Jump to content
Guest

Pod lupą Dudnes

Recommended Posts

5e6ca7eb0ec07706f89e2e673898d176.png

Witajcie! 

Tym razem pod lupę trafił nasz stary i jednocześnie nowy Właściciel Sieci @  Dudnes !

Zapraszam do lektury.

087ba558d38b88cdf5b363ececd2c2aa.png

1. Czy kojarzyłeś/kojarzyłaś @  Dudnes przed przejęciem sieci?

Użytkownik nr 1: Oczywiście, prześledziłem na samym początku trochę forum i wiedziałem kim ten pan jest.

Użytkownik nr 2: Obiło się o uszy. W świecie forów CSGO zejście z wysokiego stanowiska zawsze odbija się jakimś echem

Użytkownik nr 3: Coś tam czytałem/słyszałem o nim

Użytkownik nr 4: Tak, pełniłam już za jego "kadencji" funkcje na forum.

Użytkownik nr 5: Tak, kojarzyłem będąc na sieci w latach 2k18 - 2021 gdy już wtedy był właścicielem.

Użytkownik nr 6: Nie

Użytkownik nr 7: Przyszedłem po jego odejściu, ale ciężko nie kojarzyć szefa.

Użytkownik nr 8: Tylko z miejskich legend

Użytkownik nr 9: Tak, znaliśmy się już wcześniej. 

Użytkownik nr 10: Jasne, że go kojarzyłem. :pepopoj:

Użytkownik nr 11: nie

Użytkownik nr 12: Tak, był właścicielem, kiedy przyszedłem na Katy.

Użytkownik nr 13: Tak, pamiętam go jeszcze za czasów gdy miał właściciela.

Użytkownik nr 14: Tak, chociaż nie udzielałem się w tamtym czasie na forum.

Użytkownik nr 15: No jasne, wiele godzin spędziliśmy na csku

Użytkownik nr 16: Kojarzyłem @  Dudnes a, choć nie miałem okazji z nim dużo porozmawiać.

Użytkownik nr 17: Oczywiście, Piotrka pamiętam ze starej ekipy ok 2016 roku. 

Użytkownik nr 18: Tak znam tego potężnego wyjadacza

Użytkownik nr 19: Kojarzę go 

Użytkownik nr 20: Pewnie, że tak, byłem modem, jak jeszcze @  Dudnes był na sterach.

Użytkownik nr 21: Tak, jak najbardziej. Po raz pierwszy do czynienia z @  Dudnes miałem bodajże w 2016r. - po "fuzji" z innym forum. Dołączyłem wówczas do ekipy Katujemy wraz z serwerem Mirage. 

Użytkownik nr 22: Tak, troch już tu jestem na katach.

Użytkownik nr 23: Niestety nie.

Użytkownik nr 24: Raczej nie, choć nick brzmi znajomo.

Użytkownik nr 25: Tak

Użytkownik nr 26: Nie znałem lecz wiedziałem kto to, gdy przejął miałem okazję poznać.

2. Myślisz, że poradzi sobie w roli właściciela równie dobrze jak @  Karcok czy on sam w poprzednich latach?

Użytkownik nr 1: Myślę że, może być nawet lepszy.

Użytkownik nr 2: Jasne że tak. Jeżeli ma więcej czasu niż poprzednik, to zajmie mu to bardzo krótko aby się zaadaptować z powrotem. Będzie dobrze.

Użytkownik nr 3: Uważam ze tak lecz wszystko wyjdzie w praniu

Użytkownik nr 4: Jeżeli będzie zapał do pracy to będzie wszystko. @  Dudnes zawsze sobie dobrze radził, gdy tylko miał czas.

Użytkownik nr 5: Na pewno sobie poradzi tak samo dobrze jak w poprzednich latach.

Użytkownik nr 6: No ku**a! Nawet lepiej!

Użytkownik nr 7: Radził sobie tyle lat, więc czemu nie?

Użytkownik nr 8: Nie znam go za dobrze, więc nie wiem ale mam nadzieje że poradzi sobie jeszcze lepiej niż @  Karcok

Użytkownik nr 9: Nie mam wątpliwości, wcześniej spełniał się jako właściciel i tym razem też tak będzie. 

