Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Trzeba oficjalnie pochwalić jedną z najbardziej pracowitych i zasłużonych osób na tym forum, czyli @  Gosia ?!

Słowo "Lojalność" wzięło się w zasadzie właśnie od Gosi :) To jak lojalna i oddana jest to osoba, nie wie praktycznie nikt poza mną.

Jest to osoba której swego czasu mogłem poświęcić cały dostęp do forum, jak i wszystkich baz danych bez jakichkolwiek obaw.

Gdybym mógł, to oddałbym jej nawet swój drugi zestaw kluczy z domu, tak bardzo mocno tej osobie ufam.

Mówi się, że Katujemy nabrało pewnego nowego polotu po moim przejęciu forum i owszem, tak było, ale nie wolno zapominać kto stał i pomagał mi to wszystko wykonywać, wiernie na dobre i na złe, czasami odwalając wiele, ale to wiele więcej roboty niż ja sam.

Mówi się, że ja robiłem bardzo dużo w picku, to w takim razie Gosia zapier**** za trzech. Nie chce wyjmować rozmów prywatnych na zewnątrz, ale mogę wam zagwarantować, że kiedy potrzebowałem pomocy, to przez ponad 4 lata ani razu, nie ważne o jakiej godzinie, nie rozczarowałem się, albo nigdy mi nie odmówiła pomocy. 

Jest to prawdziwy diament na sieci i bez niej Katujemy po prostu nigdy nie wskoczyłoby na tak wysoki poziom jak teraz.

Gosia od samego początku, jak większość osób w Administracji, zapracowała na swoją pozycję i renomę bardzo ciężką pracą, oraz zaufaniem ludzi które na swój sposób dzisiaj jest bardzo ciężko zyskać.

Pisałem Ci to już raz na Pw @  Gosia ?!  "Awansowanie Ciebie na wyższą rangę, było najlepszą i najważniejsza decyzją jaką mogłem tylko podjąć będąc właścicielem"

• Lubię to! 3
  • KAT 2
  • Uwielbiam 29
  • Legenda
Opublikowano

Na wstępie chciałabym podziękować za pochwałę!

Zawsze sobie wmawiam, że nic mnie już nie zdziwi, a później pojawia się taki post i nadal nie wiem jak zareagować - łezka w oku się kręci, gdy to czytam :pikasad:

Te 4 lata na sieci nie były owiane jedynie dobrą otoczką, zdarzały się niepowodzenia, jednak zawsze byliśmy w tym razem i pomimo wszystkich zdarzeń brnęliśmy do przodu, aby stan forum był taki, jaki jest aktualnie. @ Karcok pamiętam do teraz naszą obietnicę - tam gdzie jedna osoba, tam i druga - do samego końca, bez względu na wszystko. Zrobienie mnie praktycznie Twoją "prawą ręką" mocno rozwinęło mnie pod względem doświadczenia i nigdy tego nie zapomnę. To właśnie Ty jako pierwszy powierzyłeś mi swoje zaufanie w pełnionych funkcjach, dostępach, ale też przede wszystkim w życiu prywatnych, a to było dla mnie najważniejsze - dziękuję. 

Naprawdę miło patrzy się na to, że po tak długim czasie nadal ktoś docenia mój wkład w forum. Pomimo osiągnięcia tak naprawdę najwyższych możliwości, jakie mogę tu mieć, to właśnie takie słowa oraz ludzie sprawiają, że nadal z tym samym zapałem i sercem chce się tu włożyć całą siebie. Naprawdę to doceniam. Wspomnienia, jakie zbudowaliśmy razem z innymi osobami nigdy nie znikną, będę je miała w pamięci, bo jesteście najlepszą rodziną "internetową" jaką mogłabym sobie wymarzyć. 

Kocham Was! :serduszko:

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 18
Opublikowano

Do tego wszystkiego potrafi rozbawić userów:

e43f6b62d00e17b1dfc279f442a104f8.png

Ponadto, jest też psychiczna:

image.png.649b67ccddb582d3b653a33040f7a096.png

Dziękujemy za cały wkład :pepelove:

Gosia ?!  

Po prostu zazdrościsz ich wielkości :leonardo:

• Inwestor
Opublikowano

Gosia złota kobieta, tak samo jak i Titania :pikalove:

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Uwielbiam 6
  • Zasłużony
Opublikowano

Znamy się z Gosią nie od dziś niestety jeszcze nie prywatnie, ale to wszystko z czasem. Karol był właścicielem, i to bardzo dobrym dobrze dobrał zespół pod swoją pracę, bo tak to można ująć. Na przestrzeni tych lat zauważyłem od Gosi ona to ogarnie itp. i sam też zacząłem do niej uderzać nie do właściciela. Szczerze śmiało mogę powiedzieć tak jak Karol mogę oddać klucze do mojego mieszkania i o nic nie będę się martwił, chociaż, że znamy się tylko przez internet. Gosiu, że tek powiem milutko kochana bez Ciebie to nie będzie samo. Widać, że masz charyzmę i zapał do tego, co robisz i znasz się na tym nie od dziś… Nauczyłem się wiele od was i także dużego wsparcia jak np. z podaniem na moderatora. Wiedzieliście, że w końcu mi się uda i się udało i jak ktoś w kogoś wieży, to mu się uda. Z chęcią rozpisałbym się na pół strony, ale to nie ma sensu. Kochana wszystkiego najlepszego i dużo sukcesów zawsze będę Cię wspierał jak ty nas.

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Uwielbiam 6
  • Inwestor
Opublikowano

A co tu pisać... Gosia dobre serducho, dobra kobita ;D

Gratki 

Celna uwaga! 

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Uwielbiam 4
  • Zasłużony
Opublikowano

Nie ma co tu dodać znamy się już trochę z Żmijką i prywatnie i ,,zawodowa'' jest osobą, którą zawsze chętnie pomoże, poprawi morale, doradź. Złota kobieta 

trzeba o nią dbać i tyle. Buziaczki @  Gosia ?! i pewnie do zobaczenia za niedługo w Kat:blushHug::pepelove:

@ Karcok jak zwykle bez błędnie wszystko ująłeś :peepoKiss: 

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Gosia, złota kobieta, której można jedynie ze świecą szukać. Do pogadania, do pośmiania się. Zawsze bardzo chętnie służy pomocą i to nie tylko w sferze forum, jak i również w sferze prywatnej. Chętnie wysłucha, doradzi, nawet i kielicha wypije! Jestem tutaj na forum od niezbyt długiego czasu, ale wiem, ze nie ma drugiej takiej osoby która wkłada tak dużo serca od siebie jak @  Gosia ?! . Moim zdaniem, gdyby nie ona jak i wcześniej @ Karcok , forum nie byłoby na takim poziomie, na jakim jest teraz. Dziękujemy Wam obojgu za wszystko i mam nadzieje, ze chociaż Ty Gosiu nas się zostawisz! 

@ Karcok No offence Bracie ❤️

• Donator
Opublikowano

Ja wiedziałem od zawsze, że to złota kobieta i jak widać nie myliłem się. Pochwała w pełni zasłużona, gratki! :DD 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
  • Właściciel
Opublikowano

:pepefat::stadozubra:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Niemiec tak pięknie wszystko ujął ze aż łezka w oczku się pojawiła :crycatjam:, również się zgadzam w pełni Gosia z dużymi jajami!:pepelove: 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.