Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano

@ GuardiaN

Co najbardziej lubisz robić rękoma w nocy?

Jak zamontuje kamery to powiem. Bo sama jestem ciekawa

@ DarkAng3l!

1. Ulubione danie? Nie mam takiego
2. Ulubiony napój? Soki owocowe
3. Ulubiony film/serial? Za dużo do wyboru, nie mam jakoś ulubionego
4. Ulubiony gatunek muzyczny? RAP
5. Ulubiona piosenka na ten moment? 

6. Kim chciałaś zostać jako dziecko? Piosenkarką, ale przekształciło się to w podróżniczkę
7. Co Cię najbardziej uszczęśliwia? Czekolada
8. Ulubiona gra? Seria Tomb Raider 
9. Wymarzone auto?

RTR-Vehicles-2020-Ford-Mustang-GT-Spec-5-Tuning-Widebody-7.thumb.jpg.1215f2044a92b331fe5d338fc40ad653.jpg

@ chmiel

1. Masz partnera? ;p Nie 

2. Co robisz na codzień? pracuje, aktualnie walczę ze sobą

3.Ulubione zajęcie? (Oprócz picia) Podróżowanie

4.Ideał faceta? Jak znajdę to powiem

5.Twoja najmocniejsza strona? Ambicja, zaprowadziła mnie daleko. Również to, że jestem uparta i osiągam to co planuje.

@ jim carrey

1. Ulubiona potrawa? Brak

2. Masz prawko? Od 18 roku życia

3. Lubisz placki? tak 

4. Jaką masz myszkę? xd SteelSeries Rival 310

5. Oglądałaś ultraviolet? (serial na netflixie) nie

6. Masz koronawirusa? nie mam

7. Co robiłaś równy rok temu, o godzinie 17? pewnie byłam w  pracy

8. Film vs serial? serial

9. Pizza vs kebab? pizza

10. Rower vs rolki? rolki

11. Kawa vs herbata? kawa

12. Jaką bajkę z dzieciństwa  uwielbiałaś najbardziej? scooby doo

13. Jakiej muzyki słuchasz? Możesz podrzucić link nuty, której ostatnio słuchałaś więcej niż 1 raz. Wszystkiego co wpada w ucho. Za dużo podsyłania.

14. Lubisz gotować? uwielbiam

15. Twoje popisowe danie? Woda na kawę 

16. Jadłaś ślimaki? Nie

17. Jaki sport najbardziej lubisz? nie ma takiego

18. Uważasz, że chłopacy w leginsach to normalna rzecz? XD nigdy w życiu

19. Jaki kraj byś chciała zwiedzić? Kurdystan

20. W jakich krajach byłaś? Niemcy, Anglia, Dania, Francja, Hiszpania, Czechy, Chorwacja, Grecja, Turcja, Holandia, Austria

21. Jakbyś mogła wybrać jedno miejsce na świecie, w którym miałabyś mieszkać, jakie by to było? (kraj, miasto) Barcelona

22. Jaką porę roku najbardziej lubisz? Lato

23. Ja to ja, ty to ty, kto jest głupi? JA CZY TY? Ty, bo zadajesz głupie pytania

24. Jaką wódkę preferujesz? Stock

25. Jakie piwo preferujesz? Żadne

26. Uprawiasz jakiś sport?  Nie uprawiam

27. Lubisz swoje imie?  Uwielbiam

28. Jakie masz na drugie imie? Nie mam

29. Masz jakieś zwierzątko? Mam pod opieką psa

30. Jarasz maryśke?  Nie 

31. Z jakiego przedmiotu w szkole byłaś najlepsza? Geografia

32. Masz jakieś tatuaże? Jak tak, to może pokażesz?  Mam dwa, jeden jest podany w offtopic w pokaż swój tatuaż czy jakoś tak xD

33. Lubisz aktora Jim Carrey? (jak nie kojarzysz, to to ten z Maski, tej zielonej). Znam, ale nie lubię.

35. Czy matka wie, że ćpiesz? Nie ćpię

@ Titania

1. W jakich sytuacjach czujesz się niekomfortowo? Co wtedy robisz? Staram się z niej wyjść jak najszybciej i najlepiej

2. Jak Twoje ciało zdradza Cię i widać, że się stresujesz? Bawię się włosami

3. W jaki sposób rozpoznacz po mowie ciała drugiego człowieka, że kłamie? Po oczach i gestach ciała

4. Jak często śmiech traktujesz jako obronę przed strachem? Nie odczuwam strachu przed niczym. Staram się być silną osobą

5. Co robisz, aby zapomnieć? Nie rozmawiam na niewygodne tematy lub historie z mojego życia.

6. Z jakiego powodu najczęściej płaczesz? Ze śmiechu

7. Co definuje Twoją osobowość w najwiekszym stopniu? To, że idę z uśmiechem przez życie i staram się być pozytywnie zakręconą osobą.

8. Jaka jest Twoja rozpoznwalna cecha charakteru? Szczerość zdecydowanie. Nie owijam w bawełnę tylko walę prosto na szczękę.

9. Kogo chciałabyś teraz pzytulić? Ciebie

10. Czy zaobserwowałaś u siebie działanie feromonów? Nie zauważyłam

11. Jak dobrze znasz siebie? w 100% Znam swoje silne i słabe strony. Wiem co muszę poprawić w sobie.

12. W jakich okolicznościach odkryłaś, że jesteś "inna"? Inna? Jestem po prostu sobą każdego dnia. Nie udaję nikogo bo po co tracić samego siebie  w tak głupi sposób

13. Kto jest Twoim najwiekszym wsparciem? Rodzice od zawsze

14. Z kim chciałabyś spędzić jutrzejszy dzień?  Nawet z Tobą kochana, byle swobodnie można było się poruszać.

15. W jakich sytuacjach Twoje serduszko bije mocniej? Gdy napiszesz do mnie one szaleje jak gdyby miało wyskoczyć.

16. Jaki autorytet dominuje wśród społeczeństwa według Ciebie? Dzisiaj to ciężko określić. Co ktoś nowy to na czym innym się wzoruje.

17. Co odróżnia Cię od reszty społeczeństwa? Szczerze to nie wiem. Nie różnię się za bardzo od innych. Może zachowaniem i tym jak moje życie się potoczyło. 

18. Jakie jest Twoje zdanie na temat bogatych ludzi? Sama należę do bogatych osób. Najważniejsze żeby przy liczbie na koncie dalej zostać sobą i uważać na sodówkę.

19. Co sądzisz o plotkach? Plotkujesz czasem, bądź czytasz plotki? Nie lubię plotek i nie czytam ich

20. Jak bardzo podatna jesteś na opinię innych ludzi? Szanuję każdą opinię na swój temat. W większości nimi się nie przejmuje.

21. Czy kontrolujesz swoje myśli?  Moje myśli kontroluje demon 

22. Jak bardzo znasz psychologię swoich mechnizmów i emocji? Nie znam,  to potrafi się zmieniać z dnia na dzień 

23. Czy świadomośc czegoś jest negatywna, czy zazwyczaj pozytywna? Zależy od psychiki i czego jesteśmy świadomi. 

24. Jesteś osobą wierzącą? Nie jestem 

25. Kto kieruje Twoją duszą? Diabeł 

26. Czy lubisz być w centrum uwagi? Dlaczego? Lubię,  zawsze taka byłam. Wszędzie mnie pełno.

27. Co świadczy o Twojej skromności? Nie jestem skromną osobą 

28. Lubisz odpowiadać na niewygodne pytania, czy raczej unikasz odpowiedzi i zmieniasz temat? Zależy od nastroju i czy nie te pytanie nie za bardzo wbiega w moje życie.

29. Przez ile sekund wytrzymałabyś patrząc prosto w oczy kogoś, kogo nienawidzisz? Wytrzymałam 5 sekund a potem dostała taka osoba po gębie.

30. Czy emocje kontrolują Ciebie, czy Ty je kontrolujesz? Z tym bywa różnie.

31. Ile masz lat?  25
32. Jak radzisz sobie ze stresem? Nie zawsze sobie radzę, ale staram się być sobą i pokonać tę słabość.

33. Chorujesz na jakieś choroby przewlekłe? Nie choruje  

34. Traktujesz lekarzy jak autorytet i wierzysz w ich nieomylność? Podziwiam ich bo tak naprawdę mają dosłownie chwilę na podjęcie decyzji o naszym życiu. 

35. Co sądzisz o szpitalach? Jest trochę lepiej, ale dalej potrzeba zmian na lepsze. Poczekamy i zobaczymy.

@ Nati

1. Jakiej muzyki najbardziej lubisz słuchać? Rap 

2. Co jest dla Ciebie ważne w życiu, jest Twoim priorytetem? Dla mnie najważniejsze to ciągle się rozwijać i bycie sobą.

3. Z jakiego powodu najczęściej się uśmiechasz? Nie ma jakiegoś powodu. Staram się codziennie uśmiechać. Znamy się trochę i dobrze o tym wiesz.
4. Jaki drink jest Twoim ulubionym?  Błękitna Laguna

5. Co najchętniej jesz na śniadanie?  Najczęściej to tosty

@ Gosia ?!

1. Jak wyobrażasz sobie wymarzone wakacje?  Byłam już w tylu miejscach, że wystarczy mi paczka znajomych. Wtedy każde wakacje i wyjazdy będą idealne.
2. Jak spędziłaś swój najlepszy dzień?  W Grecji gdy zrobiliśmy skromną imprezkę na łodzi.
3. Gdybyś musiała wybierać pomiędzy nie słuchaniem muzyki lub nie oglądaniem filmów/seriali, co byś wybrała?  filmy i seriale odpadają
4. CS GO czy CS 1.6?  W oba jestem cieniutka więc 50/50

5. Cenne są dla Ciebie znajomości internetowe?  Są jakąś odskocznią od zawirowania codziennego. 
6. Gra, w którą grałabyś do końca swojego życia to... ? Nie mam takiej, szybko mi się gry nudzą.
7. Czy kiedykolwiek miałaś swój autorytet? Mam dalej, to moja Mama.
8. Czytasz książki? Gdy mam czas owszem.
9. Jeśli tak, to jaka jest Twoja ulubiona?  Aktualnie takiej brak.
10. Jedziesz na bezludną wyspę, co zabierasz ze sobą?  Zabieram dwie cudowne dresiarki 

@ keeemin

[P] Kiedy mnie nauczysz śląskiego? Nigdy 

[P] Czemu mówimy plecy, jak mamy tylko jeden "plec"?  Sama się zastanawiam od lat.

[P] Mateusz obszedł jezioro, jezioro zostało przez Mateusza...?  Okrążone

[P] Kiedy kupisz prime? Mam od dawna 

[P] Czego nauczył Cie CS:GO oprócz Rosyjskiego? Niczego

[P] Gdzie byś chciała być teraz? w cudownym Egipcie 

[P] Dlaczego jest żel pod prysznic, a nie ma pod wanne? Do wanny masz płyn do kąpieli.

Do następnego Q&A nominuję @ Łasica

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.