Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick: Mrucim
  2. ID[U:1:269809936]
  3. Nick banującego: Mateo
  4. Długość blokady: Perm  
  5. Data i godzina otrzymania blokady: 18:55 02.09.2019
  6. Powód blokady: Obraza 
  7. Wyjaśnienia: Wszedłem sobie po długiej przerwie normalnie jak zawsze na serwer, przywitałem się z graczami po czym, z bomby otrzymałem bana od Mateo. ZOSTALEM ZBANOWANY ZA NIEWINNOŚĆ DOBRE CHŁOPAKI POTWIERDZĄ. ZAWSZE I WSZEDZIE JMO PANOWAĆ BEDZIE. (szkoda tylko zee dobrej mordki, rejzer rezygnuje RIP SERWER)

ELO ELO Z FARTEM MISIE JAK MNIE NIE BEDZIE TO WIECIE CO ROBIC Z TYM .... :serduszko:

ANKIETA DLA MORDECZEK: https://www.strawpoll.me/18580976 <-----------------------

• Wrr 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
Przed chwilą, tynoniewiemv2 napisał:

Co jest kurwa co to za permy za prawdę. 

Ps. Ta administracja na tym serwerze to jakiś jebany żart. 

Z fartem

ROBIMY ANKIETE MATEO DEGRAD MRUCIM UNBAN :serduszko:

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Podaj demko, numer rundy .

Wbiłeś na serwa z bomby zacząłeś mnie wyzywać, dostałeś warna, muta , pózniej perma :)

Zwyzywałeś mnie i moją mamę :cry:

Sam chciałeś perma, na demku słychać jak mówisz,że masz wyj*bane w ten serwer i chcesz perma. 

Pozdrawiam.

• Haha 1
Opublikowano

Halo halo, proszę UB dla tego pana, this is free world, wolność słowa i te sprawy!

• Przykro mi 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Mrucim to legenda tego serwera i proszę ub  dla tego pana bo jest jednym z pradawnych graczy jb i myślę że wiele osób pragnie ub.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Pewnie nie powinienem się wtrącać ale przez jakiś czas grałem na jb. Na chacie piszecie co chwilę jmo, nawet na onlymirage to się przeniosło. Ty masz awatar nawet z tym, napadacie wszyscy na niego to w końcu @ MateOPLMMateOPLM zaczął reagować i was uspokajać bo z tego serwera to robicie miejsce gdzie nawet admin nie ma autorytetu.

@ Kubus.Kubus. wolność słowa? Pisanie " elo elo jebać Mateo " jest normalne twoim zdaniem?

• Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Najpierw się wydarłeś

Cytat

"ELO ELO JEB*Ć MATEO"

Następnie skrytykowałeś go za to że otrzymałeś ostrzeżenie za obrazę Administracji i powiedziałeś następująco:

Cytat

"Jeb*ć się kur*o jeb*na, perma mi daj dzieciaku zapierd*lony i tak tu więcej nie wrócę"

A następnie po chwili namysłu dodałeś:

Cytat

Oby ci stara pod pociąg wpadła, żeby Cię tam koledzy w dupę wyruchali w tej nowej klasie dzieciaku zaj*bany

38 minut temu, Mrucim napisał:

Wszedłem sobie po długiej przerwie normalnie jak zawsze na serwer, przywitałem się z graczami po czym, z bomby otrzymałem bana od Mateo. ZOSTALEM ZBANOWANY ZA NIEWINNOŚĆ DOBRE CHŁOPAKI POTWIERDZĄ

To niezła niewinność XD

Twoja permanentna blokada została zdjęta, na twoje konto zostało nałożone:

• Pięć ostrzeżeń ogólnych
  • Blokada 60 dniowa na komunikację głosową (w tym wliczona blokada 30 dniowa na serwer)
  • Blokada 30 dniowa na serwerze (w tym wliczona blokada 20 dniowa za przekroczenie ostrzeżeń)

Odwołanie zostaje odrzucone,

Pozdrawiam,

SztangerSs

• Lubię to! 4
  • Haha 5
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
  • 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.