Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Ostatnimi czasy praktycznie w ogóle nie widać mnie na forum co jest spowodowane brakiem czasu i sprawami prywatnymi. Doszedłem do wniosku, że nie ma sensu dłużej tego ciągnąć tylko się pożegnać.

Dziękuję,

Za to, że zawsze mogłem na was liczyć, na waszą pomoc, współpracę oraz miło spędzone chwile, które z pewnością będę długo wspominał. Oczywiście nie obyło się bez gorszych momentów, jednak zawsze udawało się z tego sprawnie i zgodnie wychodzić. Jeszcze raz WSZYSTKIM osobą dziękuję!

Przepraszam,

Za wszystko czym was zasmuciłem, za wszystkie momenty gdzie nie wywiązywałem się ze swoich obowiązków oraz wszystkie inne nieświadomie podjęte decyzje.

Proszę,

Aby to forum nadal było w ścisłym topie, aby się rozrastało i poszerzało o kolejne osoby, które dadzą świeżość i zapał do pracy. Niejednokrotnie pokazywaliście, że potraficie przejść przez najtrudniejsze chwile, więc mam nadzieję, że będzie się to jeszcze długo trzymało!

Wydaję mi się, że to wszystko, nie wiem co mógłbym dodać. Od czasu do czasu będę tu zaglądał i sprawdzał co u was słychać, więc do zobaczenia!

:UmPikaOla::UmPikaOla:

// @ Gosia ?! prosta sprawa! 

• Wrr 1
  • Przykro mi 19
  • Zasłużony
Opublikowano

Trzymaj, się stary zawsze, znajdziesz tu miejsce. Życzę Ci dużo sukcesów w życiu zawodowym, jak i prywatnym. Pamiętaj wszyscy, wracają jak bumerang :)

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Czemu Kumplu czemu 😥. Trzymaj się i dziękujemy za wszystko! Odwiedzaj nas ❤️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.