Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Przychodzę do Was z pewną propozycją odnośnie nowego poddziału do naszej kochanej redakcji. Mianowicie chciałbym dodać coś w stylu Spotted: Katujemy. Jak działa Spotted wiemy chyba wszyscy. Anonimowe wiadomości.

W wstępie będą napisane zasady podsyłania wiadomości do „Opiekuna” tego działu Spotted: Katujemy.

edit:

Generalnie zanim propozycja zostanie odrzucona, to chciałbym napomnień, iż od wybierania wiadomości do Spotted: Katujemy będzie odpowiednia osoba która będzie za to odpowiedzialna. Będzie ona starała się filtrować z tzw. Wyzwisk, naruszania czyjejś prywatności czy też jakichś zbędnych flirtów. 
Osobiście ja bym zaakceptował takową propozycje chociażby na czas próbny, forum te na pewno będzie bogatsze o jedno ciekawe doświadczenie. Nikomu przecież krzywdy tym nie zrobimy :wtf:

Wzór:

[GRAFIKA]

*Wstęp*

*Od niej: @ Karcok najprzystojniejszy gentleman*

*Od niego: @ IMean, nie zmieniaj się!*

*Od niego: Polecam kupić Vipa na arenkach, opłacalna opcja!*

• Haha 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Dosyć ciekawa inicjatywa. Wydaje mi się, że można przyjąć na spróbowanie. Najwyżej jeżeli nie "pyknie", można to zamknąć.

Jestem na tak.

• Dzięki 1
Opublikowano

Już sobie wyobrażam co by tam się działo xD

• Haha 3
Opublikowano

Nie widzę najmniejszego sensu w dodawaniu owej opcji. Pierwsza sprawa, wiadomo jak to się skończy. 

• nie każdy ma dystans do siebie i będzie zbędne doszukiwanie się czegoś od kogoś a już były skargi, że ktoś kogoś wyzywa nawet poza forum. 
  • po to jest forum, żeby dzielić się zdaniem publicznie a do luźnych rozmów jest czatbox + w mniejszym stopniu statusy.

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 1
  • Mistrz Ruletki
Opublikowano

Zgadzam się w stu procentach z @ Jasetakie rzeczy nie są na mentalność polaków, co innego jeśli jest spotted miasta, gdzie mieszka po kilka set tysięcy mieszkańców, a co innego forum, gdzie przebywa kilkanaście do kilkudziesięciu osób dziennie. Ludzie po prostu zaczęli by na siłę doszukiwać się autora danej wiadomości.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja osoboście jestem na nie, ponieważ za dużo by ta nowość wprowadziła zamieszania i nie każdej osobie by się podobało takie coś. Nie oszukujmy się, żyjemy w takich czasach, gdzie "hejtowanie" jest popularne by zaistnieć w jakiś sposób, a ludzie są różni.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zaraz by było: szukam dziewczyny z Only Mirage #2, miała kałacha i kosę ze skinem. Bardzo dobrze strzelasz, mogę udzielić Ci dodatkowych lekcji. Odezwij się lub napisz do Admina. Marek z bombsite B.

Katujemy.eu Flirtuj razem z nami :Kappa2:

Nic osobistego ale to nie pyknie. Powody są wyżej ^ 

Dodam od siebie, że za dużo osób ma kija między pośladami żeby znieść krytykę, w dodatku od anonima 🤔 (no offence)

Opublikowano

Ciekawy pomysł 🤣 Ale jestem na nie! 

Zgadzam się w 100% z @ Jase

• Właściciel
Opublikowano

Pomysł nie jest zły ale tak jak wyżej wyjaśnili, będą zapewne konflikty. Wiecie ile dziennie dostaje wiadomości, że osoba x wyzywa osobę y na pw? gdzie pw kompletnie nie dotyczy regulaminu naszego forum. Dalej chyba wyjaśniać nie trzeba a poza tym poddziały w strefie "redakcja" i tak są mega rozbudowane jak na forum oparte o tematyce counter strike. 

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.