Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety żegnam się z forum i rezygnuje ze wszystkich rang, które tu dotychczas pełniłam. Powodów jest właściwie kilka.. można z łatwością zauważyć, że od pewnego czasu jestem na forum nieobecna ze względu na spore problemy osobiste i nadmiar obowiązków, dlatego też przez najbliższy czas planuje skupić się na sobie. Kolejnym powodem jest odejście mojej ekipy. Zawsze trzymamy się razem i tak już pozostanie, dlatego też odchodzę z nimi. To ludzie, którzy zaufali mi od samego początku i są ze mną na dobre czy złe. Za ekipą w ogień.. to zawsze pozostaje dla mnie niezmienne. 

Wielkie dzięki za danie mi szansy na katach i zaufanie. Miło będę wspominać czasy spędzone tutaj dzięki niektórym. Nie będę oznaczać każdego z osobna, po prostu dzięki za wszystko i trzymajcie się ciepło! Kontakty oczywiście zachowam. Największe buziaki dla kochanych zielonek! 

PS.@ Gosia ?! dresiarko króciutko z tymi chłopami! :default_biggrin::serduszko:

Besos all! :UmPikaOla::sjema:

Edit**

@ ROBSON  nie wiem czego nie rozumiesz w zdaniu „odchodzę z nimi” wyraźnie napisane, że zmieniam forum. Poza tym nawet mnie znasz, na przyszłość powiem Ci, że nieładnie oceniać kogoś, gdy nawet się z nim nie rozmawiało i nie wie dokładnie o co chodzi. ;) 

• Dzięki 1
  • Przykro mi 11
  • Uwielbiam 6
  • Legenda
Opublikowano

Dziękuje Ci Natalio bardzo za wszystko! Włożyłaś serce w to forum i dużo czasu, zawsze można było na Ciebie liczyć.

Mam nadzieję, że kontakt pomiędzy nami zostanie niezmienny i odezwiesz się czasami.

Życzę powodzenia na nowym forum, oraz co najważniejsze w życiu! Głowa do góry moja kochana i pamiętaj, aby czasem do nas zawitać. :heart4::heart4::heart4::heart4:

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Kolejny raz przyszło się nam pożegnać... Nie powiem, troszkę jest mi smutno z tego powodu, ale powodzenia dalej, Dresiarko. Jesteśmy w kontakcie i pamiętaj, że nieważne czy siedzimy na jednym czy na oddzielnych forach, to zawsze możesz do mnie napisać z czymkolwiek. Dzięki kochana za tyle świetnych wspomnień związanych z Katami i włożoną pracę w forum. Trzymaj się! :sad:

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Szkoda :( A tak się cieszyłam , że spotkałam nareszcie kogoś ze starego H2K ;( 

Trzymaj się Nati i powodzonka ❤

• Uwielbiam 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Nati napisał:

skupić się na sobie

Szkoda, ze na hz juz te problemy masz rozwiązane. elo 2lic.

• Haha 1
  • 2 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.