Popular Post Titania Posted January 10, 2023 Investor V.I.P Woman Popular Post Share Posted January 10, 2023 Witajcie w kolejnym odcinku Kiss or Slap! Dzisiejszym gościem jest nasz Moderator & Multi-Admin - @ k ejmaN ~ Seria jest tworzona w celach humorystycznych i nie ma na celu nikogo urazić! ~ @ dejmano Kiss or Slap? Za dobre strzelanie głów w globusie. @ Karcok Kiss or Slap? Za to, że Katy istnieją do dziś, za ciągłe ulepszanie forum, za tak dobrze rozkręcone serwery i profesjonalność. @ Nomak Kiss or Slap? Za bycie wspaniałym człowiekiem. @ LEGENDAR Kiss or Slap? Za stare, dobre czasy w Amongu. @ Gosia ?! Kiss or Slap? To dzięki niej zacząłem bardziej ingerować w życie forum, za danie mi szansy jako UBT, a potem Opiekun. @ Ejdrien. Kiss or Slap? Kiedyś był moim fanem w 1.6 XD @ visca Kiss or Slap? Za wspólne gierki i mixy w Valo. @ ally Kiss or Slap? Bo z nią zawsze jest beka i śmiesznie się denerwuje. @ PanPukawka Kiss or Slap? Nie znamy się za bardzo. :( @ Bati Kiss or Slap? Kiedyś jego zachowanie było nie do zniesienia i to zapadło mi w pamięci. @ dbk Kiss or Slap? Za dobry kontakt i poczucie humoru. @ Łasica Kiss or Slap? Razem siedzimy na tej samej randze, dobrze mi się z nim współpracuje, to ma nagrodę. @ sanahtop1 Kiss or Slap? Za wspólne gierki. @ RoZoWa_NaTuSiA_Xd Kiss or Slap? Za gierki w lolu. @ Night0oo Kiss or Slap? Za ub dla Wiktorii. xD @ Senior_1337 Kiss or Slap? Za to, że jest wspaniałym adminem na Arenkach. @ Titania Kiss or Slap? Za to, że odwala kawał dobrej roboty, nie tylko na forum. @ Horazon Kiss or Slap? Nie znamy się za bardzo, ale zasługuje za dobre wykonywanie swoich obowiązków. 3 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPukawka Posted January 10, 2023 Sponsor V.I.P Share Posted January 10, 2023 @ k ejmaN Dobrze jest byku wszystko przed nami :) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGENDAR Posted January 10, 2023 Donor Share Posted January 10, 2023 55 minut temu, Titania napisał(a): @ LEGENDAR Kiss or Slap? Za stare, dobre czasy w Amongu. To były za****ste czasy @ k ejmaN @ Titania Dobra robota! ;) 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomak Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 buziaczek w siusiaczek słod 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted January 10, 2023 Sponsor Share Posted January 10, 2023 @ k ejmaN ❤️ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night0oo Posted January 10, 2023 Investor V.I.P Share Posted January 10, 2023 xD 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted January 10, 2023 V.I.P Donor Share Posted January 10, 2023 O dzięki 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 No @ k ejmaN ik to dawaj w śline Link to comment Share on other sites More sharing options...
ally Posted January 12, 2023 V.I.P Woman Share Posted January 12, 2023 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts