej czekam na dotacje technik+++++).
image.webp @  Gosia ?! — Najlepsza, ukochana osóbka, bardzo pomocna, bardzo kochana, zawsze zrobi smaka, wytrzymuje ze mną już tyle czasu, po prostu idealny materiał na żonę :bearhug:
image.webp @  Kacper  — Słuchaj Kacperek, dobry chłopak jesteś, ale jesteś rudy i denerwujesz :KEKW:

image.png

@  MLK. | @  kejmaN. | @  czak

image.png @  czak — Z zawsze dzień dobry na klatce mówi, trochę dziadek, ale no tego nie ominiemy :KEKW:
image.webp@  MLK. — Chłopak pracowity, wyzywa pantofla i Kacpra, przy okazji dobrą robotę robi i nawet w grafikę potrafi :EZZ:

image.webp  @  kejmaN.  — :jasperkekw:

image.png

@  WZL  | @  walter biały  | @  Adik

image.png@  WZL — Liczę, że chociaż dobre kebaby będziesz robił, no i w końcu przyznasz się, że ten kieliszek był dobry :jaspersalut:

image.webp @  Adik — "Spokojny" chłopak, pomocny, no i zawsze byłoby czym podłogę umyć :KEKW:

image.webp @  walter biały — Głupio wyszło kumpel, ale takie zestawienie :kekwpop:

image.png

@  Bigaj | @  Łasica | @  Leek

image.png @  Bigaj  —  Niestety nie miałem okazji poznać :sadge:

image.webp @  Leek  — Tutaj też niestety nie było okazji poznać, ale kiedyś błędy (chyba)ładnie zgłaszał :EZZ:

image.webp @  Łasica   — :jasperkekw:

image.png

@  Titania  | @ Rudzia  | @  Vanilla.

image.png @ Rudzia — Nie pamiętam sytuacji, w której by odmówiła alkoholu, bądź nie chciałaby pomóc, czy też doradzić :pepeflower:

image.webp @  Vanilla.  — Granie z Tobą w duchy jest tak wybitnie dobre, ze hit xD Ale prócz tego pomocna, troskliwa, zabawna no i alkoholu nie odmówi :EZZ:

image.webp @  Titania  — Przepraszam Monia, ale to takie zestawienie wyszło, nie bij :pikasad:

image.png

@  fr33kshoot_ | @ hQ ZuBR | @  KaSpa

image.png @  fr33kshoot_  — Admina nie będę przecież zabijał, ale nie zawracaj mi o najprostsze rzeczy głowy na dc plzz

image.webp @  KaSpa  — Kumpel pomocny, doradził w jednej sprawie no i kox admin :EZZ:

image.webp @ hQ ZuBR — Zrezygnowałeś, tak to bym inaczej zrobił :jasperlike:

image.png

@ Night0oo  | @ _Marcinek_ | @  hudinii

image.png@  hudinii — Najlepszy gracz CS2, najlepszy greacz AC Valhalla (Przeszedłeś już?), przyszły admin only awp :KEKW:

image.webp @ Night0oo — Mateuszek, giga pomocna osoba, świetny człowiek, zawsze można pogadać, a przy okazji się napić i pośmiać :pepel:

image.webp @ _Marcinek_  — Nic osobistego, byłeś lepszym opiekunem niż Ruda, kiedy powrót? :jasperkekw:

image.png

@  dianka.  | @  Irytująca  | @ utuba

image.png @ utuba  — Rozgadany, lubi sobie robić krzywdę pracując na super dodatku presta :jasperkekw:

image.webp @  dianka.  — Osoba, która chce zawsze komuś pomóc (jeżeli druga osoba tego potrzebuje), rozgadana no i ogarnięta :pepeflower:

image.webp @  Irytująca  — Ruda, wredna małpa, pruje się, kłamie, w dodatku wykorzystuje biednego pantofla @  Tugeza (trzymaj się tam Szymek)

image.png

@  Fluffy D. Tail  | @  DIESEL  | @  Tugeza

image.png @  Tugeza  — Szymek dobry kumpel, jak trzeba to potestuje, pomoże, w dodatku umie gotować. Jedyny minus to ten pantofel, ale ogarniemy :jasperkekw:

image.webp @  DIESEL  — Mimo że mnie ostatnio denerwujesz, to pomocy nigdy nie odmawiasz, więc to się ceni kumpel :pepel:

image.webp @  Fluffy D. Tail — Menel by kradł alkohol, więc proste, że do wora, a wór do jeziora :KappaW:

image.png

@ Bulbożul  | @ Ejdrien.  | @ Kozonowicz :)

image.png @ Kozonowicz :)  — Ogarnięty chłop, no i nawet poczucie humoru jest :EZZ:

image.webp @ Ejdrien.  — Brajanek swój chłop, wiertara chodzi, można mamuśki kraść :kappa:

image.webp @ Bulbożul :kekwpop:

image.png

@ Wika  | @ Tinderówka.  | @ Fifat.

