Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Nowy serwer CS:GO COD  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze?

• COD MOD EASY
      7
    • COD MOD HARD
      3
    • Zdecydowanie inny mod!
      19

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam,

Z racji zamknięcia szkół i mega wzrostu graczy CS:GO myślimy nad otwarciem kolejnego serwera. W planach mamy zrobienie COD'a oczywiście na cs:go. Mamy już praktycznie każdy możliwy MOD na sieci a tego jednak brakuje i wydaje mi się, że to najlepszy okres na otwarcie serwera. Z racji tego, że od początku sugerujemy się mocno waszymi opiniami, chciałbym abyście oddali głos w ankiecie na temat tego moda. Temat jest luźny więc śmiało zapraszam również do dyskusji :default_happy:

• Lubię to! 5
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Nie wiem jak inni, ale ja bym chętnie pograł na normalnym, tradycyjnym surfie :default_biggrin:.

COD jest bardzo spoko, to fakt, ale z tego co pamiętam to był już serwer z tym modem i średnio się przyjął. Chyba, że była inna przyczyna jego zamknięcia.

@ Narks.DM też był, wbijałem w wolnej chwili, ale też się nie przyjął. Raz było dużo graczy, a raz totalnie ich brakowało.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Moim zdaniem nie ma sensu po raz kolejny tworzyć COD'a, ponieważ w tamtym roku był właśnie takowy serwer i nie wypalił. Moim zdaniem dobrą opcją byłby serwer 3 maps który by posiadał mapy mirage/cache/dust2. Myślę, że to by mogło być fajniejszą opcją. Oczywiście wiem, że jest 5 Maps na sieci, ale myślę, że oba serwery dobrze by sobie radziły.

@ VanillaSkyAvB.ok nuke czemu nie, ale trzeba patrzeć na innych graczy a 80% graczy jak i nie lepiej nie chciałoby grać nuke. Lepszą mapą wydaję się train/inferno

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja bym przyjoł Pokemod już takich serwerów jest mało i dużo osób taki szuka.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

@ SQUeZ @ VanillaSkyAvB.3 maps raczej odpada, za dużo mamy typowych FFA na sieci, brakuje tutaj zdecydowanie modów.

Mirage 1/2/3, ffa, 5 maps, dd2 to wszystko to samo tyle że mapy inne więc robić kolejny podobny serwer to głupota. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ja byłbym za codmodem easy ew. jakis hide&seak tez powinien być fajna opcja 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Deathmatch mówię z góry, że odpada. Ostatnim razem, gdy robiliśmy vote na nowy serwer dm przewalił wszystkie mody praktycznie, a nikt na nim nie grał więc tym razem nawet tego moda pod uwagę nie biorę. 

• Lubię to! 4
Opublikowano

Też jestem za jakimś dm

Edit. @ clixxu.dobrze napisał takiego prophunta to bym zagrał nie ma takich serwerów chyba w PL a tak jak napisał jest przy tym dużo zabawy i śmiechu

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Ja jestem za zrobieniem serwera:
-Zombie Mod Plague
-Paint-Ball 

Opublikowano

Ja bym zrobił DM. Ale nie taki zwykły... Taki z spoko pluginami, czyli np. 5 minut DM only pistols, potem 5 minut DM only hs pistols, potem załóżmy DM z PM'ami, następnie zwykłe karabiny, a następnie only HS. I na jednej, zwykłej mapie, np. mirage, gdzie gra tam dużo ludzi i co ich jeszcze bardziej przyciągnie.

EDIT 1

Jeszcze mi wpadło na myśl, że można by dodać jakieś dźwięki przy zabiciu, albo przy jakimś triple-kill'u

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Mi osobiście nadal w serduszku marzy się mod SURF:CLASSIC. Normalne walki tt vs ct, ale bez lvlowania postaci, bez skilli, czy boostów :ct:.

@ clixxu.to znaczy?. Szykujecie, czy nieopłacalny?

Opublikowano

Ja jestem za serwerem  aim/awp/fy. Takich serwerów aktualnie jest mało , kiedyś cieszyły się dużą popularnością wśród graczy.

Na takim serwerze jak sama nazwa mówi można byłoby głosować na mapy np aim_p2000 , awp_india czy fy_snow.

Ale żeby taki serwer był mocno grywalny trzeba włożyć dużo pracy w plugini na większość map.

Zawsze jest to jakaś alternatywa  dla graczy którzy nie lubią skakać z serwera na serwer.

• Zasłużony
Opublikowano

Osobiście chętnie zagrałabym na trybie Pokemod, zwykłym surfie z timerem albo jakimś trybie 4fun jakieś minigry czy cuś :> :cat3:

Pozdrawiam cieplutko z rodzinką :1x:

• Uwielbiam 4
Opublikowano

Popieram zdanie Melisamana gdyż brakuje niekiedy deathmatcha pożądnego żeby się rozgrzać. Lecz z tymi PM deathmatch troche słabo bo każdy będzie biegał i strzelał. Pomysł sam w sobie super.  :D

Opublikowano

Propozycja melismana jak dla mnie jest bez sensu. Jeśli ktoś by chciał grać pm'y na Dm ustawiłby sobie właśnie je. Jeśli ktoś chciałby only hs, to jeśli dobrze pamiętam wystarczyło wpisać na chatcie jakąś komendę i ustawiało tej osobie zabójstwa only hs. To i tak wychodzi tak samo jak zwykły deathmatch, a już były dwie próby stworzenia jego, a serwer ciągle stał praktycznie pusty.

A co do dźwięków one są już najgłupszą rzeczą jaką można dostać na deathmatcha. Ludzie najczęściej wchodzący na serwer tego typu wchodzą aby ze sobą porozmawiać, albo rozgrzać się przy czym posłuchać muzyki. Dźwięk ten by dużą większość serwera by po prostu irytował.

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Dla osób interesujących się Movement'em MOD KZ na ustawieniach vanilla, lub i surf mógłby być dobrym dodatkiem do puli serwerów Katujemy.

Edytowane przez MHCNic
Opublikowano

Jak bedzie cod mod to bajka  bardzo lubialem grac  w coda ale na 1.6 na go jeszcze nie 

• Właściciel
Opublikowano

Większość głosów padła na innego moda, w takim razie za chwile zrobię nowa ankietę. 

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.