Popular Post walter biały Posted March 28, 2023 Popular Post Posted March 28, 2023 Witajcie katowicze! Przed wami kolejna odsłona naszego Fuck & Marry & Kill W dzisiejszej edycji naszą wyrocznią został - @ Fanta ~seria została stworzona w celach humorystycznych i nie ma na celu nikogo obrazić!~ 1. @ Dudnes @ Gosia ?! @ happy. @ happy. wspólne granie na i odklejki na ts3 @ Gosia ?! wspaniała osoba, gdybym tylko mógł zaraz bym się oświadczył ale nie mogę bo to moja MAMA @ Dudnes słaby kontakt 2. @ LEGENDAR @ Titania @ dejmano @ Titania taka kobieta to skarb @ LEGENDAR wspaniała osoba no i należy do najlepszego klubu na forum @ dejmano super gierki są z tym panem ale niestety takie zestawienie 3. @ dbk @ Senior_1337 @ BlaDy* @ dbk super gierki szkoda, że poszedł @ Senior_1337 najlepsza morda zawsze pomoże mam nadzieje, że się spotkamy jak wrócisz z Niemiec @ BlaDy* zbytnio nie znam pana 4. @ PanPukawka @ Oranżada Hellena @ Adik @ Oranżada Hellena super gierki są z tym panem lubię też go denerwować @ Adik mój najlepszy Wingmanowy towarzysz @ PanPukawka sorki Jacek takie zestawienie 5. @ hudinii @ Mirinda @ Profesor Tabaluga @ Profesor Tabaluga mój admin @ Mirinda tak samo jak senior moja najlepsza morda najdłużej się znamy @ hudinii hudini to hudini tyle wystarczy 6. @ ally @ Vanilla. @ Mountain Dew @ Vanilla. mam nadzieje, ze kiedyś z jaramy @ Mountain Dew spoko bobo lubię go poobrażać, że jest botem @ ally jest jak jest 7. @ Kubuś play! @ Ejdrien. @ Zbyszko 3 Cytryny @ Ejdrien. spoko osoba @ Zbyszko 3 Cytryny wspólne gierki w GTA i za obrażanie @ LEGENDAR @ Kubuś play! najkrócej się znamy 8. @ lilworm @ deryuuki @ paolo1169 @ deryuuki nie znam @ paolo1169 wspólne mm @ lilworm nie znam 9. @ dERYL @ HeliX @ psychopataznozemlata @ HeliX za dobrą opiekę nad areną @ psychopataznozemlata moja cipcia kochana @ dERYL za krótko znam 10. @ Karcok @ zymmu @ Marcivn @ zymmu bardzo miała osoba @ Marcivn za jego krzyki o 3 w nocy na mm @ Karcok chociaż dobrze władał siecią to jednak za mało rozmawialiśmy 11. @ czak @ haikoo @ kejmaN. @ haikoo dobra robota w UBT @ kejmaN. bardzo miły gracz, dobra robota jako mod oraz bardzo dobry gracz @ czak bardzo spoko osoba lecz najsłabszy kontakt 12. @ MocnyZawodnik @ Jabba_ @ -S!alker- @ Jabba_ mój admin @ -S!alker- chociaż za młody to wyszedł wyszedłbym z tym panem piwko no i oczywiście za przelanie 50k kredytów na om4 @ MocnyZawodnik nie znam ale propsuję za dobrą robotę w UBT 13. @ seru @ Knightyy @ Paweł. @ Knightyy lubię dawać mu głowy na om2 @ Paweł. za focus na mnie w pummel party @ seru nie znam 14. @ Bati @ BaNaN @ ElementaR @ BaNaN dziadek kochany @ ElementaR tata kochany zawsze pomocny @ Bati nie znam zbytnio ale z opowieści to powiem "bati to bati" 15. @ FiFi0753 @ julkajestem @ Emilqa @ julkajestem bardzo miła kobitka spoko gierki w valo @ Emilqa zajebista kobitka do pogadania grania tańca i różańca @ FiFi0753 bardzo fajna osoba ale najkrócej znam Nominacja: @ Senior_1337 Do zobaczenia za dwa tygodnie! 7 3 1 2 15
VIP S!alker Posted March 28, 2023 VIP Posted March 28, 2023 Jak to chyba miłość jest. Szkoda, że prokurator już w szafie czeka. 4 5
Horazon Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 3 godziny temu, Mountain Dew napisał(a): @ deryuuki nie znam @ lilworm nie znam Czyli @ Fanta woli chłopców od dziewczynek. Zapamiętam! Spoiler @ deryuuki bo masz na profilu 2 5 1
Donor ElementaR Posted March 28, 2023 VIP Donor Posted March 28, 2023 24 minuty temu, Mountain Dew napisał(a): @ ElementaR tata kochany zawsze pomocny a jak by inaczej 4 2
Guest Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 27 minut temu, Mountain Dew napisał(a): @ Zbyszko 3 Cytryny wspólne gierki w GTA i za obrażanie @ LEGENDAR Naajak! #JL93 Dobra robota!
julkajestem Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 38 minut temu, Mountain Dew napisał(a): @ julkajestem bardzo miła kobitka spoko gierki w valo 3 2
Deserved Night0oo Posted March 28, 2023 Investor VIP Deserved Posted March 28, 2023 57 minut temu, Mountain Dew napisał(a): @ Oranżada Hellena super gierki są z tym panem lubię też go denerwować No to dawaj dupę 3 2
Adik Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 Godzinę temu, Mountain Dew napisał(a): @ Adik mój najlepszy Wingmanowy towarzysz kc 3 2
Donor jabba:d Posted March 28, 2023 Donor Posted March 28, 2023 1 godzinę temu, Mountain Dew napisał(a): @ Jabba_ mój admin Oj kusisz 2 2 1
Sponsor sitru Posted March 28, 2023 Katowicz VIP Donor Keeper CS2 MIRAGE #1 Sponsor Posted March 28, 2023 Dobra robota! 2 2
zymmu Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 (edited) 2 godziny temu, Mountain Dew napisał(a): @ zymmu bardzo miała osoba Miau Miau Dzięki!! Edited March 28, 2023 by zymmu 4 2
Donor deryuuki Posted March 28, 2023 Donor Posted March 28, 2023 2 godziny temu, Mirinda napisał(a): Czyli @ Fanta woli chłopców od dziewczynek. Zapamiętam! skad wiesz, ze jestem chłopcem B) nie no super 2 2 1
Paweł. Posted March 28, 2023 Posted March 28, 2023 3 godziny temu, Mountain Dew napisał(a): @ Paweł. za focus na mnie w pummel party Byś inaczej wybrał, to ani w pumelka byś już sobie nie pograł, ani sklepu nie zobaczył 3 2
Emilqa Posted March 29, 2023 Woman Posted March 29, 2023 23 godziny temu, Mountain Dew napisał(a): @ Emilqa zajebista kobitka do pogadania grania tańca i różańca Dzięki dzięki 1
Donor Knightyy Posted March 29, 2023 Donor Posted March 29, 2023 To my kiedyś graliśmy, że dostawałem od ciebie w łeb? :O 1
Recommended Posts