Donor Szogun Posted March 27, 2020 Donor Posted March 27, 2020 Witam wszystkich ponownie bardzo serdecznie! Nowe twarzyczki też chodź ich dużo nie jest to jednak wypada z każdym się przywitać. Długo myślałem nad powrotem i nie była to łatwa decyzja, szczególnie, że nie do końca ogarnąłem wszystkie sprawy oraz zdrowie mi nie dopisuje ale jednak myślę, że wypocząłem już. Myślałem również, że dłużej mnie nie będzie lecz w obecnej sytuacji w związku z tym całym koronaświrusem nie za bardzo jest jak wszystko załatwić ale mam wystarczająco czasu by wrócić na forum i stać się aktywnym. Ale nie przyszedłem pisać tu o moich sprawach lecz o powrocie na tą sieć! Tak jak mówiłem myślałem, że mnie dłużej nie będzie ale jednak mam już czas na forum jak i również wypocząłem! Mam nadzieję, że będzie nam się wszystkim dobrze pracowało i działało razem w miłej i spokojnej atmosferze! Tęskniłem za Wami i za tym forum! Pozdrawiam Was wszystkich i miłego dnia! @ Szogun 3
Deserved clouud Posted March 27, 2020 V.I.P Donor Deserved Posted March 27, 2020 Hej Mati! Miło cię znowu tu widzieć 2
EXTREMAAAAA Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 Mówiłem? Mówiłem. Witamy kolejnego Mateuszka na pokładzie Katujemy.eu. 1 1
Deserved Bulbożul Posted March 27, 2020 V.I.P Donor Deserved Posted March 27, 2020 No zarycz no Hejka, Mati 1
Frequenter Anubiakk Posted March 27, 2020 V.I.P Frequenter Posted March 27, 2020 No siemanko Szogun 1
Legend czak Posted March 27, 2020 V.I.P Donor Legend Posted March 27, 2020 Hahahaha xD No privjet. 1 1
Recommended Posts