Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
chmiel

Propozycja odnosnie rangi opiekuna i właściciela serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taka propozycje odnośnie tego, aby obok rangi opiekuna i właściciela pisalo jakim serwerem "się zajmuje" tzn jak ja jestem opiekunem serwera only awp, to żeby pisało "opiekun serwera only awp" wydaje mi się, że ułatwiło by to znalezienie danej osoby. Możecie się podzielić swoją opinią. Jest to luźna propozycja więc podchodzcie do tego z dystansem :P

• Lubię to! 1
Opublikowano

źle to wyglądać będzie jak ktoś ma parę serwerów, dajmy SQUeZ 3 lub u mnie 4. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jesli chodzi o propozycje to bardzo mi się podoba, a jeśli chodzi o osoby co mają opiekuna na kilku serwerach to można dać oddzielną nazwe ,,opiekun serwerów". Wtedy nie będzie dana osoba musiała mieć tylu aż rang na profilu. Pozdrawiam cieplutko

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Ja jestem na nie, trochę z tym zamieszania będzie, np. pierwszy problem wyżej jest już poruszony - co z osobami, które mają po x rang serwerowych. Tworzenie osobnych rang specjalnie pod to trochę się mija z celem. Po to właściciel i opiekun są wpisani pod swoim działem, żeby nie było problemu ze znalezieniem. Każda rozgarnięta osoba będzie wiedziała, gdzie szukać 

• Lubię to! 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Na nie. Jak wszyscy pisali, ktoś ma 4 rangi i jest lipa. Ewentualnie można zrobić jakiś temat i podpiąć go na górze forum "Opiekuni poszczególnych serwerów ". Myślę, że nawet mało rozgarnięty użytkownik zauważy coś, co mu się wyświetli jako pierwsze po wejściu na forum.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano
4 godziny temu, chmiel napisał:

wydaje mi się, że ułatwiło by to znalezienie danej osoby.

image.thumb.png.e4ac7a4427d90690226f3f94d916a02f.png

Wystarczy odnaleźć server i przeczytać, kto jest jego opiekunem, nic prostszego.

Na nie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

3 wypowiedzi wyżej wyczerpały temat.

Kto chce i tak zajrzy do działu serwera, a więc i znajdzie opiekunów. Formuła stara, jak 1.6.

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.