Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

logo_normal.png.d427c585010fc938d84ed045c6554e19.png

Witam serdecznie,

tak jak temat może wam już wystarczająco podpowiedzieć, szukam konkretnej propozycji konkursu.

Jest to swego rodzaju nazwijmy to konkurs, ponieważ osoba który wymyśli najbardziej kreatywny i oryginalny konkurs, otrzyma 50 punktów reputacji oraz VIP na forum - okres 30 dni!

Zasady są bardzo proste, wystarczy napisać pod tym postem swoją propozycję konkursu jaki mógłby powstać na naszym forum!

Każda osoba może zaproponować tylko jeden konkurs!

Konkurs musi być związany z forum, a nie z jego serwerami!

Brak jakichkolwiek ograniczeń, więc nie pozostaje nic innego, jak próbować! Powodzenia!

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jak dla mnie mógłby być konkurs na najładniejszą pracę o Katujemy np. Zrobić  pracę w jakims gimpie, plakat, zdjęcie lub jakiś filmik związany z forum i np 3 najlepsze osoby by dostały jakieś nagrody.

Jest to oczywiście luźna propozycja i proszę podchodzić do niej z dystansem.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Hm w Sumie  z racji Wakacji można dać konkurs na jakaś prace graficzną/plastyczną/twórczą byle by miała tematyka Wakacji można też to połączyć z "Katujemy" jakiś smiesznym obrazkiem czy coś.

Z racji że zalegają mi jakieś stare gry na key dropie dla Wygranych mogę dorzucić losowe Klucze do gier.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

hmm... może kto by wymyślił najlepsza i najśmieszniejszą historyjkę związaną z forum ( może być wymyślona ) :D fajny pomysł na pewno ,by dało troszkę humorku 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Pierwsze co mi wpadło do głowy czytając komentarze powyżej to konkurs na rymowankę o forum/użytkownikach np + dla odważniejszych jakaś dodatkowa nagroda powiedzmy jeśli by to nagrał na jakimś beatcie. 

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Co prawda konkurs nie byłby związany w pełni z forum, ale jednak nasza sieć też, mimo że jest siecią serwerów CS już od dawna wykracza poza same gry.

Do rzeczy...

Zaczęły się wakacje, najlepszy czas do wykorzystania urlopu, odpoczynku lub "wzięcia się za siebie". Konkurs na "wakacyjnego sportowego świra". 2 osobne kategorie dla 2 najczęstszych form ruchu, czyli biegania i jazdy na rowerze. Ale na czym miałoby to polegać?

Dajmy na przykład użytkownika @ Bulbuś .

Zakłada on sobie konto na Endomondo (lub innej tego typu aplikacji), gdzie nie loguje się jako Olaf (nazwisko :p), tylko swoim nickiem na forum. Pod uwagę brany jest przejechany/przebiegnięty dystans, a w ramach pewnej weryfikacji po każdym treningu robimy screena z dystansem, średnią prędkością i trasą oraz na samym końcu konkursu dodatkowo robimy zdjęcie całego podsumowania.

Rozpisałem się jak głupi, ale to dlatego, że mam jakąś wizję :Kappa:. Mam nadzieję, że nie zostanę zbity za to, że konkurs jednak nie byłby związany z naszym forum, a jeśli jednak jakimś cudem zostanie zrealizowany, jestem w stanie rzucić jakimś psc do nagrody :D.

• Lubię to! 8
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Konkurs niestety bez tematyki związanej z forum polegający na tym iż autor udostępnia 1-3 zdjęcia gdzie wybieramy jedno z nich i musimy przerobić na humorystyczne, najzabawniejsza przeróbka wygrywa. Tematyka zdjęć dowolna, przerobienie zdjęcia według uznania(również memy chodzą w grę) , można dodawać do przeróbek dowolne treści(również tekst), przykład w załączniku. Forum jest na tyle unikatowe w wyglądzie czy nazwie iż jedynym nawiązaniem do niego może być znak wodny z logiem na każdym zdjęciu 🙂

Pozdrawiam

Edit:

w takim razie odpada. Nie wiedziałem bo jestem na serwerowni od ok. miesiąca 🙂

F298EBA2-3FC8-42B8-AE77-F15BD3A4FFCD.png

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Donator
Opublikowano

Ja bym zrobił konkurs na coś w stylu , kto najlepiej zareklamuje katujemy w miejscu publicznym, np. w centrum miasta. Może to być mała ulotka bądź ogłoszenie. Kreatywność jest dowolna.
Bierzesz kolegę, który nagrywa twój sposób reklamy i wstawiasz na forum lub na pw do administracji. :) 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Ja bym poleciała bardziej kreatywnie i do rywalizacji dodała więcej zabawy. Proponowałabym zorganizować na ts coś w stylu familiada. Tak jak i tam do zabawy zgłaszałyby się osoby w drużynach 5-osobowych. Byłoby to na zasadzie turnieju w zależności od liczby uczestników i ilości drużyn. W finale zmierzyłyby się ostatecznie dwie najlepsze dotychczas drużyny. Mogłabym oczywiście pomóc w przygotowaniu tego wszystkiego, gdyby pomysł się przyjął. :CuteDog:

• Lubię to! 6
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Propozycją moją jest, zdjęcie z plaży bądź jakiegoś miejsca, gdzie przebywamy, i widok może być ładny, + na zdjęciu, ma być widoczny napis "Katujemy.eu", może być to na kartce oparte o kamień, czy wyryte na piasku na plaży.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Szczerze mówiąc fajnie byłoby coś chwycić też ze strony "artystycznej" Typu rysunek, rymowanki czy też własna piosenka np. o spędzeniu czasu tutaj czy coś (#edit), dodatkowo można by podzielić to na dwie kategorie i dać jeszcze jakąś inną propozycje, bo nasza społeczność jest ogromna i myślę, że fajnie jakby więcej osób dostało jaką kolwiek nagrodę :D 

A no i zapomniałem powiedzieć, odnośnie tych dwóch kategorii. - Po prostu, nie każdy może czuć się na siłach aby napisać rymowankę, ale druga kategoria np. fizyczna może bardziej przypaść do gustu. 

• Lubię to! 2
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.