Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

wywiad2.png.5dc946136f0101209a792e2163072bdd.png

Witam wszystkich serdecznie w pierwszym wywiadzie mojego autorstwa. 

Dziś moim gościem będzie jeden z opiekunów Mirage#1 oraz członek UNBAN™ - @ clixxu.

Zapraszam do czytania!

Legenda:

Pytający - @ The Denver

Odpowiadający - @ clixxu.

Witam Cię bardzo serdecznie! Na początku przedstaw się, powiedz, ile masz lat oraz skąd pochodzisz.
Siema! A więc jestem Bartosz, mam 19 lat, pochodzę z Piotrkowa Trybunalskiego.

Czym się interesujesz Bartosz? Masz jakieś hobby, któremu poświęcasz swój czas?
Interesuję się polityką, państwem i jego strukturą oraz bezpieczeństwem. Moje zainteresowania powiązane są ściśle z moimi studiami, więc można powiedzieć, swoją pasję realizuję studiując. 
default_biggrin.png

Hmm... Czyli lubisz się uczyć. Jak dokładnie nazywa się kierunek twojej uczelni? W rodzinnym mieście studiujesz, czy może daleko od swoich bliskich?
No interesuję mnie to, czego się uczę, więc można powiedzieć, że tak. Wiadomo, nie zawsze zda się kolosa w 1 terminie no ale standard :D Studiuję bezpieczeństwo narodowe na Uniwersytecie Wrocławskim, 1 rok studiów. Tak jak wspomniałem, uczę się we Wrocławiu, 230 km od rodzinnego miasta, Piotrkowa.

Czy myślałeś już jak będzie, twoje życie wyglądało po studiach?
Codziennie chyba przechodzi mi myśl o tym. Po takich studiach mam szerokie pole manewru. Wojsko, policja, CBŚ, BOR. Coś z tego będę musiał wybrać i iść w tym kierunku. A co wybiorę, to czas pokaże.

Trzymam kciuki i życzę Ci, aby wszystko poszło ku najlepszemu. Przejdziemy teraz do świata internetu. Powiedz, jak trafiłeś na naszą społeczność Katujemy?
Dzięki wielkie. Na katujemy trafiłem 21 lutego b.r, wszedłem w losowy server z przeglądarki serverów w CSie. Padło na Only Mirage #1, na którym obecnie jestem opiekunem. default_cool.png
No i dzięki niemu zostałem aż do dziś.

Czyli, prawię tak jak ja. Widzę, że posiadasz rangę osoby, która jest odpowiedzialna za karanie oszustów, bądź pozwalasz im wrócić do gry. Ta praca wygląda na bardzo odpowiedzialny zawód na naszym forum, czy jesteś zawsze pewny w 100%, dając werdyk?
Zawsze wydając werdykt, mam w głowię jakąś małą myśl, że mogę się mylić, ale ta ranga jednak wymaga od człowieka 100% pewności, determinacji i zaangażowania. Jednak każdy jest tylko człowiekiem, a popełniać błędy jest rzeczą ludzką, a kilka już się zdarzyło. Jednak uważam, że mam dobre doświadczenie, jeżeli chodzi o karanie cziterów.

Jak i kiedy zaczęła się twoja przygoda z counter strike?
W 2008 roku jako młodzian odpaliłem 1.6, potem w 2014 kupiłem CSGO, w którego gram do dziś. W 1.6 grałem gdzieś pomiędzy moimi epizodami z globalem, jednak obecnie porzuciłem tę grę. Więc w GO gram już 5 lat (czego nie widać miejscami po moim skillu XD), a w 1.6 będzie jakieś 7-8 lat z kilkoma większymi przerwami.

Sporo. Wróćmy jeszcze do tematu forum. Czy coś byś zmienił? Czy coś ci się nie podoba? Może ktoś źle wykonuje obowiązki na swoim stanowisku?
Uważam, że takie rzeczy trzeba zachować dla siebie, bo potem powstają niepotrzebne spięcia. Jednak nie mi oceniać pracę innych osób, bo od tego są czerwoni czy sam @ Dudnes. Czy coś bym zmienił? Może jakiś nowy styl niedługo, trochę za ciemno na tym forum. To tylko luźna sugestia, która pewnie i tak nie ma żadnego znaczenia. 
default_wink.png

Okej, już Ci odpuszczam świat internetu. Co myślisz o przyjaźni damsko-męskiej?
Moim skromnym zdaniem nie istnieję, choć reszta pewnie ma inne zdanie na ten temat. Jedno albo drugie prędzej czy później złamie granicę przyjaźni.

Rozumiem. Czyli mogę wywnioskować, że nie posiadasz swojej drugiej połówki?
Aktualnie nie i nie zamierzam. default_happy.png

Na samym początku, powiedziałeś mi, że interesujesz się polityką. Czy możesz odpowiedzieć na pytanie? Za jaką partią polityczną jesteś i dlaczego?
Moje poglądy są czysto liberalno-konserwatywne, więc utożsamiam się jednie z Konfederacją, a moim mentorem i człowiekiem, którego mogę słuchać godzinami; jest Sławomir Mentzen. Aktualnie czytam jedną z jego książek.

