Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
BinaR

[521]. Pytanie na dziś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yo, jak mi trochę hajsu zalega, to wpłacam parę groszy na różne zbiórki, najczęściej na jakieś dzieciaczki, które potrzebują drogich operacji.

dobro wraca. ^^

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Oczywiście, może nie jestem jakimś bogolem i nie są to wybitne kwoty, ale każdy gest ma sens! :loffki:

Opublikowano

Tak, przewaznie dofinansowywuje schroniska dla zwierzat, oraz wplacam jakies datki dla dzieciakow. 

Opublikowano (edytowane)

WOŚP co rok

Edytowane przez ZooM
Opublikowano

Tak, co roku staram się pomagać.

• UB Team CS 1.6
Opublikowano

Jeżeli mam tylko okazję sypnę groszem do puszek dla dzieciaków czy zwierząt. jak są jakieś zbiórki w sklepach

WOŚP jest grany od kilku lat, kilka lat temu nawet jako wolontariuszka.

Baa. W uk mam takie sklepiki z używanymi rzeczami, więc między książkami tam zaglądam i zawsze coś kupie. :default_biggrin:

Opublikowano

oczywiście;) 

WOŚP i jakk mam tylko okazję to również schroniska i pomagajki.

Jeżeli nie mam możliwości akurat wesprzeć finansowo, to rozsyłam dalej. Bardzo dużo można pomóc pisząc też do "sławnych" osób w internetach o wsparcie ;)

• Donator
Opublikowano

WOŚP, bezdomni na ulicy, zbiórki na chore dzieci, schroniska, moja koleżanka z pracy miała ciężki wypadek, również składaliśmy się wszyscy na operacje. 

• Mistrz Ruletki
Opublikowano

Jeśli mam okazję i środki na rozdysponowanie na takie właśnie akcje, jak pomóc chorym dzieciom, czy zwierzętom, to jak najbardziej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.