Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

wracam do Was po 4,5 roku przerwy spowodowanej banem (słusznym, czy też nie, pozostawiam bez odpowiedzi), dla tych, którzy mnie nie znają, mam na imię Łukasz, mam 28 lat, jestem z centralnej Polski. Na forum byłem od samego początku powstania, zaczynałem jako admin na 1,6 only dd2, potem pełniłem funkcję moderatora i UNBAN TEAM, po kilku miesiącach awansowałem na Global Moderatora. Wracam, ponieważ zacząłem na nowo grać w CS i uważam, że katujemy jest najlepszą siecią serwerów, uwielbiałem przesiadywać na forum i TS3. Mam nadzieję, że wiele ze znajomych mi osób gra do dziś na katujemy, jeżeli tak, śmiało piszcie swoje stare nicki, miło będzie pogadać z Wami znowu. Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Wow 2
Opublikowano

Przez Ciebie się tutaj znalazłem.. gdybyś mnie nie zbanował 5 lat temu to by mnie tutaj nie było :default_happy: Witam ponownie 5! 

• Właściciel
Opublikowano

Witamy ponownie :default_happy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.