Jaki nosi tytuł ta książka? Opisz ją, może zachęcisz mnie i czytelników do przeczytania.
Sanacja Plus, jest głównie podsumowaniem rządów Beaty Szydło oraz jej partii w latach 2015-2017, ale nie tylko. Myślę, że jest to must have dla każdego kto chce mówić o ekonomii oraz dla tych, którzy nie widzą nic złego w obecnych i poprzednich rządach PIS-u. Nie upolityczniając tutaj tego forum, bo każdy oczywiście głosuje na tego, kogo chce. Jednak polecam przeczytać tę książkę, żeby wyrobić sobie w głowie jakąś opinie i otworzyć trochę oczy na to, co się dzieje. default_cool.png

Faktycznie ciekawa. Bartosz, czy masz jakieś rodzeństwo? Jeśli tak, to opowiedz nam coś na ich temat.
Mam, siostrę, 8 lat od siebie starszą. Również mieszka we Wrocławiu. Jest absolwentką Politechniki Wrocławskiej, aktualnie pracuje w firmie spedycyjnej jako spedytor krajowy. Cóż ja mogę powiedzieć, czasami mam ją ochotę zamknąć w piwnicy i zamurować, ale kocham ją. Każdy, kto ma rodzeństwo, wie o co chodzi. crykid.png

Wow! Zbliżają się święta, myślę, że wróciłeś z siostrą do rodzinnego miasta. Czy masz już jakieś plany na sylwestra? Jakieś spotkanie ze starymi znajomymi?
Starych znajomych mało, na szczęście wielka ekipa nowych znajomych. Liga UWr zrobi sylwester stulecia, więc plany już mam. default_biggrin.png

To widzę, że balanga do rana się zapowiada! Porozmawiajmy o czymś innym, a mianowicie o marzeniach. Masz jakieś?
Założyć rodzinę, zarabiać godne pieniądze, mieć fajne auto. To chyba tyle, czyli takie dość realne. Kiedyś miałem marzenia nie z tego świata, ale już chyba z tego wyrosłem.

Marzenia się spełniają! Mówisz, że chciałbyś mieć jakieś fajne auto. Jako iż jestem fanem motoryzacji, chciałbym się dowiedzieć jaki samochód ci się podoba.
A chłopie, aktualnie to pełno tego. BMW M5 F90, Audi RS6 C7, C8 też zaczyna się podobać. CLS AMG, AMG GTR, Panamera. Pełno tego, lubię auta z pazurem. diabel.png

Widzę, że mamy podobne gusta. Słuchaj, będę zadawał ci krótkie pytania. Proszę, abyś odpowiadał na nie jednym słowem lub zdaniem.

Dobra, jestem gotowy.

Lubisz oglądać filmy?
Tak.

Masz jakiś ulubiony?
Wszystkie części Johna Wicka.

Ulubiona piosenka?
Ulubionej nie mam, jest dużo, których lubię słuchać, jednak większość nudzi mi się po jakimś czasie.

Zostać sportowcem czy biznesmenem?
Biznesmenem.

Móc latać czy być niewidzialnym?
Być niewidzialnym.

Okej, zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Chciałbyś kogoś pozdrowić, dam Ci te pięć minutek.
Ojej, na pewno o kimś zapomnę, więc jeżeli mam z Tobą kontakt, a cię tutaj nie pozdrowiłem, to przepraszam. Pozdrawiam Cię, @ Erwin,@ EXTREMAAAAA, @ Hermann Rein Fuhrer-Stock , @ BlaDy*@ Weak. , @ Awika. @ SQUeZ , @ tik3r, @ Szogun, @ Meow.@ Nuway oraz @ IMean. No i całą moją administrację z Mirage #1 !

Pozdrawiam również! Życzę Ci Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, no i tego sylwestra. Pamiętaj, wszystko z umiarem!!! Strzała!

Dziękuję, również życzę Ci, jak i wszystkim forumowiczom Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego nowego roku! Na razie. hi.gif

linia-ruchomy-obrazek-0515.gif

Mam nadzieję, że trochę dowiedzieliście się o naszym koledze, następną osobą, którą troszkę wypiorę, będzie to raczej @ cloudn. (Kwestia dogania się).

Liczę na jakiś słoik dżemu za pracę. like.png

Do zobaczenia za dwa tygodnie. 

..........................................................

//Obiecuję, że następny będzie dłuższy!

• Lubię to! 12
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 7
  • Zasłużony
Opublikowano

Graficznie jest bardzo dobry, lecz jak na moje to trochę krótki.

Ale leci +, bo ładna praca i przyjemnie się czyta :default_happy:

@ clixxu. dzięki za pozdrowienia :default_biggrin:

• Dzięki 1
Opublikowano

Wywiad bardzo okej, może troszeczkę za krótki, miałeś fajne pole manewru, żeby pociągnąć jakiś temat o jeszcze jedno, czy dwa pytania. :default_cool:

@ clixxu.również pozdrawiam! :serduszko:

• Dzięki 1
Opublikowano

To samo co wyżej, trochę zbyt krótki, graficznie ładnie wykonany! +1

@ clixxu. również Cię pozdrawiam :1x:

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Fajny wywiadzik, no ale zbyt krótki. Fajnie wykonany, przyjemnie się czyta
@ clixxu.dzięki za pozdrowionka. Widzimy się na tsie!

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Wywiad dobry, parę rzeczy bym poprawiła i więcej pytań bym zadała, ale nie ma źle jak na pierwszy raz.

Potwierdzam, że Bartuś czyta tę książkę, bo sam dał mi urywek przeczytać. XD

Pozdrawiam Cię braciak również @ clixxu. :serduszka:

• Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Spoko wywiad. Wiadomo można było zadać trochę więcej pytań, ale jak na pierwszy raz to oczywiście, że na +

• Dzięki 1
Opublikowano

A więc zacznijmy od kilku aspektów:

- jak na debiutancki wywiad nie jest źle, lecz jest krótko i to musisz wiedzieć 

- wywiady są mega średnio rozbudowane, jako redaktor powinieneś być chu... Który spyta o wszystko 

- Bartku, czytałeś niebezpieczne związki?

Pozdrawiam @ The Denver @ clixxu.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.