Jump to content
Lipton

Siemka :D

Recommended Posts

Siemanko, właściciele jak i opiekunowie się już przywitali, ale żaden z nich nie wymienił żadnego swojego podopiecznego :/

Ja wraz z @ LEGENDAR@ Pixell,@ nyku,@ Tominter,@ Bystry,@ Tajfun,@ don DareDevil, @ Damianciu@ Siemaneczko -_-@ TheRealDziK@ bialyJ@ Henbleidd@ Tomasz Hajto@ Rufus13no i można powiedzieć że też z @ PanPolicjant przechodzimy jako administracja razem z 3 serwerami innej sieci, które tu trafiły. :D Pewnie szybko się przyzwyczaimy do zmiany, bo w gruncie rzeczy nie dotyczy nas aż tak bardzo jak właścicieli, ale mamy nadzieję, że tak czy owak miło nas przyjmiecie. :D

Kończąc już mówienie w nie swoim imieniu. Mam na imię Kamil, w tym roku skończyłem 16 lat co oznacza że jestem z rocznika 03. Po wakacjach idę do technikum na profil informatyczny. Raczej jestem ścisłowcem, chociaż ci którzy mnie lepiej znają, wiedzą że nienawidzę, jak ktoś popełnia podstawowe i oczywiste błędy gramatyczne xd. Chyba nie muszę mówić że moim ulubionym filmem animowanym jest i zawsze będzie król lew <3. Często nie śpię po nocach grając w gry, wiem że nie ma się czym chwalić, ale to taka informacja, że rano mogę być trudno dostępny xd. Co jeszcze... jak ktoś ma jakieś pytania odnośnie mnie to można pytać, bo nie mam pomysłu co tu jeszcze napisać. :D

I jeszcze raz cześć wszystkim! :D

• Like 1
  • I love it 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.