Jan Pat II Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Twój nick: Jan Pat II Nick admina banującego: T!k3r Data/Mapa: Mirage 18.08.2019 23:10 SteamID:STEAM_1:0:204325356 Serwer (mod):Only mirage Opis sytuacji:Grałem normalnie z kolegą na serwerze a tiker znowu uwaza ze podawalem info akurat nagrywalem i moge podeslac film jak gralismy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 18, 2019 V.I.P Share Posted August 18, 2019 @ Not t!k3r proszę o wypowiedź @ Jan Pat II wrzuć filmik na YT i podaj mi linka, jeśli chcesz to na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiker Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Dałem bana dlatego -według mnie kolejny raz podawaliście sobie info, ponieważ jak byliście w tej samej druzynie to graliście słabiej, przerzuciło 1 z was do osobnej i nagle zaczynanliście być na pierwszych miejscach, u jednego z was podejrzewałem wh @ Jan Pat IIII ilu minutowy jest ten film? @ Jan Pat II utkniesz do 10 dasz chwile w której nie dawaliście sobie info a reszty nie dasz Również moją uwagę przykuło to że czasami jeden z was stał na respie i ogladal się gdzie idą jego koledzy z drużyny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Pat II Posted August 18, 2019 Author Share Posted August 18, 2019 juz uploaduje film na yt @ T!K3Rtu jest ta reszta z wycietym tym co było wczesniej https://youtu.be/ojqValIEGsA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Pat II Posted August 18, 2019 Author Share Posted August 18, 2019 tylko to ma 30 minut i bedzie sie wrzucalo 1:30h @ T!K3R na górze jest @ T!K3Rutne to do 10 min @ T!K3RTo jutro wyśle resztę tego co nagrałem bo dzisiaj nie będę już na komputerze a co do tego stania to ja nie stałem na respie i nic nie podawałem Na moim profilu też mam screena jak miałem 60 killi na tym serwerze a wtedy kolega jeszcze nie znał nawet tego serwera. I już nie raz robiłem na tym serwerze ponad 30 killi Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 19, 2019 V.I.P Share Posted August 19, 2019 Na filmie nie słyszę żadnego infa z tsa. @ Karcok @ Weak'uś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mocarny Ptysiek. Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Tylko ten film trwa 8 minut a grał 63 minuty wczoraj. @ IMean @ Dudnes @ Weak'uś. @ Not t!k3r @ Jan Pat II 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 19, 2019 Sponsor Share Posted August 19, 2019 @ IMean Proszę o ponowne rozpatrzenie demka Ban zostaje do wyjaśnienia sprawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiker Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 dodam jeszcze jedno ok 22 i lekko po przez jakiś czas byliście w 1 teamie, jeśli na filmiki jesteście w 1 teamie i dając 8 minutowy film w porównaniu z 1 h to nie rozumie kompletnie decyzji imeana @ KarcokJeżeli okaże się że kłamał i próbował oszukiwać (jeśli to możliwe) proszę o przedłużenie bana na zawsze. Zwłaszcza dlatego tez że już raz dostali za to bana 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 19, 2019 V.I.P Share Posted August 19, 2019 Po obejrzeniu całego dema mogę stwierdzić, iż miałeś info z ts3. Często były sytuacje typu: patrzysz connecta, nagle typek biegnie shorta (nie słyszysz go), ale jednak szybko zmieniasz punkt celowania na shorta. < Oczywiście nie tylko po tej akcji stwierdziłem, że Twój kumpel Ci podpowiadał :). Temat ponownie zamykam. @ Karcok @ Weak'uś. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 19, 2019 V.I.P Share Posted August 19, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ROBSON Posted August 19, 2019 Popular Post Share Posted August 19, 2019 A więc tak z mojej perspektywy czy gracz dostawał info z tsa czy nie to i tak jego gra jest zbyt pewna. Rozpisałem demko z owej mapy podanej w odwołaniu i wygląda to następująco:5:55 zerknięcie na model i od razy wychylasz wcelowany, nie mogłeś słyszeć, że wskakuje, infa też żadnego nie było7:12 Im bliżej jesteś modelu tym bardziej się w niego wceluwujesz, może przypadek ale dziwnie to wygląda8:10 jesteś strasznym pewniakiem, tam gdzie nie ma ct wybiegasz sobie swobodnie 8:36 wychodzisz wcelowany w ct na konekt w ogóle nie bojąc się o atak z gali.. 10:00 Ct przejęło środek i już nie wychodzisz na pewniaka10:18 jakiś przypadkowy strzał w model? Może ale po wcześniejszych akcjach nie sądzę.. 10:23 Czysty mid i już go przejmujesz11:24 wbiegasz na pewniaka under.. (zwróćcie uwagę na to kiedy wbiega pewnie, kiedy nie)14:04 piękna akcja gracza, polecam tempo 1/2x wychodzi i nie wie na którego zawodnika ma się skierować.. później to samo w oknie,15:07 wczęśniej wbiega under na pełnej, teraz zerka na ścianę i się wcelowuje w under.. 15:19 zerka w under i musiał ujrzeć w smoke'u model bo zaraz wyjmuje flesha i chce ale jednak nie chce rzucić bo model wybiega16:03 idzie od dżungli na shifcie i nagle zaczyna sobie pestkować w stronę kuchni ale wie, że model przeszedł już w stronę ct i się tam właśnie wcelowuje.. Tak wiem był frag ct na tt ale no dziwna akcja.. 16:32 under nic nie ma i wbiega pewnie.. 20:41 zerka w ścianę i już wcelowany w under gdzie zaraz wybiegnie ct infa po tt żadnego nie było23:19 wybiega spod schodów, frag na dżungli idealnie wcelowany, poźniej nie wie w kogo celować, tego co stoi na boxie w konekcie czy w tego na schodach.. fajna akcja.. później to już tylko lepiej jak leci idealnie za modelem.. jeszcze te słowo "ale fart" rozwaliło mnie27:30 kręci się po bsie i w ogóle na pewniaka wie, że nikt apsami b nie idzie i za chwilę ten piękny flick z dgl..@ Karcok@ Weak'uś. Poczekajcie aż wraz z @ ESL i @ EXTREMAAAAApotwierdzimy informcaje o tym czy gracz oprócz infa z tsa miał inne wspomagacze bo ban może ulegnie zmianie :) Pozdrawiam. 1 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts