Donor BeFFu Posted March 27, 2020 Donor Posted March 27, 2020 Witam wszystkich! Dość długo jestem tutaj na Katujemy lecz mało co się udzielałem, bardziej angażowałem się w serwer DD2 1.6 niż w forum. Postanowiłem to troszkę zmienić i zawitać z większą aktywnością i tutaj, więc wypadałoby się przywitać i przedstawić (jak to się mawia - lepiej późno niż wcale :D). Mam na imię Dawid, posiadam sobie 18-ście lat i zamieszkałem na serwerze DD2 1.6 którego wręcz uwielbiam od początku mojej przygody tutaj. Nie zamierzam @ Gosia ?!, dobrze mi tam i czuje się jak u siebie haha 2
Legend Gosia ?! Posted March 27, 2020 V.I.P Donor Legend Posted March 27, 2020 Cytat zamieszkałem na serwerze DD2 1.6 Lepiej nie zrezygnuj, bo skończysz jako bezdomny xD 2
The Denver Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 Powitał. @ BeFFu Tak, tak. Zdecydowanie szybciutko powiększaj swoją aktywność. Jeśli chcesz występować w roli głównej. 1
Katowicz Vanilla. Posted April 1, 2020 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted April 1, 2020 No hejo Dawid ^^
Legend Gosia ?! Posted April 14, 2020 V.I.P Donor Legend Posted April 14, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts