Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

KNK71qT.png

@ EXTREMAAAAA

EXTREMAAAAA I SZKOŁA DLA ELITY

UWAGA: Opowiadanie powstało w celach humorystycznych i nie ma na celu nikogo urazić.

@ EXTREMAAAAA znany również jako Mateusz

mmm.png.17f64ab37a6587aa686c3182128e5a2d.png

Nudna niedziela, Mateusz znowu leżał swoim bojlerem do góry, szukając nowych pomysłów i perspektyw na przyszłość. Obecnie miał tak naprawdę wszystko, aby móc zacząć inwestować w siebie, przyszłe losy oraz zadbać, aby nigdy nie musiał pracować na państwo.
-Dlaczego ten kraj jest taki zjebany? Zero perspektyw, zero szans na siebie… Gdyby tak istniało tylko miejsce dla każdego przeciętnego Kowalskiego, w którym mógłby się realizować… -myślał i wzdychał głośno EXTREMAAA, który bardzo często tracił wiarę w ludzkość i usilnie szukał powodu, dla której miałby zostać w Polsce. Nagle jak piorun z jasnego nieba wpadł na genialny pomysł i zaczął jeszcze raz analizować wypowiedziane przed chwilą przez siebie zdanie:
-Gdyby tak istniało tylko miejsce dla każdego przeciętnego Kowalskiego. Dla KAŻDEGO. TAK! Mam! – krzyknął i zerwał się podekscytowany jak nigdy wcześniej.
-Założę szkołę dla Elity! Dla każdego bez wyjątku, kto posiada chociażby najmniejszy talent! Nieważne czy to będzie picie wódki, czy bekanie na zawołanie, ale ludzie chodzący do takiego miejsca będą najbardziej spełnionymi osobami na świecie! Mati, dlaczego Ty na to wcześniej nie wpadłeś! –Entuzjastycznie i w stanie euforii, jakiej dawno nie doświadczył, myślał głośno.
Nie tracąc ani chwili czasu, zaczął zgłębiać swoją wiedzę na ten temat i przygotowywać wszystkie formalności, które mogły potrwać nieco dłużej, niż się spodziewał, jednak nie przeszkodziło mu to w realizacji swojego szalonego pomysłu.

Miesiąc później.
Jego marzenie, po trudnych i ciężkich bojach z urzędami i innymi szalonymi instytucjami, w końcu stało się rzeczywistością. Na początku postanowił utworzyć dziesięć oddziałów klas w specjalizacjach: wyższa szkoła melanżu, oddział specjalistyczny walenia bąków, instruktaż seksu praktycznego, zakład palenia marihuany, izba walenia konia i gruchy, spółdzielnia słodziaków, kaplica sióstr wspomagających potencję, chemikalia wyrobów alkoholowych, miotacze głupoty oraz ekipa szybkiego spuszczania wpierdolu.
Klasy tworzył bardzo subtelnie, ponieważ wiedział, że musi znaleźć do nich odpowiednią ilość rekrutów. W późniejszym czasie znalazł oczywiście nauczycieli, którzy rozwijaliby umiejętności praktyczne oraz co najważniejsze teoretyczne. Główną misją szkoły było właśnie zgłębianie wiedzy na temat swoich pasji. Każdy absolwent szkoły musiał mieć zaawansowaną wiedzę. Mateusz bał się dnia otwarcia rekrutacji. Nie wiedział, czy ludzie nie zareagują zbyt pobieżnie i czy w ogóle znajdą się chętni.
-No dobra, co będzie, to będzie – Rzekł EXTREEMA. I w tym momencie kliknięcie potwierdzające otwarcie rekrutacji, było przełomową chwilą. W ciągu minuty od rozpoczęcia naboru ujrzał już 20 podań. Ludzie po prostu czekali przed ekranami, aby wysłać swoje dokumenty.
3 dni później zabrakło miejsc rekrutacyjnych. Wszystkie oddziały były zapełnione, a do klasy wyższej szkoły melanżu na 30 wolnych miejsc, zgłosiło się aż 300 osób. Nie mógł dopuścić do sytuacji, w której przyszli uczniowie mieliby nierówne szanse, dlatego postanowił zaprosić wszystkich chętnych na rekrutacje osobiście.

