Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 9 lat mieszkam w mieście (Wrocław) ponieważ rodzice tak chcieli :gr:

Opublikowano

Mieszkam w mieście. A dlaczego? To chyba podobnie jak wyżej

Opublikowano

W mieście, tutaj mieszkam, tu się urodziłem, po prostu. A w przyszłości? Także preferuję miasto.

• Donator
Opublikowano

Mieszkam na wsi od urodzenia jest tu, cisza spokój i zadowolenie lepsze powietrze oraz porządni ludzie. :0LOL:

• Lubię to! 1
  • Mistrz Ruletki
Opublikowano

Wioska i nie mam zamiaru przeprowadzać się do miasta, dom jednorodzinny w spokojnym i zacisznym miejscu, to jest to, co chce mieć na starość.

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Domek jednorodzinny na obrzeżach miasta, wieś to nie jest :) mieszkam tu od urodzenia i podoba mi się ten spokój, cisza, własne podwórko :)

• Donator
Opublikowano

Może wieś to nie jest ale wybrzeże miasta, dzięki temu mam duży dom i ogromny ogród, super miejsce!

• Zasłużony
Opublikowano

Od urodzenia mieszkam w centrum miasta. Jakoś nie narzekam. Jakość powietrza dobra, wszędzie blisko i o dziwo cicho.

Rodzice zadecydowali, to nie narzekam :D

• Legenda
Opublikowano

Całe życie mieszkałam na wsi, ale aktualnie mieszkam w mieście. Na własny dom mnie jeszcze nie stać, więc pozostaje wynajem. Jednak, gdy będzie już taka możliwość - własny domek na wsi, położonej blisko miasta lub w mieście w dogonej i spokojnej lokalizacji z własną działką. 

Opublikowano

Od urodzenia w mieście, jednak nie powiem, chciałbym zamieszkać na terenie mniej zabudowanym, we własnym zakresie domostwa. c:

• Zasłużony
Opublikowano

Od urodzenia w mieście powstałym po wykarczowaniu części okolicznych lasów. Mam tutaj pracę, więc raczej nie będę się wyprowadzał na wieś, chociaż pewnie byłoby przyjemniej tam mieszkać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.