Guest Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Witajcie Katy! Przed Wami kolejna odsłona Fuck & Marry & Kill! Dzisiejszą typującą jest wszystkim dobrze znana, była Pani Global Moderator @ Asuna ! Seria nie ma na celu nikogo obrazić, jest tworzona wyłącznie w celach humorystycznych! *** - Fuck - Marry - Kill *** 1. @ Jakub_Tm @ WZL @ HeliX @ WZL - kurcze, ciężki zestaw, nikogo nie znam :/ @ Jakub_Tm - Niestety nie znam, ale kojarzę z aktywności na forum. @ HeliX - Nie obraź się. Uratujemy Cię 2. @ -S!alker- @ Ninja-warrior @ Marcivn @ Ninja-warrior - nie znam, ale drugi chyba najbardziej aktywny z tego zestawienia @ Marcivn - nie znam, jednak z całej trójki najbardziej kojarzę z aktywności jakiejś na forum @ -S!alker- - nie znam 3. @ Titania @ Narks. @ Rudzia @ Narks. - za te całą pomoc w redakcji coś Ci się należy @ Titania - kobieta złoto, z sercem i jajem. Cudownie byłoby mieć taką żonkę @ Rudzia - nigdy nie umiałyśmy znaleźć wspólnego języka 4. @ Gosia ?! @ LEGENDAR @ dejmano @ Gosia ?! - Cudowna kobita. Po tej współpracy czas na przyjemności @ LEGENDAR - Cudowna osoba o niesamowitym charakterze. Bombel @ dejmano - wyczuwam jakis problem do mojej osoby, nie wiem o co Ci chodzi, więc odstrzał 5. @ Karcok @ visca @ czak @ visca - za rozmowy o piłce nożnej 8) @ Karcok - za to wszystko co dla mnie zrobiles i za drugą szansę @ czak - robisz piękne graficzki i masz fajny humor, więc będziemy reanimować 6. @ happy. @ dbk @ kejmaN. @ happy. - Odpoczniesz po tej pracy przy serwerkach @ dbk - co prawda, charakterami raczej średnio byśmy się dopasowali, ale wiesz jak jest. Łączy nas piłka @ kejmaN. - zbyt mocna konkurencja... 7. @ PanPukawka @ Night0oo @ Łasica @ Night0oo - za dobrą pracę w UBT @ Łasica - dojrzaly osobnik, może się jakoś dogadamy @ PanPukawka (Tutaj brak komentarza Asuny, pewnie przeoczyła Nie przejmuj się!) 8. @ Ejdrien. @ Knightyy @ walter biały @ Ejdrien. - może depresja minie @ Knightyy - a zaraz po tym separacja xD @ walter biały - najmniej znam niestety 9. @ hudinii @ ally @ Natalia. @ Natalia. - tak wyszło @ hudinii - taki w sumie nie do życia, ale naprostujemy Cię @ ally - najmniejszy kontakt niestety, ale ładna baba. Uratujemy Cię. 10. @ Lexior @ MrVarnaz @ Chumi @ MrVarnaz - całkiem w porządku chłopaczyna @ Lexior - wydaje się najbardziej ogarnięty @ Chumi - najmniej przyjemne wspomnienia 11. @ Młodziak_ @ mY shoT @ kajoj @ Młodziak_ - w sam raz na raz. Bywałeś irytujący xD @ kajoj - coś kiedyś pogadaliśmy, jesteś naprawdę w porządku @ mY shoT - sorka, najmniejszy kontakt :| 12. @ Nomeron @ ElementaR @ Boshy @ Boshy - @ Nomeron - najlepszy kontakt z całej trójeczki @ ElementaR - a masz za te podbieranie killi na aramkach xd 13. @ Bati @ haikoo @ KyO @ KyO - kojarzę tylko niestety, nie mam dobrego wytlumaczenia @ haikoo - za całą współpracę przy typerze @ Bati - nie jestem zwyrolem :| 14. @ BaNaN @ Vixie @ Wika @ BaNaN - no jes jak jes @ Vixie - przyjaciel mojego przyjaciela jest moim przyjacielem @ Wika niestety, ale nie miałyśmy nigdy żadnego kontaktu Nominacja: @ czak Widzimy się niebawem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGENDAR Posted January 31, 2023 Donor Share Posted January 31, 2023 2 minuty temu, dbk napisał(a): @ LEGENDAR - Cudowna osoba o niesamowitym charakterze. Bombel Milutko. @ dbk Dobra robota! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
walter biały Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 3 minuty temu, dbk napisał(a): @ walter biały - najmniej znam niestety Ja jestem otwarty na nowe znajomości Super robota debeka ! 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narks. Posted January 31, 2023 Donor Share Posted January 31, 2023 @ Asuna To mi sie podoba, wyślij adres na messengera i będzie skacząca noc! Dziękuję za docenienie! P.S nadal jestem zły, że zrezygnowałaś - robiłaś kawał dobrej roboty @ dbk Gicik robota! Tak trzymaj! Pomagaj w redakcji, jak tylko możesz! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knightyy Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Jaka znowu separacja.... ;(((( 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vixie Posted January 31, 2023 Woman Share Posted January 31, 2023 @ Asuna obrączki kupiłam, teraz tylko termin 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bati Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 27 minut temu, dbk napisał(a): @ Bati - nie jestem zwyrolem :| 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted January 31, 2023 Sponsor V.I.P Share Posted January 31, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 51 minut temu, dbk napisał(a): @ visca - za rozmowy o piłce nożnej 8) To kiedy @ Asuna ? Tak żeby nikt się nie dowiedział? Dobra robota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted January 31, 2023 V.I.P Donor Share Posted January 31, 2023 49 minut temu, dbk napisał(a): Nominacja: @ czak 50 minut temu, dbk napisał(a): @ czak - robisz piękne graficzki i masz fajny humor, więc będziemy reanimować no chu... chociaż tyle. ;v 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted January 31, 2023 V.I.P Donor Share Posted January 31, 2023 Łatwo poszło 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrVarnaz Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Godzinę temu, dbk napisał(a): @ MrVarnaz - całkiem w porządku chłopaczyna można to sprawdzić XD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted January 31, 2023 Donor Share Posted January 31, 2023 Godzinę temu, dbk napisał(a): @ happy. - Odpoczniesz po tej pracy przy serwerkach 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted January 31, 2023 Investor V.I.P Woman Share Posted January 31, 2023 Godzinę temu, dbk napisał(a): @ Titania - kobieta złoto, z sercem i jajem. Cudownie byłoby mieć taką żonkę Na tych jądrach zawieszę coś fajnego @ dbk dobra praca! 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ally Posted January 31, 2023 V.I.P Woman Share Posted January 31, 2023 NO DOBRA 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomeron Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 1 godzinę temu, dbk napisał(a): @ Nomeron - najlepszy kontakt z całej trójeczki Jestem za Dzięki wielkie i pozdrawiam 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudinii Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 2 godziny temu, dbk napisał(a): @ hudinii - taki w sumie nie do życia, ale naprostujemy Cię Wyjdziesz za mnie? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night0oo Posted January 31, 2023 Investor V.I.P Share Posted January 31, 2023 2 godziny temu, dbk napisał(a): @ Night0oo - za dobrą pracę w UBT Wera wchodź do pralki XD Dzięki za pamięć Świetna robota @ dbk 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcivn Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Cytat @ Marcivn- nie znam, jednak z całej trójki najbardziej kojarzę z aktywności jakiejś na forum pora w końcu poznać 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejdrien. Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 4 godziny temu, dbk napisał(a): @ Ejdrien. - może depresja minie 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts