Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

:party:Moi drodzy...:party:

Dziś swoje 24 urodziny  obchodzi persona, której zawdzięczamy całą sieć od samego początku.

Jest to nikt inny jak Administrator naszego pięknego Katujemy@ Dudnes!

Możnaby się tutaj rozwodzić nad życzeniami jeszcze dłużej, ale wiem, że najlepsze będą, gdy złożycie je Wy, cała społeczność, dlatego zrobicie hałas w odpowiedziach!

Ode mnie wszystkiego najlepszego, Piotrek i jak najwięcej szczęścia oraz pomyślności w tym, co robisz.

Mimo, że ogólny wygląd tematu bardzo skromny, wiedz, że życzenia i intencje idą prosto z serduszka.

(Bardzo przepraszam za kolor czerwony, ale przy takiej okazji chyba można przymknąć na to oko)

Bulbo

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 7
Opublikowano

Życzymy ci dużo wytrwałości!

Z nami Wszystkimi w szczególności!

giphy.gif?cid=ecf05e470ec3363b5135c061cf

Nie zamykaj nas!

:serduszko:

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam.... :D 
Czego by Ci tu życzyć - wytrwałości w tym co robisz, samych sukcesów, pierwszych topek! Oczywiście tego, co najważniejsze czyli dużo zdrówka i spełnienia marzeń oraz  braku kaca :default_biggrin:

• Uwielbiam 1
  • Bywalec
Opublikowano

No typeczku co ja ci mogę powiedzieć, sam dobrze wiesz co ci mogę powiedzieć :cryingg: Najlepszego!

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Ooo najlepszego Piotruś! :ct::pijemy2:

Dużo zdrówka, szczęścia, miłości, alkoholowych libacji, jeszcze więcej cierpliwości (zwłaszcza do mnie :malpka::cryingg:), samych sukcesów oraz spełnienia marzeń! 

• Uwielbiam 3
  • Donator
Opublikowano

Wszystkiego co najlepsze mordeczko :serduszko:

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Kaski, zdrówka i czego sobie jeszcze życzysz. ( o wódce nie zapomnij )

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Wszystkiego najlepszego szefunciu!

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Wszystkiego Najlepszego! Życzę samych sukcesów i dużo zdrówka.  :jack4::serduszko:

Stworzyłeś wspaniałą sieć <3

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.