Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:DAv

Nick podejrzanego:PIK PIK HAHAAAA

STEAM_ID/IP podejrzanego:STEAM_0:0:189113313

Rodzaj cheata: trigger/aim

Data/Mapa: 10/12/2019 de_dust2_snow 14:07 - 14:27

Serwer (mod): DD2#1

Dowody: Ogólnie pik według mnie czasami bardzo dziwnie strzela, nieraz gracze go także zgłaszali więc zdecydowałem się rozpisać demko. Nie banowałem na serwerze, ponieważ nie mam pewności czy cheatuje, ocenę zostawiam UBT.

http://d1.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-1912101407-de_dust2_snow.dem.zip

1:30 po wyjściu z anarchii zabija jednego gracza, po czym celownik dziwnie przeskakuje i od razu
wraca tam gdzie strzelał
4:53 skacze mu celownik gdy strzela do tego w piachu, później głowa na innym ale to chyba
czysto
6:45 zaraz po zejściu flesha trafia w głowę po czym celownik wraca tam gdzie wcześniej strzelał
8:56 celownik obok przeciwnika, momentalnie na głowie
9:26 tutaj to samo, celownik znów na głowę
9:48 tutaj bardzo dziwna akcja, ten trzeci frag
10:18 tutaj jakby triggerbot
11:51 frag na keszan
12:25 frag na bramie mid
13:00 fragi z bramy b, ten 3 jakiś podejrzany

Edit V1

Dodam, że każdą akcję oglądałem kolejno w prędkości x1, x1/2 oraz x1/4, żeby mieć pewność co piszę. Niektóre akcje najlepiej oglądać po prostu w x1/4.

Edit v2

@ Pikachuuu Nie mam nic osobistego do ciebie, po prostu były skargi więc rozpisałem demko. A co do tego z sh, to siedziałeś na spect, trochę szybciej zareagowałeś, proszę nie idźmy w tą stronę, bo sam sie w syf pakujesz.

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Wrr 4
Opublikowano (edytowane)

HLTV polagowane na 16 tick stoi albo 32 max może nie wiesz co to tickrate, bo jak zauważyłem sam nie potrafisz zbanować kogoś z sh na steam channger i ip jak dzisiaj był 4 razy :D

Mogłeś swoje demko nagrać, poza tym nie masz pewności że cheatuje mimo to wstawiasz rozpiskę xd

Jedyne czego chcę to, aby nie dejman sprawdzał bana, bo nie lubimy się, poza tym według mnie jak i kilku osób jest niekompetenty (to moje zdanie zero złości czy prowokacji)

Oglądałem demko, zabijam kogoś dopiero po chwili słychać że strzelałem i terrorist win XD Faktycznie widziałem naprzykład 1 akcje dziwne ale tak samo słychać i widać lagi demka na pewno na serwerze tak to nie wyglądało tym bardziej, że nikt nic o mnie nie pisał :D

Edytowane przez Pikachuuu
  • Lubię to! 1
  • Haha 4
  • Legenda
Opublikowano

elo, nie znam sie ale wypowiem;

1:30 fajny lock na model XD
4:53 szejki na samym poczatku
6:49 przecież tu celownik po ziemi jezdzi, widac jak byk skok celownika i ta smieszna glowa
8:56 hltv ssie w takich momentach, na moje niewiele widać
9:26 podobna akcja jak w 4:53, niezła padaka
9:55 to samo, telepie, nienaturalne
10:25 XDXD
reszty nie oglądam, banicja

ps. tickrate dema nie wpływa na twoje smieszne szejki, ups, spalone za bardzo :(

pozdrawiam, niekompetentna osoba dejman. 

• Lubię to! 5
  • Wrr 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.