image.png @ Tinderówka. — Biznes był robiony, może kiedyś będzie następny, ma pieniążki, lubi kebsy, więc :monkahmm:

image.webp @ Fifat.  — Boty pożyczył, więc na pewno się dogadamy w innych kwestiach :peepoBlanket:

image.webp @ Wika  — Niestety nie znam :c Ale nie bój się, Fifata nie odbije :kekwpop:

image.png

@  symen | @  nostalgia  | @  Bot_Rusek

image.png@  symen  — Proste, admin DD2, w dodatku dobry :EZZ:

image.webp@  Bot_Rusek  — Z synem tak dziwnie, ale jak trzeba to trzeba :kekwpop:

image.webp @  nostalgia  — No co mogę powiedzieć, takie zestawienie :sadge:

image.png

@  sitru  | @  Namey  | @ FIHU

image.png @  Namey  — Bogaty, ogarnięty człowiek, który dodatkowo tyra rudego, znaczy Kacpra. Czego chcieć więcej? :jasperkekw:

image.webp @ FIHU — Dziadek zasłużył, zawsze humor chce poprawić :pepejam:

image.webp @  sitru  — Nie znam, nie miałem nawet okazji chyba poznać :pepeOK:

image.png

@  LEGENDAR  | @ salvatore  | @ Keyira

image.png @ salvatore  — Kubuś dobra mordeczka, warniki dla kolegi wykupił :pepegiftr: Tyra Kacpra jak chyba nikt inny, więc to jest coś pięknego :dogeKEK:

image.webp @ Keyira  — Prześwietny chłop, normalnie uwielbiam go :KEKW: Tylko w takim wypadku stary, nie możesz się dać kozie, ani rakiecie za żadne pieniądze :jasperkekw:

image.webp @  LEGENDAR  — Poszedłeś sobie, ale to nic osobistego musiałem jakiś powód wymyślić :sadpanda:

image.png

@ zymmu  | @ Lasik  | @  BinaR

image.png @ zymmu  — Niestety nie poznałem, ale może kiedyś :dogeKEK:

image.webp @  BinaR  — Miłosz giga szef, dobry technik, no i nawet dla kolegi napisze kilka rzeczy :pepel:

image.webp @ Lasik  — Mogłeś domenę sprzedać, bym to wtedy może przemyślał :tfu:

image.png

@  PermanentnY  | @  Frycu  | @ raynie

image.png @  Frycu  — Niestety nie znam, ale adminów DD2 nie będę bił (póki co) :FeelsOkayMan:

image.webp @ raynie  — Pablo kox, Kacperka pociśnie, tutaj się pośmieje, a przy okazji jeszcze kiedyś dobry gracz CS:GO :KEKW:

image.webp  @  PermanentnY  — Nie znam :PepeUff:

image.png

@ Narks.  | @ EXTREMAAAAA  | @ ally

image.png @ EXTREMAAAAA  — Bogaty, daje kolega zlecenia, no i zawsze przy okazji można się pośmiać z leszczy :kekwpop:

image.webp @ ally  — Ola giga szefix, nie zapomnę tej próby ratowania w amongu :pepel:

image.webp @ Narks.  — Niestety nie poznałem :pepedissapear:

image.png

@ impowered  | @  Devil Eyes  | @ Horazon

image.png @ Horazon  — Kumpel od warnów za darmo :ok:

image.webp @ impowered  — Kumpel od duchów, ale nie ma ostatnio czasu dla kolegi, pantofel :sadpanda:

image.webp @  Devil Eyes  — Takie zestawienie, sory  :sadge:

• Lubię to! 5
  • KAT 1
  • Haha 1
  • Przykro mi 3
  • Uwielbiam 15
Opublikowano
3 minuty temu, Gosia ?! napisał(a):

image.webp@  MLK. — Chłopak pracowity, wyzywa pantofla i Kacpra, przy okazji dobrą robotę robi i nawet w grafikę potrafi :EZZ:

Tyle sieci razem, to wiadomo.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano
2 minuty temu, Gosia ?! napisał(a):

image.png @  Tugeza  — Szymek dobry kumpel, jak trzeba to potestuje, pomoże, w dodatku umie gotować. Jedyny minus to ten pantofel, ale ogarniemy :jasperkekw:

Ta rola skończyła się na koniec tamtego roku, więc nie jestem już pantoflem :EZZ:

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, Gosia ?! napisał(a):

image.png@  hudinii — Najlepszy gracz CS2, najlepszy greacz AC Valhalla (Przeszedłeś już?), przyszły admin only awp :KEKW:

Jak se kupie ps to bede przechodzil moj laptop sie pali przy tej grze xd
zaden admin nigdy wiecej xddd 
@  Paweł.  dołożył bym gdzie nie gdzie jeszcze jednego glocka dla pewności :coffindance:

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, Gosia ?! napisał(a):

Głupio wyszło kumpel, ale takie zestawienie :kekwpop:

Wiesz co Ci powiem? Ty wiesz co ja Ci powiem, ale tego nie powiem.

• Haha 4
Opublikowano
46 minut temu, Gosia ?! napisał(a):

image.webp @  Fluffy D. Tail — Menel by kradł alkohol, więc proste, że do wora, a wór do jeziora :KappaW:

Aha, więc tako wyzywasz niewinną osobę ze złożoną przysięgą  od menela, która  niespożywająca napojów alkoholowych, a szczególnie wysokoprocentowych. Będziesz chciał, abym podrzucił ci paczkę z BF2+GOMOD, to teraz to sobie możesz wora z samym gomodem do jeziora wrzucić. :kappa:

Pozdrawiam, osoba nie spożywająca napojów wysoko oraz niskoprocentowych.

/// @  Paweł.  pa teraz co się na devie dzieje. Pyk bf4 wlatuje :ok:

Paweł.  

Ty lepiej żadnego BF'a nie podrzucaj bo się skończy jak ostatnio xD

• Zasłużony
Opublikowano
35 minut temu, Gosia ?! napisał(a):

image.webp @ Night0oo — Mateuszek, giga pomocna osoba, świetny człowiek, zawsze można pogadać, a przy okazji się napić i pośmiać :pepel:

Pawełku czekam na nasze wspólne duszki :jaspersalut:

Paweł.  

Trzeba czekać na fajny update, bo na razie tam stypa jest :sadge:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
42 minuty temu, Gosia ?! napisał(a):

image.webp @  dianka.  — Osoba, która chce zawsze komuś pomóc (jeżeli druga osoba tego potrzebuje), rozgadana no i ogarnięta :pepeflower:

z pomaganiem.. to ja dziękuję. ale milutko. buziaczki :serduszko:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano
42 minuty temu, Gosia ?! napisał(a):

Ruda, wredna małpa, pruje się, kłamie,

REL @  Paweł.  po prostu idealny opis 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano
55 minut temu, Gosia ?! napisał(a):

wytrzymuje ze mną już tyle czasu

Aż dziwne cn XD

55 minut temu, Gosia ?! napisał(a):

image.png@  WZL — Liczę, że chociaż dobre kebaby będziesz robił, no i w końcu przyznasz się, że ten kieliszek był dobry :jaspersalut:

Ty nie dostaniesz kebsika XD

Czuj się z tym dobrze ze nie wisz sam co miałeś w kieliszku:szybkieoksy:

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Właściciel
Opublikowano

Pantoflem to jesteś ty, chciałbym Ci tylko tyle powiedzieć :kaczkabuch:

Paweł.  

Pantek, bo wyjdą ss'y :jasperkekw:

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Godzinę temu, Gosia ?! napisał(a):

image.webp @  Adik — "Spokojny" chłopak, pomocny, no i zawsze byłoby czym podłogę umyć :KEKW:

Gdy mam ochotę ma McDonalda, to dzwonię i odbieram zamówienie przy twojej linii włosów :ruszsiepawel: :kaczkabuch:

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Katowicz
Opublikowano
1 godzinę temu, Gosia ?! napisał(a):

image.webp @  Vanilla.  — Granie z Tobą w duchy jest tak wybitnie dobre, ze hit xD Ale prócz tego pomocna, troskliwa, zabawna no i alkoholu nie odmówi :EZZ:

Zapraszam na duszki :blushHug:

image.webp @ Keyira  — Prześwietny chłop, normalnie uwielbiam go :KEKW: Tylko w takim wypadku stary, nie możesz się dać kozie, ani rakiecie za żadne pieniądze :jasperkekw:

@  Paweł. Jak to nie :c za 100 milionów to i rakieta razem z kozą może wlecieć :bruh: @ Keyira  lecimy w to co nie? :blushHug:

Paweł.  

Duchy stypa :sadpanda:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Administrator
Opublikowano

image.webp @  Irytująca  — Ruda, wredna małpa, pruje się, kłamie, w dodatku wykorzystuje biednego pantofla @  Tugeza (trzymaj się tam Szymek)

Ja CIEBIE też lubie ruda małop :pepelove: tyle lat z Tobą się przyjaźnić to coś najgorszego B) :KEKW::pepelove:

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Gosia ?! napisał(a):

image.png @ Tinderówka. — Biznes był robiony, może kiedyś będzie następny, ma pieniążki, lubi kebsy, więc :monkahmm:

Od początku wiedziałem że Gosia to przykrywka, aktualnie masa jest robiona na mcdonaldzie, wszystko idzie w zestaw imprezowy.

• Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano
15 godzin temu, Gosia ?! napisał(a):

No co mogę powiedzieć, takie zestawienie :sadge:

Loda nie będzie :feelssadmann:

Paweł.  

Szkoda, że Kacperkowi takich przyjemności odmawiasz :kekwpop:

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.