Guest Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Witajcie! Tym razem pod lupę trafił nasz stary i jednocześnie nowy Właściciel Sieci @ Dudnes ! Zapraszam do lektury. 1. Czy kojarzyłeś/kojarzyłaś @ Dudnes przed przejęciem sieci? Użytkownik nr 1: Oczywiście, prześledziłem na samym początku trochę forum i wiedziałem kim ten pan jest. Użytkownik nr 2: Obiło się o uszy. W świecie forów CSGO zejście z wysokiego stanowiska zawsze odbija się jakimś echem Użytkownik nr 3: Coś tam czytałem/słyszałem o nim Użytkownik nr 4: Tak, pełniłam już za jego "kadencji" funkcje na forum. Użytkownik nr 5: Tak, kojarzyłem będąc na sieci w latach 2k18 - 2021 gdy już wtedy był właścicielem. Użytkownik nr 6: Nie Użytkownik nr 7: Przyszedłem po jego odejściu, ale ciężko nie kojarzyć szefa. Użytkownik nr 8: Tylko z miejskich legend Użytkownik nr 9: Tak, znaliśmy się już wcześniej. Użytkownik nr 10: Jasne, że go kojarzyłem. Użytkownik nr 11: nie Użytkownik nr 12: Tak, był właścicielem, kiedy przyszedłem na Katy. Użytkownik nr 13: Tak, pamiętam go jeszcze za czasów gdy miał właściciela. Użytkownik nr 14: Tak, chociaż nie udzielałem się w tamtym czasie na forum. Użytkownik nr 15: No jasne, wiele godzin spędziliśmy na csku Użytkownik nr 16: Kojarzyłem @ Dudnes a, choć nie miałem okazji z nim dużo porozmawiać. Użytkownik nr 17: Oczywiście, Piotrka pamiętam ze starej ekipy ok 2016 roku. Użytkownik nr 18: Tak znam tego potężnego wyjadacza Użytkownik nr 19: Kojarzę go Użytkownik nr 20: Pewnie, że tak, byłem modem, jak jeszcze @ Dudnes był na sterach. Użytkownik nr 21: Tak, jak najbardziej. Po raz pierwszy do czynienia z @ Dudnes miałem bodajże w 2016r. - po "fuzji" z innym forum. Dołączyłem wówczas do ekipy Katujemy wraz z serwerem Mirage. Użytkownik nr 22: Tak, troch już tu jestem na katach. Użytkownik nr 23: Niestety nie. Użytkownik nr 24: Raczej nie, choć nick brzmi znajomo. Użytkownik nr 25: Tak Użytkownik nr 26: Nie znałem lecz wiedziałem kto to, gdy przejął miałem okazję poznać. 2. Myślisz, że poradzi sobie w roli właściciela równie dobrze jak @ Karcok czy on sam w poprzednich latach? Użytkownik nr 1: Myślę że, może być nawet lepszy. Użytkownik nr 2: Jasne że tak. Jeżeli ma więcej czasu niż poprzednik, to zajmie mu to bardzo krótko aby się zaadaptować z powrotem. Będzie dobrze. Użytkownik nr 3: Uważam ze tak lecz wszystko wyjdzie w praniu Użytkownik nr 4: Jeżeli będzie zapał do pracy to będzie wszystko. @ Dudnes zawsze sobie dobrze radził, gdy tylko miał czas. Użytkownik nr 5: Na pewno sobie poradzi tak samo dobrze jak w poprzednich latach. Użytkownik nr 6: No ku**a! Nawet lepiej! Użytkownik nr 7: Radził sobie tyle lat, więc czemu nie? Użytkownik nr 8: Nie znam go za dobrze, więc nie wiem ale mam nadzieje że poradzi sobie jeszcze lepiej niż @ Karcok Użytkownik nr 9: Nie mam wątpliwości, wcześniej spełniał się jako właściciel i tym razem też tak będzie. Użytkownik nr 10: Myślę, że lekka przerwa na dobrze mu zrobiła i wrócił do nas z podwojoną siłą. Użytkownik nr 11: wydaje mi się, że da rade Użytkownik nr 12: Myślę, że na pewno. Wróci pełny sił i zasiądzie za sterami Katów z dobrym skutkiem. Użytkownik nr 13:Myślę, że tak zwłaszcza że pełnił już tą rolę i szło mu bardzo dobrze. Użytkownik nr 14: Jest założycielem sieci, ma ogromne doświadczenie. Jestem przekonany, że poradzi sobie równie dobrze jak @ Karcok . Użytkownik nr 15: Oczywiście, kto jak nie on. Użytkownik nr 16: @ Dudnes był dobrym właścicielem przed odejściem, wiec i teraz myślę ze poradzi sobie wyśmienicie. Użytkownik nr 17: Pewnie, że tak. Jeśli został mu ogień i fundusze (xD) z przed odejścia, to poradzi sobie świetnie. Użytkownik nr 18: Poradzi sobie z tym bez żadnego problemu w końcu to on wszystko zapoczątkował ;) Użytkownik nr 19: myślę że zdecydowanie tak Użytkownik nr 20: @ Dudnes pierwotny właściciel nie dałby rady? Myślę, że będzie tak dobrze, jak to prowadził @ Karcok , a wcześniej @ Dudnes . Użytkownik nr 21: Uważam, że w swojej aktualnej roli sprawdzi się równie dobrze, jak niegdyś. W końcu gdyby nie On, ten temat nawet by nie powstał. Użytkownik nr 22: Myślę, ze bez problemu ogarnie wszystko tak samo dobrze jak wcześniej. Użytkownik nr 23: Sądzę, że tak. Po stażu konta na forum myślę, że doświadczenie które posiada, pozwoli mu poprowadzić tą sieć w odpowiednim kierunku. Użytkownik nr 24: Myślę, że bez problemu. Skoro raz rządził i szło mu dobrze (a przynajmniej tak zakładam), to i drugi raz sobie poradzi! Użytkownik nr 25: @ Dudnes sprawował już tutaj funkcję właściciela, ale to właśnie @ Karcok po zmianie przyniósł jej ogromny progres, którego brakowało wtedy na Katujemy. Jeżeli @ Dudnes będzie w stanie to powtórzyć to możemy być pewni, że wejdziemy na jeszcze wyższy poziom. Użytkownik nr 26: Myślę że przejęcie sieci przez niego to najlepsze co mogło się stać, wiec tak! 3. Wymień trzy cechy charakteru, które opisują @ Dudnes . Użytkownik nr 1: Nie orientuje się. Użytkownik nr 2: Nie jestem w stanie wymienić ani jednej Użytkownik nr 3:Ciężko z tym bo nigdy z nim nie miałem kontaktu Użytkownik nr 4: Pracowitość, poczucie humoru i odpowiedzialność. Użytkownik nr 5: lojalność, uczciwość, Komunikatywność Użytkownik nr 6: Nie znam go na tyle dobrze... Użytkownik nr 7: Nie znam go zbytnio, więc wolę nie powiedzieć głupot. Użytkownik nr 8: Ambitny, asertywny i sumienny Użytkownik nr 9: Przede wszystkim asertywność, sumienność i otwartość tj. dobra komunikacja. Użytkownik nr 10: Nie poznałem jeszcze jego osobowości. Użytkownik nr 11: nie znam Użytkownik nr 12: Umiejętność pracy w grupie, rozsądek i spokój. Użytkownik nr 13: Szczerze ciężko powiedzieć, ponieważ nie rozmawiałem z nim jeszcze, aczkolwiek gdy pisałem z nim na Steam wydaję się bardzo miły. Użytkownik nr 14: Nie miałem okazji poznać. Użytkownik nr 15: Stanowczy, rozważny, myślący. Użytkownik nr 16: Nie znam zbytnio Dudusia, wiec nie powiem. Użytkownik nr 17: Leniwy, ambitny, z poczuciem humoru Użytkownik nr 18: Niestety nie miałem z nim za bardzo do czynienia więc na ten moment nie jestem w stanie wymienić jego cech Użytkownik nr 19: pomocny pracowity chętny Użytkownik nr 20: Kreatywny, lojalny, sumienny Użytkownik nr 21: Kreatywny, opanowany, zaradny. Użytkownik nr 22: Miły, pomocny, wesoły. Użytkownik nr 23: Ciężko wymienić, jeśli się kogoś nie zna XD Użytkownik nr 24: Nie znam go, ale wydaje mi się, że: stanowczość, opiekuńczość oraz charyzma :> Użytkownik nr 25: Wulgarny, lojalny, wyluzowany Użytkownik nr 26: Nie znam zbyt dobrze, więc spróbuję: Poważny, ogarnięty, śmieszek 4. Czy chcesz mu coś przekazać anonimowo? Użytkownik nr 1: Tak, @ Dudnes daj z siebie wszystko, wierzymy że siec przeszła w najlepsze ręce jakie mogła. Użytkownik nr 2: Sieć ma mega potencjał, powodzenia w prowadzeniu i oby jak najdłużej! GL Użytkownik nr 3: Iż trzymam kciuki żeby sieć nadal się rozwijała pod jego opieką Użytkownik nr 4: Jakieś piwko ten tegens. Użytkownik nr 5: nie Użytkownik nr 6: Nie Użytkownik nr 7: Nie uciekaj, tak szybko z katujemy, bo kolejnego właściciela się nie znajdzie. Użytkownik nr 8: Witamy z powrotem w zoo