Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja to w takiej skarbonce schowanej gleboko pod ubraniami i nikt nie znalazł

nie wiem, ale rodzice dobrze chowają hajs, tego z komunii jeszcze nie znalazłem

• Lubię to! 1
  • Haha 4
  • Inwestor
Opublikowano

W jednej z legendarnych metalowych puszek w której powinny znajdować się ciasteczka a zazwyczaj były tam igły i nici w moim wypadku znajdowały się grube hajsy :Kappa2:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Za dzieciaka to się wydawało praktycznie wszystko od razu. :cry: Jak już to skarbonka z korkiem musiała być, żeby elegancko otworzyć, a nie rozwalać. XD 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Donator
Opublikowano

Szczerze mówiąc to albo w panelach od podłogi jak było takie jedno miejsce gdzie można było przesuwać.
I było miejsce w TV, do póki nie się nie spalił podczas burzy, rozkręcili go a tam hajsss :default_biggrin:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak to mówią hazardziści - ja nie kolekcjonuje pieniędzy ja żyje rozumiesz? xD i takie było motto za dzieciaka - wszystko co było trzeba było wydać :D

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ja to chowałem albo w mojej ulubionej szafce albo w ciuchach hahah

• Lubię to! 2
  • UB Team CS 1.6
Opublikowano

A ja miałam magiczną puchatą skarpetę, do której wkładałam zielone pudełeczko z pieniążkami. Skarpeta w szufladzie otwierana na kluczyk. :dog:

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.