Popular Post Asuna Posted October 31, 2021 Donor Woman Popular Post Share Posted October 31, 2021 Witam wszystkich serdecznie w październikowym wydaniu! Chcesz dowiedzieć się więcej o tym, co działo się na naszym forum w październiku? Zapraszam i życzę miłej lektury! PRZYWITANIA @ spidi1910 @ GuntruX @ BaNaNbtw ZMIANY NICKÓW Unlocko -> @ Leader jlubinski0220 -> @ zero Katujemy.eu Z0REQ -> @ Widzisz mnie? Łukasz key-drop.com -> @ ye3zy m1chuuu -> @ michuK0 grayay -> @ Q U V E R E K squidAwp -> @ ScreamX NOWE TWARZE W październiku w naszej galerii mogliśmy zobaczyć: @ visek @ oWn @ pvvtkvv @ Kondziu URODZINY W październiku urodzinki obchodzili: @ logout @ voıɔe @ Bombowy Hubert Jeszcze raz wszystkiego najlepszego! STREFA REDAKTORSKA PYTANIE NA DZIŚ We wrześniu najchętniej odpowiadaliście na pytanie, które brzmiało : "Wolisz napoje z butelki czy z puszki?" a aktywnością wykazało się 21 osób! Naszym celem jest przekroczenie 45 odpowiedzi! Każdego dnia możecie znaleźć pytanie -> TUTAJ <- POD LUPĄ Jesteście ciekawi, co myślą o was inni użytkownicy forum? A może chcecie wyrazić swoją opinię na daną osobę? W tym miesiącu @ Titania przygotowała nam temat, w którym mogliśmy się co nieco dowiedzieć o @ Bati . -> TUTAJ <- WYWIADY Dzięki @ Titania w październiku mogliśmy przeczytać ciekawy wywiad z Vice Administratorką @ Gosia ?! . Jeśli jeszcze nie czytałeś, to serdecznie zapraszam! Wywiad jest wciągający i można wiele się z niego dowiedzieć. -> TUTAJ <- WYBORY To właśnie tam są wstawiane bitwy! W tym miesiącu mogliśmy się dowiedzieć co wolą użytkownicy: Android vs iOS Horror vs Komedia KFC vs McDonald's KISS OR SLAP To właśnie tam uczestnicy wybierają czy wolą dać komuś buziaka czy slap'a. W październiku mieliśmy zaszczyt zobaczyć wybory: @ Kociamber -> TUTAJ <- Q&A To miejsce w którym to Wy możecie zadawać pytania naszym użytkownikom! W październiku poznaliśmy odpowiedzi @ _Marcinek_ oraz @ Młody (M) . Odpowiedzi @ _Marcinek_ -> TUTAJ <- Odpowiedzi @ Młody (M) -> TUTAJ <- Także niedawno pojawił się temat do zadawania pytań @ Shakal . Temat będzie otwarty jeszcze tylko do 07.11.2021, także nie zwlekajcie! Jeśli nurtuje was jakieś pytanie dotyczące naszego Admina OM4 to zapraszam do tematu. -> TUTAJ <- KARTKA Z KALENDARZA Nie zapomnijcie o codziennym śledzeniu kartki z kalendarza. @ Redaktor z pomocą użytkowników, dzielnie każdego dnia wykonują dla Was krótką lekturę materiału w pigułce. Każdy dzień jest inny, a więcej dowiecie się śledząc właśnie ten dział. FAMILIADA Co tydzień w niedzielę wstawiane są 3 pytania. Osoba, która jako pierwsza poprawnie odpowie dostaje punkty. Punkty oczywiście można zamienić za wspaniałe nagrody! Więcej możecie dowiedzieć się -> TUTAJ <- CIEKAWOSTKI W tym miesiącu @ chef. przybliżył nam kilka informacji na temat portali społecznościowych. -> Ciekawostki - Facebook <- -> Ciekawostki - Instagram <- WŁASNA TWÓRCZOŚĆ Na forum oprócz działów redaktorskich mamy też własną twórczość! Gdzie każdy bez wyjątku, może stworzyć coś od siebie. Masz jakiś pomysł, którym chcesz się podzielić? Zapraszam do tego działu! QUIZY Przypominam również, że w sierpniu wróciły do nas Quizy, w których możecie sprawdzić swoją wiedzę na dany temat! Po więcej