Dzień 1
Rekrutacja na specjalizację wyższej szkoły melanżu.
-Witajcie. Niestety tutaj pod uwagę będę brać 30 najlepszych osób, które dostarczą mi dokument o najwyższym stężeniu alkoholu we krwi. Warunkiem jest oczywiście to, że przeżyliście oraz że jest to faktycznie wasze. Wszelkie oszustwa będą surowo karane i odrzucane.
Dzień 2
Rekrutacja do oddziału specjalistycznego walenia bąków
-Witam Was kochani rekruci. Dziś ze mną w komisji są 3 osoby, które pomogą mi ocenić stopień zaawansowania waszych bączków. Mam nadzieję, że dobrze dziś pojedliście i to, co należy. Do szkoły oczywiście kwalifikuje się ten, który walnie najgłośniejszego oraz najbardziej śmierdzącego bąka. Życzę powodzenia!
Dzień 3
Rekrutacja na instruktorów seksu praktycznego
-Dzień dobry. Mam nadzieję, że w tej kwestii wiele tłumaczyć nie trzeba. Tutaj kwalifikuje się oczywiście ten, który z dowolną koleżanką, bądź kolegą zagra najlepszą inscenizację seksu. Forma, długość oraz pozycje – dowolne. Liczy się widowisko i profesja.
Dzień 4
Rekrutacja do zakładu palenia marihuany
-HeHe siema! Z wami chyba będzie tutaj wesoło Hehe. W sumie już jak Was widzę, jest mi wesoło. No! To zioło w dłoń i kto skręci najlepszego skręta, tego zapraszam do mojej cudownej klasy.
Dzień 5
Rekrutacja do izby walenia konia oraz gruchy
-Witajcie władcy swej prawej, a może i lewej ręki. To ona będzie dziś waszym przyjacielem w trakcie rekrutacji. Czas operacyjny: 5 minut. Wiecie, co macie robić. Najlepsza technika wygrywa. Wasze Grażynki i Wacławy są teraz waszymi królowymi oraz królami. Dajcie z siebie wszystko!
Dzień 6
Rekrutacja do spółdzielni słodziaków
-Dzień doberek misiaczki! Dawno nie widziałem tyle miłości. Słuchajcie skarbeczki, dla Was mam ciekawe zadanie. Otóż wygrywa ten, który najgroźniej powie „bąbelek” i zarazem będzie wyglądać jak słodziak. Wszystkie bąbelki w górę!
Dzień 7
Rekrutacja do kaplicy sióstr wspomagających potencję
-Witajcie piękne panie. Mamy pierwszą klasę żeńską i chyba będzie to moja ulubiona. Niestety konkurencja jest wielka, dlatego zaprosiłem moich dwóch kolegów, którzy oczywiście będą sprawdzać, jak działa ich mały sprzęcior w waszej obecności, drogie panie. Widzę, że każda z Was domyśliła się zasad rekrutacji i wygląda jak milion dolarów. Wchodzimy pojedynczo, a kwalifikują się dalej te osoby, które w najkrótszym czasie swoim wyglądem sprawią, że jednemu z moich kolegów, bądź mnie, po prostu stanie. Powodzenia.
Dzień 8
Rekrutacja na chemików wyrobów alkoholowych.
-Witam wszystkich alkoholików. Tutaj wielkiej filozofii nie ma w trakcie naboru. Mam nadzieję, że przynieśliście swoje najlepsze wyroby i poprawicie nam dzisiaj humor, ponieważ zostało jeszcze 2 dni rekrutacji, a ja już mam dość. Także alkohol na stół i życzcie mi, aby kac morderca mnie jutro nie dopadł.
Dzień 9
Rekrutacja na miotaczy głupoty
-Dzień dobry, witam państwa. Widzę, że kilku liderów już rozpoczęło pokaz swoich umiejętności przed rozpoczęciem. Zapraszam największych głupców, tylko żeby każdy doszedł mi tutaj żywy!
Dzień 10
Rekrutacja do ekipy szybkiego spuszczania wpierdolu
-Siema! Prawilne powitanie mordeczki, bo widzę, że same koksy przyszły tutaj na spotkanko, a raczej otwarcie tego pierdolnika. Jak wiece będzie to klasa tylko męska. Nie chcemy tutaj żadnych samic, bo mamy zasady – kobiet nie napierdalamy. Oczywiście napierdalamy się tylko do utraty przytomności i nie wszczynamy bójek z innymi klasami na terenie szkoły. Macie być zgraną ekipą i kto szybciej obali ziomeczka obok, tego zapraszam do mnie.

I tak oto minęło 10 intensywnych dni rekrutacji, którą otworzył nasz bystrzacha Mateusz. Nigdy nie miał tak zróżnicowanego humoru, jak podczas pełnienia roli dyrektora przez ten czas. Był to dopiero początek jego niesamowitej kariery, a już w całej Polsce, a nawet Europie było głośno o nieziemsko szalonej szkole, którą założył sam EXTREMAA. Miał nadzieję, że będzie to najpiękniejsza rzecz, jaką mógł dać młodzieży, a nie zamierzał oszczędzać swoich uczniów. Każdy absolwent, który ukończy szkołę, będzie mieć wiedzę na najwyższym poziomie i zaskoczy nią niejednego śmiertelnika.

hhjty.jpg.86dec657f3a2dac8941c606be5435400.jpg

KONIEC.

Dziękuję za dotrwanie do końca. Jeżeli chcesz, aby kolejne opowiadanie lub wierszyk pojawiły się właśnie z Tobą, zostaw komentarz z dopiskiem "chcę opowiadanie" lub "chę wierszyk". :ks:

W kolejce do opowiadania:

@ Durus

@ kinia

• Lubię to! 2
  • Haha 2
  • Wow 1
  • Uwielbiam 7
Opublikowano

Ku#wa, piękne!! Jak ja Cię podziwiam za kreatywność i być może lekkość pisania/pióra, no coś cudownego. Uśmiałem się do łez czytając to XDDDD :cry:

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Super opowiadanie ale odczułem delikatną schizofrenię u głównego bohatera :cryingg:

Wsm czemu nie też bym prosił o opowiadanie @ Titania

Edytowane przez sQubany.
  • Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.