Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Trzymaj się Czakuś, życzę, żeby dalej dobrze Ci się układało. Miło było z Tobą popisać na chatboxie i ponarzekać na Twojego szefa :D 
Gry to nie wszystko, ale mam nadzieję, że jeszcze do nas wrócisz na serwery. Powodzenia! 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Eh.. no i nie zdążyłem się wyspowiadać ;v Powodzenia czakuś! Dzięki za pomoc w każdej sprawie jak pisałem z fartem i do przodu! 

• Uwielbiam 1
  • Bywalec
Opublikowano

No i kolejna osoba odchodzi z tego forum!! :sd:

Miło mi było chociaż trochę cię poznać. Liczę na to że czasami wbijesz do nas na czatboxa i również na Ts3. 

Trzymaj się tam cieplutko i kibicuje Ci w znalezieniu tej jedynej!!

P.S. Z tym chłopakiem to naprawdę ciepło zabrzmiało xD

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Trzymaj się :hi:

Powodzenia, może kiedyś najdzie cię ochota na grę to wiesz gdzie wbijać :D 

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Wielka strata dla Katujemy i całej jej społeczności :(

Trzymaj się wariacik i liczę, że jeszcze spotkamy się tu na naszym rejonie! 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

:czak2: Powodzenia mordko w życiu realnym. Nie ukrywam popłakałem się przy tym :D co wrzuciłeś. Ale to raczej ze wspólnego szczęścia. Trzymaj się gorąco. Dawaj znać co u Ciebie słychać ;D :czakus:

• Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Nie raz brakowało i mi czasu żeby prowadzić tą sieć, sam pamiętasz moje legendarne odejścia i powroty :cryingg: .. ale zawsze wracałem  

Mam nadzieje, że znajdziesz więcej wolnego czasu i wrócisz do nas! :default_biggrin:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

Mogłeś się ze mną na randkowanie umówić. Ja nie mialabym nic przeciwko zabawy w sieciowe granie 😂😂😂

A już na serio to dużo, ale to dużo powodzonka życzę. Mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja do wymiany zdań. Tylko tym razem bez spiny jak jakiś czas temu xd

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Przykro robaczku, ale w 100% Ciebie rozumiem.

Trzymaj się i wyrywaj dobry towar! 😁😘

• Lubię to! 1
Opublikowano

@ czakwracaj kogo będę denerwować swoją osobą? ;c. A tak poważnie powodzenia i trzymam kciuki za realizację planów/marzeń. ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.