Użytkownik nr 10: Myślę, że lekka przerwa na dobrze mu zrobiła i wrócił do nas z podwojoną siłą.

Użytkownik nr 11: wydaje mi się, że da rade

Użytkownik nr 12: Myślę, że na pewno. Wróci pełny sił i zasiądzie za sterami Katów z dobrym skutkiem.

Użytkownik nr 13:Myślę, że tak zwłaszcza że pełnił już tą rolę i szło mu bardzo dobrze.

Użytkownik nr 14: Jest założycielem sieci, ma ogromne doświadczenie. Jestem przekonany, że poradzi sobie równie dobrze jak @  Karcok .

Użytkownik nr 15: Oczywiście, kto jak nie on.

Użytkownik nr 16: @  Dudnes  był dobrym właścicielem przed odejściem, wiec i teraz myślę ze poradzi sobie wyśmienicie. 

Użytkownik nr 17: Pewnie, że tak. Jeśli został mu ogień i fundusze (xD)  z przed odejścia, to poradzi sobie świetnie. 

Użytkownik nr 18: Poradzi sobie z tym bez żadnego problemu w końcu to on wszystko zapoczątkował ;)

Użytkownik nr 19: myślę że zdecydowanie tak 

Użytkownik nr 20: @  Dudnes pierwotny właściciel nie dałby rady? :default_biggrin: Myślę, że będzie tak dobrze, jak to prowadził @  Karcok , a wcześniej @  Dudnes .

Użytkownik nr 21: Uważam, że w swojej aktualnej roli sprawdzi się równie dobrze, jak niegdyś. W końcu gdyby nie On, ten temat nawet by nie powstał. :default_happy:

Użytkownik nr 22: Myślę, ze bez problemu ogarnie wszystko tak samo dobrze jak wcześniej.

Użytkownik nr 23: Sądzę, że tak. Po stażu konta na forum myślę, że  doświadczenie które posiada, pozwoli mu poprowadzić tą sieć w odpowiednim kierunku.

Użytkownik nr 24: Myślę, że bez problemu. Skoro raz rządził i szło mu dobrze (a przynajmniej tak zakładam), to i drugi raz sobie poradzi!

Użytkownik nr 25: @  Dudnes sprawował już tutaj funkcję właściciela, ale to właśnie @  Karcok po zmianie przyniósł jej ogromny progres, którego brakowało wtedy na Katujemy. Jeżeli @  Dudnes będzie w stanie to powtórzyć to możemy być pewni, że wejdziemy na jeszcze wyższy poziom.

Użytkownik nr 26: Myślę że przejęcie sieci przez niego to najlepsze co mogło się stać, wiec tak!

3. Wymień trzy cechy charakteru, które opisują @  Dudnes .

Użytkownik nr 1: Nie orientuje się.

Użytkownik nr 2: Nie jestem w stanie wymienić ani jednej

Użytkownik nr 3:Ciężko z tym bo nigdy z nim nie miałem kontaktu

Użytkownik nr 4: Pracowitość, poczucie humoru i odpowiedzialność.

Użytkownik nr 5: lojalność, uczciwość, Komunikatywność

Użytkownik nr 6: Nie znam go na tyle dobrze...

Użytkownik nr 7: Nie znam go zbytnio, więc wolę nie powiedzieć głupot.

Użytkownik nr 8: Ambitny, asertywny i sumienny 

Użytkownik nr 9: Przede wszystkim asertywność, sumienność i otwartość tj. dobra komunikacja. 

Użytkownik nr 10: Nie poznałem jeszcze jego osobowości. 

Użytkownik nr 11: nie znam

Użytkownik nr 12: Umiejętność pracy w grupie, rozsądek i spokój.

Użytkownik nr 13: Szczerze ciężko powiedzieć, ponieważ nie rozmawiałem z nim jeszcze, aczkolwiek gdy pisałem z nim na Steam wydaję się bardzo miły.

Użytkownik nr 14: Nie miałem okazji poznać.