informacji możecie zaglądać do tego działu. AWANSE @ Wiktor_0 -> Opiekun Only Deagle @ Haszka69 -> Admin Only Mirage #3 @ FTP -> Admin Arena 1v1 @ CIEŚLAK -> Admin Arena 1v1 @ Jabajbaj -> Admin Arena 1v1 @ -LeMoN- -> Admin Arena 1v1 @ PiAsKoWyDzIaDeK -> Admin Arena 1v1 @ GOBAREK -> Admin Arena 1v1 @ florek26 -> Admin Retake @ Leszek_Zabijaka.exe -> Admin Only AWP @ Twich_tv_baidoxx -> Admin Only AWP @ squidAwp -> Admin Only AWP #2 @ Leader -> Admin Only AWP #2 @ Matimek -> Admin 5v5 #2 @ 187MichU -> Admin 5v5 #2 @ Maaarcin -> Admin 5v5 #2 @ Q U V E R E K -> Admin 5v5 #2 @ ItneZ -> Admin Only Deagle @ 187MichU -> Admin Only Deagle @ visek -> Admin TeamSpeak3 @ Rudzia -> Redaktor REZYGNACJE @ _Marcinek_ -> Admin Discord @ 21Ponczek37 -> Admin Arena 1v1 @ FTP -> Admin Arena 1v1 @ Oliex07 -> Admin Only AWP #2 @ Racio Katujemy.eu -> Admin Only AWP #2 @ .look -> Admin 5v5 @ Ojciec Mateusz -> Opiekun Only Mirage #4 @ Wiktor_0 -> Opiekun DEGRADACJE @ exlusive -> Admin 5v5 @ .look -> Admin 5v5 @ DemoN -> Admin Only AWP @ Grabarzz -> Admin Only Mirage #2 @ DemoN -> Admin Only AWP #2 @ junior5206 -> Admin Only AWP #2 @ Twich_tv_baidoxx -> Admin Only AWP #2 @ Revi, -> Admin Only AWP #4 @ gwizdek -> Admin 5v5 @ Krytyczna Furia Dzikich Su -> Admin Only Mirage #2 @ Haszka69 -> Admin Only Mirage #3 KONKURSY Standardowy konkurs TOP3 w październiku: - CS:GO Only Mirage - CS:GO Only Mirage #3 - CS:GO Only Mirage #5 - CS:GO Arena 1v1 - CS:GO Retake - CS:GO Only AWP - CS:GO ONLY AWP #2 - CS:GO 5 VS 5 - CS:GO 5 V 5 #2 - CS:GO Only Deagle Nagroda: VIP na 7 dni Konkurs z Only Mirage #3 TopTime: 1. miejsce --> VIP na 14 dni 2. miejsce --> VIP na 10 dni 3. miejsce --> VIP na 7 dni Konkursy z Only Mirage #4: TopTime: TOP 1 -> VIP 30 dni TOP 2 -> VIP 15 dni TOP 3 -> VIP 7 dni Top Rankingu: TOP 1 -> VIP 30 dni TOP 2 -> VIP 15 dni TOP 3 -> VIP 7 dni V edycja - "Miss & Mister Katujemy.eu" 16 października wystartowała już piąta edycja konkursu Miss & Mister! Zapisy trwały do 30.10.2021. Czekajcie na ankietę, gdyż pojawi się dokładnie 6.11.2021! Jakie są nagrody? - Medal "Miss & Mister - Katujemy.eu", - VIP na forum na 180 dni, - VIP na okres 30 dni na wybranym przez siebie serwerze, - Przelew PayPal o wartości 50 złotych. TOP 3 UŻYTKOWNIKÓW Popularni autorzy: Aktywni posterzy: PLAYLISTA MIESIĄCA TOP 10 Moich Utworów 1. Minelli - Rampampam 2. Bye Bye Bye - YouNotUs x Michael Schulte 3. sanah - kolońska i szlugi (do snu) 4. Sobel & sanah "Cześć, jak się masz?" 5. Rag'n'Bone Man - Human (Official Video) 6. Beyoncé - Halo 7. Kizo ft. Pusher - OXA (prod. Culten) 8. Eminem - Venom 9. Kizo ft. Wac Toja - NASZE LATO (prod. BeMelo) 10. Mata - Szafir TOP 10 Utworów z Forum 1. BEDOES - GUSTAW W EXPLOSION (ROXA REMIX) 2. stickxr - Świt (ft. maly elvis) 3. Szymi Szyms ft. ZetHa - BRZYDKIE 4. Kabe ft. Danzel - Cały hajs (prod. Opiat) 5. Taxi The Best Soundtrack 6. Disturbed - Legion Of Monsters 7. YOUNG LEOSIA X DAVID GUETTA - BAILA ELLA [TIKTOK BLEND] 8. KOLEGA x LYLU - WIELKA PIZDA (Bass Boosted) 9. Oliver Olson - Milion ft. Gibbs, Opał (prod. Druid) 10. Yeahdeyv - TĘTNO CHARAKTERYZO Charakteryzo by @ Bati Mam latek 15 Mieszkam w Okolicach Wałbrzycha (chyba jest bliżej niż do Wrocławia). Mój