Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żartowałem z tymi zmianami, zmienił się tylko opiekun, a więc mała formalność z mojej strony chłopaki. :cry:

Wiem, że jesteście względnie zgraną paczką, z niektórymi się kojarzę, a z innymi nie najgorzej znam, więc myślę, że będzie nam łatwiej współpracować. :default_biggrin:

Jak wiecie, Legendar odszedł, ale Wy zostaliście, a więc najważniejsze osoby serwera - admini, na równi z graczami oczywiście. Opiekunem zostałem ja, nie wiem, czy się cieszycie, czy nie? Ale raczej powinien być względny lajcik ;d

Cóż mogę jeszcze dodać, współpracujmy owocnie! I witam się ze wszystkimi nieco bardziej oficjalnie, bo kto wie, ten wie, jak było nieoficjalnie xd

[ Mam jedną prośbę, którą chciałbym zrealizować, a mianowicie spotkanko. Wiem, że niedawno mieliście takowe z Legendarem, ale po prostu chcę, żebyśmy się poznali i jeżeli też chcecie mnie poznać, to zapraszam na spotkanko.

Co do daty spotkania proponuję najbliższą sobotę/niedzielę i jakieś godzinki typu 16-20 dajcie znać niżej, jakie godziny wam odpowiadają i jakoś ogarniemy datę spotkania. Omówimy co trzeba i nie będę was przetrzymywał, spokojnie! ]

@ NoNaMeK @ Sperwin @ samurrraj @ niechcemisie @ sQubany. @ KennySSS @ chmiel @ TUPTUŚ @ MisiuKoala @ kaktus

W razie draki, pytań i jakichkolwiek drobnostek, to zawsze piszcie do mnie, bez zastanowienia na Steamie lub PW na forum, jestem zawsze do waszej dyspozycji.

https://steamcommunity.com/id/AVEAE/ <

Czekam na odzew :default_cool: hej!

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Pewnie @ EXTREMAAAAAze się cieszymy :D

A co do tego spotkania to można w sobotę godzina pod wieczór tak myślę 

• Dzięki 1
Opublikowano

A cieszę się że dostałeś opiekuna bo trochę piszemy na forum znamy się a do spotkania pasuje mi sobota i niedziela i jakoś pod wieczór jak kolega na górze napisał.

Mi pasuje 

- Piątek

- Sobota 

- Niedziela 

Żeby tylko rano nie było jakoś po godzinie 15.

• Dzięki 1
Opublikowano

Mi pasuje sobota o ile nie będę mieć wyjazdu. Piątek od razu u mnie odpada. @ EXTREMAAAAA znamy się ale czemu by nie pogadać :D

Opublikowano

generalnie każdy dzień +/- 20 

• Dzięki 1
Opublikowano

Temat zamykam, dalsze ustalenia na naszej grupie na Steamie, gdzie wszyscy jesteśmy.

• Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.