Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cześć.

Z racji iż zagoszczę tutaj na długo, długo to wypada mi się przywitać z wami. Na imię mam Erwin i to akurat łatwo wywnioskować z nicku, za niespełna dwa tygodnie kończę lat 19 i co by tutaj mówić- dorosłość się zbliża, rozdział 20 ^^. Po wakacjach idę do 4 klasy technikum, zawód w którym się szkole to tzw. "telecwel"- ale to potoczna nazwa, chodzi tutaj o Teleinformatyka chociaż ten informatyk w nazwie jest zbędny jak browar 0% dla @ Gosia ?!- czekam na tego żubra tak swoją drogą. Na ogół będę raczej niewidoczny przez natłok obowiązków, lecz nie przychodzę o suchym pysku (tutaj również jak @ Gosia ?! xD). Bo wraz ze mną przychodzą niektórzy administratorzy z serwerów poprzedniej sieci, a także mój sztabik z którym prowadzę 3 serwery i z tego miejsca dzięki @ Dudnesza przyjęcie nas. Mam nadzieję, że współpraca będzie bardzo owocna dla mnie jak i również dla całej sieci ;)! 

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
  • Bywalec
Opublikowano

Telecwel? Czyżby zespół szkół elektronicznych w Lublinie? :D czyżby wiebar itp? XD No ale witam witam na sieci ^^ 

@ Erwinajajaj szkoda :D

Opublikowano
1 minutę temu, KubeN napisał:

Telecwel? Czyżby zespół szkół elektronicznych w Lublinie? :D czyżby wiebar itp? XD No ale witam witam na sieci ^^

Otóż nie tym razem! 

• Legenda
Opublikowano

Jaki cham, a już myślałam, że chociaż raz w życiu napiszesz coś miłego hahah
Tak dla osłody dodam, że Erwin jest alkusem, ale za to bardzo pomocnym i szybko go polubicie :default_biggrin:
Cześć, kumpl, obyś faktycznie został dłużej. 

@ martinihaha trochę ich jeszcze jest 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Witaj i cieszę się, że forum przyjmuje nowych ludzi wraz z serwerami <3

• Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Mam nadzieje, że spodoba się wam u nas :default_biggrin:

• Premium
Opublikowano

Cześć Don Erwin :3 

My sobie pogadamy jeszcze :333 musisz mnie pamiętać xD Av3K na czele xD

• Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.