Jump to content
Jan Pat II

Odwołanie od Jan Pat II

Recommended Posts

Twój nick: Jan Pat II

Nick admina banującego: T!k3r

Data/Mapa: Mirage 18.08.2019 23:10

SteamID:STEAM_1:0:204325356

Serwer (mod):Only mirage                               

Opis sytuacji:Grałem normalnie z kolegą na serwerze a tiker znowu uwaza ze podawalem info akurat nagrywalem i moge podeslac film jak gralismy

• Haha 1

Dałem bana dlatego

-według mnie kolejny raz podawaliście sobie info, ponieważ jak byliście w tej samej druzynie to graliście słabiej, przerzuciło 1 z was do osobnej i nagle zaczynanliście być na pierwszych miejscach, u jednego z was podejrzewałem wh

@ Jan Pat IIII ilu minutowy jest ten film? @ Jan Pat II utkniesz do 10 dasz chwile w której nie dawaliście sobie info a reszty nie dasz 

Również moją uwagę przykuło to że czasami jeden z was stał na respie i ogladal się gdzie idą jego koledzy z drużyny

• Like 1

tylko to ma 30 minut i bedzie sie wrzucalo 1:30h

@ T!K3R na górze jest 

@ T!K3Rutne to do 10 min

@ T!K3RTo jutro wyśle resztę tego co nagrałem bo dzisiaj nie będę już na komputerze a co do tego stania to ja nie stałem na respie i nic nie podawałem 

Na moim profilu też mam screena jak miałem 60 killi na tym serwerze a wtedy kolega jeszcze nie znał nawet tego serwera. I już nie raz robiłem na tym serwerze ponad 30 killi 

dodam jeszcze jedno ok 22 i lekko po przez jakiś czas byliście w 1 teamie, jeśli na filmiki jesteście w 1 teamie i dając 8 minutowy film w porównaniu z 1 h to nie rozumie kompletnie decyzji imeana

@ KarcokJeżeli okaże się że kłamał i próbował oszukiwać (jeśli to możliwe) proszę o przedłużenie bana na zawsze. Zwłaszcza dlatego tez że już raz dostali za to bana

• Like 2

Po obejrzeniu całego dema mogę stwierdzić, iż miałeś info z ts3. Często były sytuacje typu: patrzysz connecta, nagle typek biegnie shorta (nie słyszysz go), ale jednak szybko zmieniasz punkt celowania na shorta. < Oczywiście nie tylko po tej akcji stwierdziłem, że Twój kumpel Ci podpowiadał :).

Temat ponownie zamykam.

@ Karcok

@ Weak'uś.

• Thanks 1
  • Sad 1

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Popular Post

A więc tak z mojej perspektywy czy gracz dostawał info z tsa czy nie to i tak jego gra jest zbyt pewna. Rozpisałem demko z owej mapy podanej w odwołaniu i wygląda to następująco:

5:55 zerknięcie na model i od razy wychylasz wcelowany, nie mogłeś słyszeć, że wskakuje, infa też żadnego nie było
7:12 Im bliżej jesteś modelu tym bardziej się w niego wceluwujesz, może przypadek ale dziwnie to wygląda
8:10 jesteś strasznym pewniakiem, tam gdzie nie ma ct wybiegasz sobie swobodnie 
8:36 wychodzisz wcelowany w ct na konekt w ogóle nie bojąc się o atak z gali.. 
10:00 Ct przejęło środek i już nie wychodzisz na pewniaka
10:18 jakiś przypadkowy strzał w model? Może ale po wcześniejszych akcjach nie sądzę.. 
10:23 Czysty mid i już go przejmujesz
11:24 wbiegasz na pewniaka under.. (zwróćcie uwagę na to kiedy wbiega pewnie, kiedy nie)
14:04 piękna akcja gracza, polecam tempo 1/2x wychodzi i nie wie na którego zawodnika ma się skierować.. później to samo w oknie,
15:07 wczęśniej wbiega under na pełnej, teraz zerka na ścianę i się wcelowuje w under.. 
15:19 zerka w under i musiał ujrzeć w smoke'u model bo zaraz wyjmuje flesha i chce ale jednak nie chce rzucić bo model wybiega
16:03 idzie od dżungli na shifcie i nagle zaczyna sobie pestkować w stronę kuchni ale wie, że model przeszedł już w stronę ct i się tam właśnie wcelowuje.. Tak wiem był frag ct na tt ale no dziwna akcja.. 
16:32 under nic nie ma i wbiega pewnie.. 
20:41 zerka w ścianę i już wcelowany w under gdzie zaraz wybiegnie ct infa po tt żadnego nie było
23:19 wybiega spod schodów, frag na dżungli idealnie wcelowany, poźniej nie wie w kogo celować, tego co stoi na boxie w konekcie czy w tego na schodach.. fajna akcja.. później to już tylko lepiej jak leci idealnie za modelem.. jeszcze te słowo "ale fart" rozwaliło mnie
27:30 kręci się po bsie i w ogóle na pewniaka wie, że nikt apsami b nie idzie i za chwilę ten piękny flick z dgl..

@ Karcok@ Weak'uś. Poczekajcie aż wraz z @ ESL i @ EXTREMAAAAApotwierdzimy informcaje o tym czy gracz oprócz infa z tsa miał inne wspomagacze bo ban może ulegnie zmianie :) Pozdrawiam. 

• Like 1
  • Haha 7
  • Wow 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.