Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: pejterek

Nick podejrzanego: PIK PIK HAHAAAA

STEAM_ID/IP podejrzanego: STEAM_0:0:189113313

Rodzaj cheata: Chujowo skonfigurowany aim

Data/Mapa: 10/12/2019 de_dust2_snow 14:07 - 14:27

Dowody: https://katujemy.eu/topic/40497-pik-pik-hahaaaa/  <- Tu jest demo, zgadzam się w zupełności z rozpiską, chciałem tylko dodać coś od siebie.

Cześć, z racji braku czasu spowodowanego pracą, nie miałem jak sprawdzić ostatnio, gorącego tematu - dyskusji o banie PIK PIK'a, czy jak mu tam. Obejrzałem demo i po pierwszej spalonej akcji przez UBT, wiedziałem że chłop jest odjebany. Nie zastanawiałem się długo i napisałem do Karcoka.

udv1E2Q.png

Po uzyskaniu takiej odpowiedzi, postarałem się dotrzeć do tych "za i przeciw" - Nie mówię tutaj o zdaniach jego kolegów XD. Dostałem info, że właścicielka serwera @ Gosia ?!nagrała swoje demo, gdzie ma podobno takie same tick'i celownika jak nasz kolega, który dostał UB.

mD3IvqS.png

Poprosiłem ją wczoraj o udostępnienie tego dema, bo podobno było "tajne" (Dziękuje raz jeszcze za udostępnienie tego dema).

Y8DG8gf.png

I teraz tak. Jeżeli to był jedyny powód dlaczego PIK PIK dostał UB (a takie dostałem informacje). To poniżej zestawiam wam dwa typy strzelania, PIK PIK'a i Gosi.

@ Pikachuuu- Chciałbym dodać od siebie, że celownik zapierdala jak licznik od wody, do momentu zabicia celu. Wtedy lock'uje się na klatce piersiowej - XDDDDDD

@ Gosia ?!- Głosy i to co mówię z @ hahahahnie są ważne. Tutaj widać opóźnienie dema, pod które podpisywał się PIK PIK. Ale czy ktoś zaobserwował ruchy Nogi-Brzuch-Głowa-Brzuch-Nogi? Nie. To demo w żadnym stopniu nie jest podobne :D Tutaj czysto, tam chłop jest perfekcyjnie odjebany.

Tutaj łapcie dodatkowy film z tego dema, dzięki @ K3IMaN aKa ShootinG.ver

Na koniec dodam swoje przemyślenia na temat paru osób i ich wypowiedzi.

1. Nie wiem, ale się wypowiem. Odtwórz demo na 1/4 i będziesz miał 4k pingu, tak to już jest.

6okGfA7.png

2. Nie obchodzi mnie tickrate serwera, to że celownik ci zapierdala jak licznik od wody nie ma nic wspólnego z opóźnieniem dema. To że dejman sprawdzał demo i cię przekreślił, nie było spowodowane tym że cie nie lubi :(

image.thumb.png.e6e8d5a67f2be8ec9f729e77c45606f8.png

3. Do każdej osoby która, broniła tego kolegi. Nie obchodzi mnie od ilu lat gracie razem na serwerach, ani od kiedy się kolegujecie. Chłop jest perfidnie odjebany, a mimo to ma UB, bo tak powiedziało paru ludzi, którzy pierwszy raz oglądają dema.

4. Uważajcie kogo macie w UBT i kogo przyjmiecie XD. To jest poważna praca, a nie plac zabaw XD, przy takich rozpiskach to czyści ludzie będą mieli bana, a spaleni będą grać XD

Temat napisałem ja, pomagało mi parę osób głównie @ hahahahoraz @ K3IMaN aKa ShootinG.ver, bo nie lubimy jak odjebane dema są oceniane jako czyste. Oczywiście demo oglądało dużo osób, chociażby @ laressei @ Stylowy, ciężko każdego wypisać. Pod spodem jest paru "chujowych graczy, którzy nie wiedzą co to za gra i się nie znają D:"

pikpikaxD.thumb.png.3a3a6d30fa611d9b669bba31a2d1630e.png

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.