Użytkownik nr 9: Miło Cię znów widzieć, dużo cierpliwości, zaufania i mobilizacji do osiągniecia założonych celów! Powodzenia! Użytkownik nr 10: Pozdrawiam Pana @ Dudnes a. Użytkownik nr 11: nie Użytkownik nr 12: Witaj, szefie. Użytkownik nr 13: życzę mu powodzenia w prowadzeniu sieci, niech się wiedze jak najlepiej Użytkownik nr 14: Powodzenia! Użytkownik nr 15: Ma mocno przechlany głos Użytkownik nr 16: Ale ze kolejny szwab na naszym forum? Użytkownik nr 17: "Ten kur*wa znowu z tym deaglem..." xD Użytkownik nr 18: -- Użytkownik nr 19: Chodź na solo?! Użytkownik nr 20: Kocham Cię <3 Cieszę się, że wróciłeś! Użytkownik nr 21: Życzę wytrwałości i powodzenia w prowadzeniu Katujemy - oby rozkwitło jeszcze bardziej! Użytkownik nr 22: Fajnie, że wróciłeś! Użytkownik nr 23: Powodzenia w rozwoju sieci i wszystkiego dobrego na posadzie Właściciela Forum! :D Użytkownik nr 24: Niech opiekuje się tą siecią jak swoim dzieckiem :D Użytkownik nr 25: Wybudujmy jeszcze raz na tej skale piękny zamek! Użytkownik nr 26: Niech ta sieć się rozwija coraz bardziej! Strzeż się! Być może następny w kolejce jesteś właśnie Ty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
walter biały Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 3 minuty temu, dbk napisał(a): Użytkownik nr 16: Ale ze kolejny szwab na naszym forum? Cudo xDDDD Jak zawsze zajebista robota @ dbk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kondziu Posted February 1, 2023 Investor V.I.P Share Posted February 1, 2023 Dobra robota! Leci + ^^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Adik Posted February 1, 2023 Leading Editor V.I.P Moderator Share Posted February 1, 2023 Sporo osób się wypowiedziało, świetna robota debek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Popular Post Dudnes Posted February 1, 2023 Owner Popular Post Share Posted February 1, 2023 Miło usłyszeć tyle dobrych słówek na mój temat, obiecuje że tak jak mocno wierzycie we mnie tak będę prowadził tą sieć dalej! Wróciłem między innymi z tego powodu, że nie pozwoliłbym, aby przejął to jakiś "kiep" (za przeproszeniem xD). Katujemy forever 4 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted February 2, 2023 V.I.P Donor Share Posted February 2, 2023 Dobra robota. Pozdrawiamy z rodzinkom 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted February 2, 2023 Sponsor Share Posted February 2, 2023 Powodzenia! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted February 2, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted February 2, 2023 Dobra robota! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangool Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 I to się nazywa dobrze wykonana robota 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted February 2, 2023 Sponsor V.I.P Share Posted February 2, 2023 Dobra robota 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Jak zawsze bardzo dobra robota! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomeron Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 @ Dudnes Ciekawa osoba 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted February 3, 2023 Investor V.I.P Woman Share Posted February 3, 2023 @ dbk bije rekordy w lupce! Kolejny raz elegancka robótka! Miało być w lupce x] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Q U V E R E K Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Świetna robota, gratulacje debek! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Dobra robota @ dbk ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts