Karcok Posted January 26, 2023 Sponsor Share Posted January 26, 2023 Witam wszystkich bardzo serdecznie Ciężko się taki temat pisze.... Przywiązanie i miłość jaka mnie trzyma do Katujemy nie jest w stanie wyrazić nawet tysiąć słów. Jest to pierwsza i jedyna sieć CS:GO która mnie tak zatrzymała. Ta społeczność jest największym diamentem jaki mógł sobie wymarzyć właściciel sieci. Nie zmieniajcie się, jesteście cudowni pod każdym możliwym aspektem. W dniu dzisiejszym sieć przejmuje @ Dudnes czyli większości z was znana i lubiana przez was osoba. Osoba która z pewnością zadba o dobro Katujemy. Długi czas borykałem się komu sprzedać Katujemy jak i część serwerów, niestety praktycznie 99% ofert które spływały były śmieszne, bądź dane osoby X się nienadawały na tak wysokie stanowisko. Forum jest w najlepszych możliwych rękach, wraca do biologicznego właściciela. Ja ze swojej strony mogę bardzo serdecznie podziękować wszystkim za pomoc w tym cudownym projekcie, projekcie mojego życia w pewnością. Projekt ten rozwija się nadal i nic się nie zmienia poza jednym głupim właścicielem Myślałem, czy nie wypisać każdej osoby z osobna z którą współpracowałem na Katujemy, ale mijałoby się to troszkę z celem, lektura w tym przypadku to mało powiedziane. Ja odchodzę od prowadzenia sieci i większości serwerów. Only Mirage #1 i #3 zostały sprzedane do @ Dudnes 5vs5 zostało dopięte i zostanie również sprzedane (Niestety odejdzie z sieci) Only Mirage #2 i #4 zostaną nadal pod moją opieką. Jesteście cudowni i Katuj razem z nami! 3 1 47 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted January 26, 2023 V.I.P Donor Share Posted January 26, 2023 Dzięki Karol za wszystko, za wkład w tę sieć, osoba która nie spała po nocach by ten wózek jakoś jechał. Kontakt prywatny mamy, tą flaszkę trzeba obalić. Jak coś będziesz potrzebował, pisz. :) Trzymaj się wszystkiego dobrego w życiu prywatnym. Hej @ Dudnes z powrotem. :) 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night0oo Posted January 26, 2023 Investor V.I.P Share Posted January 26, 2023 @ Karcok moje podziękowania dla ciebie za to że dałeś mi szanse na formu dostrzegłeś ten malutki potencja. Dziękujemy ci za serduszko i wkłada jaki dawałeś od siebie na serwery jak i na forum. Mam nadzieje że jakiś kontakt nam zostanie. Jeszcze raz wielkie dzięki @ Dudnes Witamy na starych śmieciach 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Dziękuje bardzo @ Karcok za możliwość rozwoju na tym forum, za danie szansy na kilku stanowiskach, za to, ze te forum jest na bardzo wysokim poziomie. Pamiętaj, katujemy to rodzina na która zawsze możesz liczyć! Kontakt prywatny pozostaje i mam nadzieje, ze jak najszybciej się zobaczymy! Trzymaj się i powodzenia mordo! ❤️ @ Dudnes Welcome back! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted January 26, 2023 V.I.P Donor Share Posted January 26, 2023 Pomyśleć, że rok temu nikomu do głowy nie przyszło, że Karcok może nas opuścić. Myślę, że dla wielu z nas była to ostatnia rzecz, która mogłaby się wydarzyć. Cóż mogę powiedzieć - dzięki za wszystko, od właściciela sieci, który dbał o wszystko jak nikt inny, po zajście super personę, z którą dało się pogadać o wszystkim. Dzięki za danie mi szansy i wykazanie się. Wspólne granie z Tobą to była przyjemność, szkoda, że te czasy nie powrócą. Trzymaj się i powodzenia w życiu prywatnym, bo to one zyskuje teraz najwyższy priorytet! Nie zmieniaj się. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łasica Posted January 26, 2023 Investor V.I.P Share Posted January 26, 2023 @ Karcok cześć, powodzenia we wszystkim. @ Dudnes cześć, witaj znowu. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Trzymaj się Karol i powodzenia w prywatnej sferze swojego życia. Zdrówka! 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejdrien. Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Trzymaj się Karol, będziemy tęsknić, ale fajnie, że zostajesz z nami nadal. Witamy @ Dudnes na starych śmieciach. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGENDAR Posted January 26, 2023 Donor Share Posted January 26, 2023 @ Karcok Dziękuję Ci bracie za wszystko, za ten wkład, za poświęcony czas, za to, że zawsze byłeś. Piszę to z ogromnym bólem serca, bo wiem ile razem wspólnie przeżyliśmy, te niezliczone noce z bardzo poważnymi rozmowami czy nawet nocki, które waliliśmy w metinie/payday'u 🤣 Bardzo wiele rozmów odnośnie WSZYSTKIEGO w naszych życiach, bardzo dużo przeżyć, to są przepiękne wspomnienia, za którymi będę ogromnie tęsknić. Wiem, że kontakt będzie zawsze, ale najbardziej cieszy mnie to, że po tym wszystkim co miało miejsce, ułożyło Ci się życie prywatne, nie ma niczego piękniejszego, niż to. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!alker Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Trzymaj się @ Karcok , powodzenia! 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kondziu Posted January 26, 2023 Investor V.I.P Share Posted January 26, 2023 Trzymaj się Karol i powodzonka w życiu oraz dużo szczęścia! Co prawda kontakt nam się trochę uciął ale dzięki za wszystko! Miło, że sieć nie poszła w cudze łapy i witaj z powrotem @ Dudnes ! 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 26, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 26, 2023 Dziękuję @ Karcok Karcoczku za wszystko! Za współpracę, danie szansy na różnych rangach, za słuchanie moich żali i za wsparcie oraz doradzanie. Byłeś wspaniałym właścicielem ! Powodzenia i dużo miłości. @ Dudnes witamy z powrotem! 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Dziękuję @ Karcok za wkład włożony w sieć i starania. Dobrze postąpiłeś że wolałeś wybrać zaufaną osobę na to stanowisko a nie wybrać największą ofertę. Powodzenia na nowej drodze życia! 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zymmu Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Trzymaj się i powodzenia ze wszystkim! 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knightyy Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Bez względu na to jakis byłeś to dziękujemy bardzo za praktycznie wszystko co zrobiłeś dla tej sieci. You are marvelous <3 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haikoo Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Dzięki wielkie za cały wkład bo bez Ciebie tej sieci dawno by nie było ! Trzymaj się mocno ! 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nsany Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Trzymaj się i powodzenia w życiu, Dzięki za cały wkład w forum jak i w serwerki i tyle godzin przesiedziane na tsie 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted January 26, 2023 Sponsor V.I.P Share Posted January 26, 2023 @ Karcok Dziękuje byku dosłownie za wszystko, a zwłaszcza że nie sprzedałeś areny jakiemuś bambusowi, co by ją rozwalił. Żegnać się z Tobą nie będę, bo kontakt dalej utrzymujemy. A teraz leć wolny jak ptak.. @ Dudnes Witam ponownie staruszku 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrVarnaz Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Trzymaj się Karcok i powodzenia dalej!! 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaDy* Posted January 26, 2023 CS2 MIRAGE #1 Owner Share Posted January 26, 2023 Żegnaj Karolku, życzę Ci szczęścia w prywatnym życiu. Ty doskonale wiesz o czym mówię @ Dudnes Siema Dudnesik! 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior_1337 Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 @ Karcok Bywaj, powodzenia! @ Dudnes Witam z powrotem! 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskizPolski Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 3maj się 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Marcinek_ Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Powodzenia Karol w dalszym życiu, włożyłeś bardzo dużą cegiełke w to forum i dużo starań, pora na odpoczynek. Trzymaj sie szefie Oczywiście witam też starego szefa, siemka @ Dudnes 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 8 godzin temu, Karcok napisał(a): jednym głupim właścicielem Przynajmniej świadomym A tak serio, to powodzonka i wszystkiego co najlepsze! Odwiedzaj nas regularnie, do tej pory nie żałowałeś i na pewno nie będziesz żałował! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bati Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Trzymaj się mały! Oboje wiemy, że i tak będziesz aktywny, nie dasz rady bez katujemy. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts