Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Siemka katy.
Część osób mnie zna, część nie. Jestem Kuba, lat 18.
Teraz tak, wiem, był ban. Teraz go nie ma ale to nie znaczy, że nic nie było. Bo było.
Nie będę tu teraz się rozpisywał, wyjaśniał. Chciałbym zacząć od nowa.
Jest pewnie sporo osób, które mnie mogą nie lubić, spoko, rozumiem. 
W każdym razie mam nadzieję, że kiedyś uda mi się jakoś odbudować wasze zaufanie o ile to w ogóle będzie możliwe.
Trochę krótko, ale Przepraszam, witam i proszę o przebaczenie.

• Uwielbiam 4
Opublikowano

Cześć.

Jak pisaliśmy na FB, wszystko da radę odbudować.. Ale pamiętaj na to potrzeba sporo czasu. Mimo wszystko życzę co najlepsze, pamiętaj, że u mnie za pistola masz szacunek.

Powodzonka! ;) 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
Opublikowano

Hey!
Znam cię tylko z tego że poszedłeś z takim pewnym użytkownikiem.
Ja osobiście do ciebie nic nie mam boo nic mi nie zrobiłeś myślę że kiedyś pogadamy! ^^
A i pamiętaj człowiek uczy się na błędach :3 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Eh osobiście nic do Ciebie nie mam, ale niestety straciłeś trochę w moich oczach przez pójście z niewłaściwą osobą, każdy popełnia błędy i widzę, że próbujesz to wszystko odbudować. Mimo wszystko cześć i powodzenia!

• Dzięki 1
Opublikowano

Dobrze, że przejrzałeś na oczy :) witaj z powrotem. 

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Hejka! Może wypada żebym też coś dodał od siebie, jako dawny "przyjaciel" chorowitego kolegi. Tak, jak już wyżej wspomnieli dwaj mędrcy... Nikt Cię tu nie przekreśla za to, że poszedłeś za gościem, który grał na uczuciach, bo są również inne osoby ( w tym ja), które też prawie za nim poszły. Masz jaja żeby wrócić i za to Cię z pewnością szanuję. Potrzeba tu jedynie czasu, a będzie jak dawniej, a może i lepiej?

Rozpisałem się, ale tak, czy inaczej, jeszcze raz witaj z powrotem.

• Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano

Skąd ja miałem to przeczucie, że srecoil upadnie i część wrócą jak gdyby nigdy nic na forum ^^

Od siebie osobiście dodam, że na forum rób sobie co chcesz nie mam do Ciebie nic, wyjaśniliśmy sobie wszystko, mimo to szacunek jakim Cię darze po tej akcji spadł prawie do zera, nawet czas nie odbuduje pewnych ran.

#Czekamy na Meow

Witam z powrotem.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.