Użytkownik nr 15: Stanowczy, rozważny, myślący.

Użytkownik nr 16: Nie znam zbytnio Dudusia, wiec nie powiem. 

Użytkownik nr 17: Leniwy, ambitny, z poczuciem humoru

Użytkownik nr 18: Niestety nie miałem z nim za bardzo do czynienia więc na ten moment nie jestem w stanie wymienić jego cech

Użytkownik nr 19: pomocny pracowity chętny 

Użytkownik nr 20: Kreatywny, lojalny, sumienny

Użytkownik nr 21: Kreatywny, opanowany, zaradny.

Użytkownik nr 22: Miły, pomocny, wesoły.

Użytkownik nr 23: Ciężko wymienić, jeśli się kogoś nie zna XD

Użytkownik nr 24: Nie znam go, ale wydaje mi się, że: stanowczość, opiekuńczość oraz charyzma :>

Użytkownik nr 25: Wulgarny, lojalny, wyluzowany

Użytkownik nr 26: Nie znam zbyt dobrze, więc spróbuję: Poważny, ogarnięty, śmieszek 

4. Czy chcesz mu coś przekazać anonimowo?

Użytkownik nr 1:  Tak, @  Dudnes  daj z siebie wszystko, wierzymy że siec przeszła w najlepsze ręce jakie mogła.

Użytkownik nr 2:  Sieć ma mega potencjał, powodzenia w prowadzeniu i oby jak najdłużej! GL

Użytkownik nr 3:  Iż trzymam kciuki żeby sieć nadal się rozwijała pod jego opieką

Użytkownik nr 4:  Jakieś piwko ten tegens.

Użytkownik nr 5: nie

Użytkownik nr 6:  Nie

Użytkownik nr 7:  Nie uciekaj, tak szybko z katujemy, bo kolejnego właściciela się nie znajdzie.

Użytkownik nr 8:  Witamy z powrotem w zoo

Użytkownik nr 9:  Miło Cię znów widzieć, dużo cierpliwości, zaufania i mobilizacji do osiągniecia założonych celów! Powodzenia! :default_smile:

Użytkownik nr 10:  Pozdrawiam Pana @  Dudnes a. :peeposalute:

Użytkownik nr 11:  nie

Użytkownik nr 12:  Witaj, szefie.

Użytkownik nr 13:  życzę mu powodzenia w prowadzeniu sieci, niech się wiedze jak najlepiej

Użytkownik nr 14:  Powodzenia!

Użytkownik nr 15:  Ma mocno przechlany głos 

Użytkownik nr 16:  Ale ze kolejny szwab na naszym forum? :kappa:

Użytkownik nr 17:  "Ten kur*wa znowu z tym deaglem..." xD

Użytkownik nr 18:  --

Użytkownik nr 19:  Chodź na solo?!

Użytkownik nr 20:  Kocham Cię <3 Cieszę się, że wróciłeś!

Użytkownik nr 21:  Życzę wytrwałości i powodzenia w prowadzeniu Katujemy - oby rozkwitło jeszcze bardziej! 

Użytkownik nr 22:  Fajnie, że wróciłeś! :pepelove:

Użytkownik nr 23:  Powodzenia w rozwoju sieci i wszystkiego dobrego na posadzie Właściciela Forum! :D

Użytkownik nr 24:  Niech opiekuje się tą siecią jak swoim dzieckiem :D

Użytkownik nr 25:  Wybudujmy jeszcze raz na tej skale piękny zamek! 

Użytkownik nr 26:  Niech ta sieć się rozwija coraz bardziej!

Strzeż się! Być może następny w kolejce jesteś właśnie Ty!

• Owner
  • Popular Post

Miło usłyszeć tyle dobrych słówek na mój temat, obiecuje że tak jak mocno wierzycie we mnie tak będę prowadził tą sieć dalej!

Wróciłem między innymi z tego powodu, że nie pozwoliłbym, aby przejął to jakiś "kiep" (za przeproszeniem xD).

Katujemy forever :serduszko:

• Like 4
  • KAT 1
  • Haha 1
  • I love it 6

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.