wzrost wynosi około 177cm, niestety nie mam 180cm. Moim celem na kolejne 3 lata jest przestać wydawać pieniądze na byle co, zdrowiej się odżywiać, przestać pić napoje z kofeiną (wszelkiego rodzaju energetyki etc.). Moim ulubionym daniem jest pizza, zapiekanka i frytki belgijskie (wszystko co niezdrowe). Moim ulubionym kolorem jest pomarańczowy. Ze zwierząt najbardziej lubię koty. Jestem strasznie leniwą osobą. Osoba z którą się zaprzyjaźniłam na forum jako pierwsza to @ Bulbuś , @ kudlaty , @ Elita33 (nie jestem pewien kto ale to były pierwsze osoby). Na sieci jestem już 8 miesięcy Uczę się robić jak u obcego (byle jak). Gram w CS:GO, raz na jakiś czas R6. Moim marzeniem jest skok na bungee. Uważam, że liga nie oddaje... (@ LEGENDAR no sorry, tak jakoś wyszło, @ _Marcinek_ jesteś dumny ze mnie?) MEM MIESIĄCA Mam nadzieje, że was nie zanudziłam tym wydaniem miesięcznika. Jeśli jest ktoś chętny aby wspomóc redakcję, to zapraszam bardzo do Rekrutacji na Redaktora. Do zobaczenia Katy! Wykonała: @ Asuna 2 3 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shakal Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 O ja. Dobra robota 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Marcinek_ Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 16 minut temu, Asuna napisał: _Marcinek_ jesteś dumny ze mnie?) Wiadomo że tak liga nigdy nie oddawała i nie odda // Bardzo dobra robota 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted October 31, 2021 Sponsor Share Posted October 31, 2021 Piękna robota! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted November 1, 2021 Investor V.I.P Woman Share Posted November 1, 2021 Kolejny raz świetnie wykonana robota i to w pojedynkę. Ciesze się, że mamy wśród nas taką pszczółkę, która mimo wszystko zawsze daje radę! 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted November 1, 2021 V.I.P Donor Share Posted November 1, 2021 Jak zawsze świetnie. Dobra robota. :) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted November 1, 2021 V.I.P Donor Share Posted November 1, 2021 Świetna karteczka z wyróżnionym utworem Young Leosi! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted November 1, 2021 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted November 1, 2021 Super miesięcznik, jak co miesiąc kawał dobrej roboty! I piosenka rampampam również u mnie ląduje na 1 miejscu, fajne basy ma i dodaje energii przed pracą. ;D 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narks. Posted November 2, 2021 Donor Share Posted November 2, 2021 Dobra robota! Podziwiam za poświęcony czas i włożenie serducha w prace oraz za punktualność! Tylko szkoda, że w październiku tak mało osób przywitało się z nami. Miejmy nadzieję, że za to listopad będzie bardziej owocny. Łap plusika! @ Vanilla. U mnie piosenka rampam dodaje energii do picia. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nsany Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Piękny miesięcznik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magik22 Posted November 2, 2021 V.I.P Share Posted November 2, 2021 Widać wkład pracy włożony ,super wykonany miesięcznik ogromny plusik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts