Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Do zobaczenia!

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Każdy kiedyś ma słabszy moment, wiem to z własnej autopsji. Mam nadzieje, że kiedyś jeszcze wrócisz do nas, mogę zapewnić jedynie to że na pewno nadal będziemy istnieć.

Trzymaj się! 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Będzie nam ciebie brakowało, trzymaj się :hugcatto:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
12 godzin temu, dbk napisał(a):

@  visca prawie bym o Tobie zapomniał. Pozytywny świr, dzięki za gierki na najlepszym serwerze 3MAPS xD za rozmowy na whatsappie. Mega gościem jesteś

Dzieki Ci byczku za rozmowy, grę na wyzej wspomnianym serwerze jak i również za to, ze byłeś po prostu. Mam nadzieje, ze kiedys IRL dojdzie do spotkania i pojedziemy do tego Mikołowa i załatwimy pare spraw 😎😂

Do zobaczenia! 

• Legenda
Opublikowano

I kolejny fajny berbeluszek od nas odchodzi :pikasad: Tobie mówię do zobaczenia, bo czekam aż tutaj do nas grzecznie powrócisz.

Mimo wszystko powodzenia w życiu prywatnym i dużo zdrówka! Małych debekusiów i rozkwitu miłości na dobre. :przytulas: Dziękujemy za każdy wkład pracy w sieć :pepelove:

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Nie znam Cię, ale wiem co masz na myśli : czasem trzeba ze sceny zejść.

Powodzenia w dalszym działaniu i rozwoju :sadcat: :peepoShy:

• Legenda
Opublikowano

@ dbk  Dziękuje za cały wkład jaki dałeś Katujemy na przestrzeni lat, to zaszczyt było razem funkcjonować i pracować ;)

Powodzenia w życiu prywatnym i wpadaj czasami do nas na forum w odwiedziny! 

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Legenda
Opublikowano
23 godziny temu, dbk napisał(a):

@ LEGENDAR za historycznego już muta na TSie, fajnie że mieliśmy okazję się poznać osobiście. Mega mordą jesteś!

Miło to słyszeć, Ty też mordko 😁

Trzymaj się i powodzonka, wróć jeszcze do nas!

Opublikowano

Ważne, aby decyzja była świadoma i przemyślana, a jeśli taka jest, to wiesz co robisz i oby z dobrymi efektami w życiu prywatnym - a jak Ci się odmieni, to na Katy wrócisz i Ci na pewno Dudnes, czy inni nie odmówią (albo nie zdyskredytują chęci powrotu), jak nadrobisz aktywność to i wskoczysz na jakąś rangę, dobre chłopaki tu są w administracji!  :pepeOK: No i Gosia z Moniką, rodzyneczki :dogeKEK:

Dzięki za pamięć i miłe słowa, trzymaj się cieplutko dibikej! :serduszko:

Opublikowano

Trzymaj się wariacie do zobaczonka!:sadBlushHug:

pssss dzięki za taki piękny avatarek :przytulas:

• Zasłużony
Opublikowano

Gdyby nie Ty, to bym pewnie nie wstawiał postów na FP. O każdej porze mogłem na ciebie liczyć i nie chciałeś nic w zamian. Dziękuję Ci za wszelką pomoc z grafikami! :przytulas:

Wielkie szkoda, że postanowiłeś napisać pożegnanie, będzie brakować takiej pracowitej mrówki.  Dzięki za włożony kawałek serduszka w forum! :pepelove:

Do zobaczenia i czekam na powrót! :katkochamto:

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.