Legend Popular Post Titania Posted May 10, 2022 Investor V.I.P Woman Legend Popular Post Posted May 10, 2022 Witajcie w kolejnym odcinku Kiss or Slap! Dzisiejszym gościem jest nasz idealny do miziania i włochaty członek UNBAN™ CS 1.6 - @ Łasica ~ Seria jest tworzona w celach humorystycznych i nie ma na celu nikogo urazić! ~ 1. @ Nomak Kiss or Slap? bo nie jest już UBT, a się nadawał. 2. @ dejmanoXD Kiss or Slap? bo ogarnia całe Forum. 3. @ k ejmaN. Kiss or Slap? bo dobrze mi się z nim współpracuje. 4. @ `Joker.^^ Kiss or Slap? bo czasami nie trzyma języka za zębami. 5. @ haikoo Kiss or Slap? bo dobry UBT. 6. @ _Marcinek_ Kiss or Slap? bo to samo co kolega wyżej. 7. @ Aleksandra x3 Kiss or Slap? bo spoko babka z niej. 8. @ visca Kiss or Slap? bo to wyluzowany ziomek. 9. @ Vanilla. Kiss or Slap? bo nie mieliśmy okazji się poznać. 10. @ Bati Kiss or Slap? za akcje typowo bobaskowe. 11. @ Karcok Kiss or Slap? bo nie wolno szefa slapować 12. @ Titania Kiss or Slap? bo to człowiek gituwa. 13. @ Gosia ?! Kiss or Slap? bo to złota kobita. 14. @ Asuna Kiss or Slap? bo wydaje się spoko + dobrze ogarnia wszystkie rangi. 15. @ Knightyy Kiss or Slap? bo pomimo jego powrotu, dalej nie mogliśmy się spiknąć na 1.6. 16. @ waRRRRRR. Kiss or Slap? żeby mu za dobrze nie było 17. @ czak Kiss or Slap? bo to dobry chłopak. 18. @ Narks. Kiss or Slap? zawsze za to samo - "max 4 wpisy pod rząd" 19. @ `ComeLy Kiss or Slap? bo dawno jej nie było i dawno nie gadaliśmy. 20. @ Paulinkaa Kiss or Slap? bo to opiekunka mojego ulubionego serwera. 21. @ dzajanek Kiss or Slap? bo w końcu ogarnął Steama. 22. @ Rudzia Kiss or Slap? a bo tak! :> Nominacja: @ KASKADER AUTENTYK Do zobaczenia! 3 2 1 2 13
Legend Gosia ?! Posted May 10, 2022 V.I.P Donor Legend Posted May 10, 2022 @ Łasica dziękuję pięknie za miłe słowa! 2
Donor Knightyy Posted May 10, 2022 Donor Posted May 10, 2022 Dobrze, w niedzielę wgrywam 1.6 i wbijam w takim razie. Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°) 2
UNBAN™ CS 1.6 Łasica Posted May 10, 2022 Investor V.I.P UNBAN™ CS 1.6 Posted May 10, 2022 14 minut temu, Titania napisał: włochaty członek UNBAN™ CS Nie mogę czasami z Tobą @ Titania xD 1 2
Investor waRRRRRR. Posted May 10, 2022 Investor Posted May 10, 2022 Najpierw wszyscy mnie zabijają a teraz jeszcze slapują, fajnie 2 1
Deserved Narks. Posted May 11, 2022 Donor Deserved Posted May 11, 2022 Nienawidzę tych zabaw, wiecznie kill bądź slap @ Łasica max 3 wpisy z rzędu! 1 1
Deserved Asuna Posted May 11, 2022 Donor Woman Deserved Posted May 11, 2022 22 godziny temu, Titania napisał: bo wydaje się spoko + dobrze ogarnia wszystkie rangi. Mega miło mi się zrobiło. Dzięki. 1
Recommended Posts